Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 05, 15:09)
aaa, sit kaip.. as maniau, kad kol jo nera, tol masina tavo biggrin.gif

taip, tas tiesa, nes rudeni islenda visokie gedimai, o besirenkant lapkriti - isviso gali gera kaina gauti, kai prasideda pirmi saltukai - islenda visas masinos grozis ir galesi kuro sanaudas ziemines matyti. jeigu ziema vaziuoja gerai - vaziuos visus metus gerai.

mano, jei nestovi kauno oro uosto parkinge biggrin.gif kaip kad kitą savaitę bus doh.gif ir man du pasirinkimai - važinėti su savo, kuri benzinu smirda, arba su truliku ir ilgais pasivaikščiojimais.. skirtumas laike - 70 min ir 20 min mastau.gif
kai skrenda ne vienas, tai tikrai prisitaiko taip, kad važiuoti su kuo nors, kad man mašiną palikt.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 05, 15:16)
2. pliusai ir minusai:

tai jei yra labai didelis noras kažkuo rūpintis, šuo kaip tik smile.gif
dar vienas esminis, mano manymu, skirtumas tarp katino ir šuns - katinas niekada nebus tau draugas..

kaip nebenoriu dirbti.. o daugiau neturiu ką darbe veikt.. nuo sėdėjimo jau užpakalį skauda. žodžiu, būnu iki 16-tos, o paskui eisiu kur akys mato.

šian važiuoju kirptis, kirpčius, cheminis dar laikosi, tai labiau ir nereikia..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 05, 15:16)
Zodziu, pasisakysiu  biggrin.gif
1. anot visu mano apsivaikavusiu draugiu, kai atsiranda noras kazkuo rupinti ir namai atrodo tusti, visada jos pirkdavo arba namini gyvuna arba geliu vazonuose. Kai issirinkdavo ir nupirkdavo, pasirodydavo, kad jos visos nescios. To ir tau linkiu.

2. pliusai ir minusai: sunuka reikia vedzioti, juo reikia uzsiimti, dresuoti. jis prasosi i lauka 4 val ryto, nes jam skauda pilvas, turi ziureti ka duodi esti, vistos kaulu negalima ir t.t. kazkur isvaziuoti jums reikes arba suniuka kartu, arba kam nors priziureti. Jis jums diktuos grizima namo, nes gales apsidirbti, jeigu jus kokioj kavinukej romantiskai laika leidziat. Suniukas - grinas vaikas, juo reikia rupintis, liulioti, aukleti ir t.t. kaciukas - seriasi, reikia sukuoti. pats sau nueina i wc, atsidaro sau duris, pats nusprendzia ka kiek suvalgyti ir moka pasakyti ko jam reikia. 60% savo gyvenimo praleidzia miegodamas ir niekam netrukdydamas. Dar gali noreti rausti namines geles, bes gaves su tapke susiproteja. Kur nors isvaziuojant galima palikti viena namuose ir tik kad kas nors karta per diena ateitu, pripildytu maisto, vandens ir wc pakeistu/pripildytu. Jeigu butu sfinksas, tai serimosi problema atpuola.

Na gėlų vazonuose jau nusipirkau. lotuliukas.gif Tiok jas dabar balti vabaliukai užpuolė, nes anyta padovanojo vyrui įtartiną orchdėją ir ji maniškes užkrėtė. vakar kai pamačiau, susinervinau nerealiai, nes galvojau kad aš superinė sodininkė. Pirksiu šiandien kokio nors tručo.

O dėl pliusų ir minusų, viskas dar priklauso ir nuo gyvūno charakterio. Aš noriu tokio, kuris būtų geras, zbitkų nekrėstų, leistų save paniurkyti. O išvedimas į lauką nėra problema, bet proga pakelti storą subinę nuo lovos ir išeiti pasivaikščioti. O palikti išvažiuojant galiu tėvams, kad repetuotų prieš anūkų atsiradimą. Mano tėvas burbėtų, bet, žinau, kad jam būtų smagu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 05 liepos 2012 - 14:52
QUOTE(zuzla @ 2012 07 05, 15:29)
dar vienas esminis, mano manymu, skirtumas tarp katino ir šuns - katinas niekada nebus tau draugas..

mano katins yra nefrealus draugas - va ir dfabar sali klavos miega. visur vaiskto paskui, ka sedi prie stalo, jam butinai ant keliu reikia, arba bent jau ant gretimos kedes.
zodziu nerealus draugas smile.gif
beje, 47 CD "parejo" dziaugsmai, taip kad laukiu ir gyvenu toliau.
kelione buvo idomesne, nei tikejausi, labai liuks.
siandien buvau banke, paklause, ar nenoreciau santaupu kur nors ivestuoti, ti vos neleptelejau, kad joooo, rudeni investuosiu i IVF doh.gif
kol kas is geru naujienu tik tai, kad tyrimai geri, net ir feritinas 26 pasieke.
aj, dar apie metus rasetes, man 33 tuoj bus, vyras pora metu vyresnis...planuoju tureti tris vaikus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 05 liepos 2012 - 14:53
QUOTE(ooo @ 2012 07 05, 15:51)
zodziu nerealus draugas smile.gif

