Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(Ž.J. @ 2012 07 12, 15:21)
Ryt paskutinė darbo diena ir atostogos.......susitiksim pagaliau su MB... wub.gif

Turbut lauki nesulauki bigsmile.gif ech baltas pavydas rolleyes.gif
Papildyta:
Raimiuk, geros tau keliones!!!
As irgi laukiu nesulaukiu kada greiciau skrysiu i LT su vaikais rugpjucio men, mano tevai pirmi isskrenda o as po savaites ir kartu gristam. Tikiuosiu pailset su seima ir giminem ir atsigauti nuo visu nesamoniu patirtu per tas dvi savaites.
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 07 12, 16:21)
Ryt paskutinė darbo diena ir atostogos.......susitiksim pagaliau su MB... wub.gif

ech... pagaliau jau ryt paskutinė darbo diena bigsmile.gif thumbup.gif

Smagu kad būsi šalia SB mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
raimuk su D leksim pas ji y kaima pailseti...
ir liudnosios zinios:dedukui kepenu vezys 3 stadija,rytoj y chemoterapija...mama taip pat vilniuje guli... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos atostogautojos 4u.gif
Man tai šiemet vasara atostogos matyt nenusimato, bet... vis svajoju, kad jau rugsėjį tai TIKRAI kur nors važiuosiu ir aaaatostogausiu yahoo.gif A, paskui pagalvoju, jei ne rugsėjį, tai žiemą į kalnus (nors dar niekada ten nebuvau žiemą) biggrin.gif
ir kažkaip smagu pasidaro mirksiukas.gif
Šiandien darbe perskaičiau ir labai pritariau
Svajonės primena žvaigždes, nes suteikia laimės, net nepasiekiamos.

Ai, dar vakar nusipirkau naujas basutes. O šiandien visą dieną vaikščiojau ir jos nė kiek man nepritrynė flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 07 12, 19:19)
Ai, dar vakar nusipirkau naujas basutes. O šiandien visą dieną vaikščiojau ir jos nė kiek man nepritrynė flirt.gif

Va cia tai tikrai geras daiktas, nusipirkt tokias, kad netrintu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gaila, kad darbe nebegaliu prisijungti, bet nedaug teprikalbat, tai paveju
QUOTE(<imelda> @ 2012 07 12, 13:00)
38.5 C

Och vargšiukė ligoniukė. Sveikatytės
QUOTE(Daluze14 @ 2012 07 12, 14:54)
O mano mama ir sese siandien atskrenda i LT

thumbup.gif
QUOTE(Ž.J. @ 2012 07 12, 16:21)
susitiksim pagaliau su MB

Net saldu pasidarė
QUOTE(*Erotica* @ 2012 07 12, 20:07)

verysad.gif
QUOTE(Mort @ 2012 07 12, 20:19)

vasara atostogos matyt nenusimato

Kodėl?
O dėl basučių tai baltai pavydžiu.
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 12, 17:14)
As irgi laukiu nesulaukiu kada greiciau skrysiu i LT su vaikais rugpjucio men, mano tevai pirmi isskrenda o as po savaites ir kartu gristam. Tikiuosiu pailset su seima ir giminem ir atsigauti nuo visu nesamoniu patirtu per tas dvi savaites.

greit ir tas rugpjutis ateis mirksiukas.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2012 07 12, 19:22)
ech... pagaliau jau ryt paskutinė darbo diena  bigsmile.gif  thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2012 07 12, 20:07)
Sveikos
raimuk su D leksim pas ji y kaima pailseti...
ir liudnosios zinios:dedukui kepenu vezys 3 stadija,rytoj y chemoterapija...mama taip  pat vilniuje guli... verysad.gif

verysad.gif del deduko...

QUOTE(Mort @ 2012 07 12, 20:19)

tau pasiseke tongue.gif o as tokias piguskes nusipirkau tai dirzeliai smunka ir pastoviai eidama pametu doh.gif lotuliukas.gif koki karta basa grisiu lotuliukas.gif
Papildyta:
kaip noretusi savaitgali kur nors islekt pasibut su alaus butelaiciu ar vynioko taure biggrin.gif alc.gif
Atsakyti
Erotica tavo namiškiams sveikatos 4u.gif

Imeldos princesytei taip pat siunčiam sveikatos baliuoniuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 07 12, 14:00)
Mano damai 38.5 C  doh.gif

