Your Crown & Glory 'just for him' kaip suprantu vyriskas sampunas - kazkaip ilgokai lyg ir stovejo jis pas mus, lyg ir nenaudojo vyras ar as, bet susinaudojo... Dabar pagirnde as naudojau vis kas kazkiek laiko, nes su citrusiniu vaisiu ekstraktais, obuoliu sultim, tai man rodos gerai nuplaunantis plaukus, pasalinnantis visokius formavimo produktus ir pan.... Siaip visai smagus sampunas, kiek skystokas, bet susinaudojo be problemu. Tik nekartociau siaip.. Be jokios priezasties (t.y. ne del to, kad butu blogas ar pan)
Essential Oxygen 'brushing rinse' dantu pasta-skalavimo skystis - zodziu, kazkoks mandras produktas turejo but, nes isipili i burna ir sepeteliu valai, gaunasi kaip ir pasta isvalyta ir kartu kaip skalavimo skystis. Nors realiai naudojau kaip skalavimo skysti, nes gi vandenukas cia, tai i burna isipili ir valyt sepeteliu kazkaip be rysio

O del skonio, tai tipo metu, bet man tai kaip skiestas peroksidas (jis sudetyje yra), tai man rodos ta pati efekta duoda ir paprastu peroksidu skalaujant (kartais taip darau).
Spry cinamonine dantu pasta - sita labai patiko (esam ir kitu skoniu tureje, visos puikios)

Isvis mums su vyru kolkas geriausios pastos yra Spry, Weleda, Jason ir Vita Care