planuoju tureti tris vaikus  biggrin.gif

tą patį galiu pasakyti ir apie Semką, kuri mums namo grįžus nežino pati pas ką labiau ant rankų pasiglaustyti nori laugh.gif bet tai vistiek ne tas, su šuniu gali daugiau nuveikt, tada, kada tu nori (šuo visada nori), o ne tada kai katė nusiteikusi smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 03, 12:29)
NU PAPASAKOK PLACIAU... nes as isivaizduoju kaip turi daesti, kad rasyti skunda ant klinikos, kuri apriori turi tau padeti suslaukti vaiku. Kame beda atsitiko? Kas nuskriaude?

man reikia stabdyti su jais, nes mano, pardon, subine nebetilps i jokias kelnes greit.

sveikutes,

niu ka - sulaukiau sms is pacios gydytojos su atsiprasymais ir pan smile.gif
sakykim, suveike doh.gif
kai grys ji is konf.uzsieny, pazadejo paskamint - tai jauciuos demesiaus gavus biggrin.gif

silto ir grazaus savaitgalio thumbup.gif
Atsakyti
o mano profilio info vakar pasikeite. paskutine eilute...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 05, 15:29)
mano, jei nestovi kauno oro uosto parkinge biggrin.gif kaip kad kitą savaitę bus doh.gif

Nuvežk pati vyrą į Kauną smile.gif

beje, 47 CD "parejo" dziaugsmai, taip kad laukiu ir gyvenu toliau.

kelione buvo idomesne, nei tikejausi, labai liuks.

4u.gif

Pailsėjai? rolleyes.gif

QUOTE(ooo @ 2012 07 05, 17:36)
o mano profilio info vakar pasikeite. paskutine eilute...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 05, 19:07)
Pailsėjai?  rolleyes.gif
4u.gif

pavargau greiciau lotuliukas.gif bet patiko nerealiai.
busiu krikstamote tam paskutines eilutes irasui rolleyes.gif brolis su broliene nusprende dar iki jo gimimo. ir varda isrinko ta, koki as pasiuliau ir pasakaiu, kad man labai grazus thumbup.gif
zodziu, man dziaugsmas, o MB uzpavydejo, kad brolis sunu turi, nes pats labai sunaus nori, dar geriau - dvieju iskart ax.gif
Atsakyti
kol kas is geru naujienu tik tai, kad tyrimai geri, net ir feritinas 26 pasieke.

thumbup.gif
Per 2 mėnesius feritiną pakėliau nuo 8 iki 36 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 05, 19:07)
Nuvežk pati vyrą į Kauną smile.gif

reik pagalvot.. nes komandiruotėn lėktuvas anksti, bet jei grįžtant normalus reisas bus, gal nereikės degint benzo jį pasiimant, grįš su autobusu g.gif

QUOTE(ooo @ 2012 07 05, 19:22)
busiu krikstamote tam paskutines eilutes irasui  rolleyes.gif brolis su broliene nusprende dar iki jo gimimo. ir varda isrinko ta, koki as pasiuliau ir pasakaiu, kad man labai grazus  thumbup.gif

thumbup.gif sveikinu!

QUOTE(maika @ 2012 07 05, 20:15)
Per 2 mėnesius feritiną pakėliau nuo 8 iki 36  bigsmile.gif

nežinau, ką tai reiškia, bet manau, kad gerai, tai džiaugiuos kartu bigsmile.gif

pavargau.. o kai pagalvoju, koks aktyvus savaitgalis laukia, tai nieko nebenoriu huh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 05, 20:26)
nežinau, ką tai reiškia, bet manau, kad gerai, tai džiaugiuos kartu bigsmile.gif

pavargau.. o kai pagalvoju, koks aktyvus savaitgalis laukia, tai nieko nebenoriu huh.gif

friends.gif reiškia kad ir ooo, ir aš jau įsipaišom į normas (13-150) bigsmile.gif

4u.gif kokie planai savaitgaliui?
Pas mus jokių planų...
Vyras susinervino ir kažkur išėjo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 05, 21:18)
4u.gif kokie planai savaitgaliui?

Pas mus jokių planų...
Vyras susinervino ir kažkur išėjo sad.gif

kokių tik nėra.. nuvažiuoti į turgų voveraičių ir uogų, nupirkti priemonių sienos dažymui, sutvarkyti namus, nuvažiuoti į gariūnus pačiūpinėti vaikišką "techniką", aplankyti močiutę po avarijos ir pasveikinti su gimtadieniu, nuvažiuoti į kapines nuravėti vyro tėvo kapą, kažkaip kažkada kažką valgyt pagamint, palaistyti gėlyną (tai užima porą val), dar pasiuvinėt norėčiau... gerai, kad surašiau, turėsiu špargalkę laugh.gif

huh.gif
pas jus taip būna...?
Atsakyti