4u.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 07 12, 15:54)
O mano mama ir sese siandien atskrenda i LT  thumbup.gif

man idomu kada jos isskrenda g.gif

QUOTE(<imelda> @ 2012 07 12, 18:05)
Vyras žmonai ryte:
- Brangioji, kas per bardakas? Atsikeliu naktį, einu į kriauklę nusimyšt, o ten indai nesuplauti!
lotuliukas.gif

biggrin.gif
anekdotas is realybes

QUOTE(Justule001 @ 2012 07 12, 18:14)
Raimiuk, geros tau keliones!!!

dekoju!

negaliu patiket kad ryt jau skrydis bigsmile.gif tai pat negaliu patiket kad ryt ryte dar dirbt eisiu doh.gif doh.gif
galvele prigrusta minciu ir nenudirbtu darbu, reik eit tavrkytis, pakuotis.

katik su VT drauge susirasem, jetaus, tai bent kaip su zmogum pabendravau kas liecia vaika, nes su VT, siuo atveju, bergzdzias reikalas schmoll.gif va jei apie tai duosiu jam ar neduosiu pist jam atvaziavus ''vaiko lankyt'' tai uz lezuvio traukt nereikia doh.gif

Papildyta:
QUOTE(*Erotica* @ 2012 07 12, 21:07)
ir liudnosios zinios:dedukui kepenu vezys 3 stadija,rytoj y chemoterapija...mama taip  pat vilniuje guli... verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Mort @ 2012 07 12, 21:19)

thumbup.gif
gal brangios kokios?

as cia vienas italiskas pasimatavau, patogumas tai wub.gif wub.gif pasaka! su nuolaida buvo, bet pagailejau pinigu ax.gif
Papildyta:
gi niekaip klaipedieciu meeto nesuorganizuoju doh.gif
Atsakyti
user posted image
Va tokios mano gražuolės, kuklios ir paviliojo mane su tuo magišku užrašu "nuolaida" ax.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 07 12, 21:25)

Taip jau situacija darbe susiklostė, bet aš labai nesijaudinu dėl to irnesakyk.gif vis tiek juk atostogausiu, tik vėliau.

QUOTE(martanux @ 2012 07 12, 22:00)
pastoviai eidama pametu doh.gif  lotuliukas.gif  koki karta basa grisiu lotuliukas.gif

Atsimenu, kai buvau mokinukė ir viskas buvo deficitas, draugės tėtis atvežė tokius gražius batelius iš užsienių kažkur . Tik... per didelius doh.gif visokių situacijų buvo ir pamečiau ir kažkas primynė, taip ir nuėjau be bato... Nu bet nešiojau, nes labai jau tipo gražu buvo lotuliukas.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 12, 23:01)
gi niekaip klaipedieciu meeto nesuorganizuoju doh.gif

tai organizuok su vilnietėmis pioneers.gif

QUOTE(Justule001 @ 2012 07 12, 17:14)
Tikiuosiu pailset su seima ir giminem ir atsigauti nuo visu nesamoniu patirtu per tas dvi savaites.

Tai gal taviškis ir išsikraustys per tą laiką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 12 liepos 2012 - 22:54
QUOTE(Mort @ 2012 07 12, 23:42)
Atsimenu, kai buvau mokinukė ir viskas buvo deficitas, draugės tėtis atvežė tokius gražius batelius iš užsienių kažkur . Tik... per didelius  doh.gif  visokių situacijų buvo ir pamečiau ir kažkas primynė, taip ir nuėjau be bato...  Nu bet nešiojau, nes labai jau tipo gražu buvo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
o as su saviskem nenaudelem basankem neseniai suchimycyjau, emiau ir tuos dirzelius suklijavau, tai daba tureciau nepamest, reiks ryt isbandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar užmiršau pagirti nuotraukas thumbup.gif

Martanux damos tokios nerealios žydros akys wub.gif Nu labai labai wub.gif

Medėjos atostogos thumbup.gif Tokios gražios ir ramios, bent jau iš nuotraukų tokia ramybė dvelkia

Daluzes mergaičių savaitgalis toks mielas, jaukus atrodo wub.gif
Kaip tu Daluze, ar jau apsipratai naujuose namuose? Ar "tavo"namai ten?

Simos krikštynose visos merginos tokios gražios. Ir mažoji dama, ir Sima. Ir suknelės abiejų super thumbup.gif

Atsakyti