Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

Sveikos, plepes biggrin.gif

Aciu atsakiusioms del erkiu, kol kas nutariau pamirsti, kad jos buvo isisege, juo labiau kad ir ikandimu zymes beveik isnyko 4u.gif
As dabar bandau ilsetis nuo SM, tai reciau cia uzsuksiu. Jei darysim IUI, pranesiu smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 07 06, 08:39)
be to, man ir fiziškai blogai pasidaro, kai supykstu, užspaudžia užgula krūtinę, sunku.. feee, net nesinori prisiminti. todėl greit bėgu kalbėtis ir taikytis smile.gif o vyras mano, atrodo, visai pykti nemoka smile.gif

Tas pats ir pas mane drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 07 05, 20:12)
oi aciu maika  4u.gif prisesiu  blush2.gif

o as dar biskeli palisiu jums i dusias  ax.gif o jus dar kokius vitaminus vartojat?

Mergaites as truputi isiterpsiu,bet mazakraujystei labai padeda dilgeliu arbata,pats geriausias vaistas,prisirinkit mazu dilgeliu(jaunuciu),uzvirkit ir pasidarykit nuovira thumbup.gif as ant galvos pilu,kad plaukai taip neslinktu ir augtu geriau,o mano pazystama mazakraujyste issigyde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 07 05, 23:00)
nu va kaip ir pas mus....

Vajeee, kokios vienodos istorijos blink.gif
Su bromokriptinu gyvenu du metus. Mes laukiam 2 metus 8 mėnesius, aš irgi niekad nebuvau pastojusi.
Aha, užsiimu IUI statistika, nors pati dar neturėjau nei vienos ax.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 07 06, 08:39)
tikiuosi, nenutylėjai ir pasikalbėjot unsure.gif

linkiu visoms geros dienos ir pradedu savo maratoną,ikiiiiii friends.gif

Namie tyla. Galvą skauda. Šiandien man norisi kur nors išeit.
Vakar jis pasakė kad šita tema baigta, tai kaip ir nėr apie ką kalbėt.
Pasisekė tau, kad taviškis nemoka pykti.

Sėkmės maratone friends.gif
QUOTE(*River* @ 2012 07 06, 08:57)
As dabar bandau ilsetis nuo SM, tai reciau cia uzsuksiu. Jei darysim IUI, pranesiu smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 06, 16:34)
Namie tyla. Galvą skauda. Šiandien man norisi kur nors išeit.

tikiuosi, jau pasitaisė reikalai? unsure.gif

labas rytas mirksiukas.gif
ir ate, varau toliau..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 07, 09:05)
tikiuosi, jau pasitaisė reikalai? unsure.gif

labas rytas mirksiukas.gif
ir ate, varau toliau..

Vakar bandžiau paklausti ar jam čia viskas normaliai atrodo, tai pasirodo jam viskas gerai. Nesikalbam toliau.

Neperkaisk smile.gif
Atsakyti
sedziu ir tirpstu...karsta...suvalgaiu leu - nepadejo isegriau salto alaus - nepadejo. saltas dusas veikia irgi tik laikinai...nors imk ir rusy sedek...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 07 07, 14:28)
sedziu ir tirpstu...karsta...suvalgaiu leu - nepadejo isegriau salto alaus - nepadejo. saltas dusas veikia irgi tik laikinai...nors imk ir rusy sedek...

Jooo... karštokokos dienelės... gerai kad ilgam nežada smile.gif

Visoms po skanų ledą user posted image

Namie taika ax.gif
Prieš tai pratrūko visi 'pūliniai'...
O būčiau 10 min. vėliau grįžusi, jau būtų išmovęs su nakvyne į sodą ir likčiau toliau su skaudančia galva sėdėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 07, 22:39)

thumbup.gif

mūsų planas beveik visas įvykdytas smile.gif tik dažų nepažiūrėjom, na bet tiek to.. dar liko gėles palaistyt.
vakare dar buvom prie žaliųjų nulėkę, gera prie vandenuko, bet kai tiek daug žmonių, tai labai purvinas, nelindau.

labas naktį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 07, 22:55)
mūsų planas beveik visas įvykdytas smile.gif tik dažų nepažiūrėjom, na bet tiek to.. dar liko gėles palaistyt.

vakare dar buvom prie žaliųjų nulėkę, gera prie vandenuko, bet kai tiek daug žmonių, tai labai purvinas, nelindau.

thumbup.gif

Įsivaizduoju kaip ten tiršta doh.gif

Nesugalvoju, ką pietums daryti mastau.gif Norisi kažko tokio greitai pagaminamo, kad nereikėtų ilgai prie viryklės šildytis
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 08, 12:14)
thumbup.gif

Įsivaizduoju kaip ten tiršta  doh.gif
Nesugalvoju, ką pietums daryti mastau.gif  Norisi kažko tokio greitai pagaminamo, kad nereikėtų ilgai prie viryklės šildytis

vistienos vindaloo? 14 min ir laisva
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2012 07 05, 15:50)
O dėl pliusų ir minusų, viskas dar priklauso ir nuo gyvūno charakterio.

zinai ka, geriau suniukas, nes kai gims vaikiukas, tiresit amzinai veikianti siurbli. tai trupiniu ir nesuvalgyto maisto problema atpuola.

QUOTE(ooo @ 2012 07 05, 19:22)
zodziu, man dziaugsmas, o MB uzpavydejo, kad brolis sunu turi, nes pats labai sunaus nori, dar geriau - dvieju iskart  ax.gif
maniskis nori dukros. o uz trynukus jis mane ant ranku nesiotu.

QUOTE(maika @ 2012 07 05, 20:15)
Per 2 mėnesius feritiną pakėliau nuo 8 iki 36  bigsmile.gif
ogo. sveikinimai.

PS. Labas rytas. Kaip serkasi? tyla ramuma? nusprendziau sian deti ant avisko ir vaziuosim su vyru vel i pliaza. sestadieni plaukem su baidaremis. 22 km. iki siol viskas skauda. pirstus nusitriniau iki kraujo. 7 val plaukem.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 08, 13:15)
vistienos vindaloo? 14 min ir laisva

Aha, galvojau ir apie tai smile.gif Galiausiai vyras užsimanė virtos šoninės.. tokiu oru.. tai ir mes abu virtuvėj išvirėm hihihi.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 09, 11:17)
zinai ka, geriau suniukas, nes kai gims vaikiukas, tiresit amzinai veikianti siurbli. tai trupiniu ir nesuvalgyto maisto problema atpuola.

ogo. sveikinimai.

sestadieni plaukem su baidaremis. 22 km. iki siol viskas skauda. pirstus nusitriniau iki kraujo. 7 val plaukem.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aciuks.gif

thumbup.gif
Norėčiau aš kur nors kaip nors nusirauti, kad galva visiškai išsivalytų...
Atsakyti