Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(Mort @ 2012 07 13, 00:42)
tai organizuok su vilnietėmis  pioneers.gif

as taip naiviai tikejaus kad jus suorganizuosit ir man beliks atvaziuot tam tikra diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 12, 23:55)
as taip naiviai tikejaus kad jus suorganizuosit ir man beliks atvaziuot tam tikra diena  blush2.gif

Visai realus planas thumbup.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pagaliau, pagaliau paskutinis darbo penktadienis bigsmile.gif thumbup.gif

Aš šiemet basučių nepirkau blush2.gif pernai trys poros pirktos dar šiemet manau atitarnaus ax.gif Todėl kojų niekas netrina biggrin.gif Ko nepasakyčiau apie smegenis unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 13 liepos 2012 - 06:25
Labas rytas...

QUOTE(Laumėnė @ 2012 07 13, 07:24)
Pagaliau, pagaliau paskutinis darbo penktadienis  bigsmile.gif  thumbup.gif

taip... pagaliau.....
rytoj skrydis..... wub.gif bet kaip aš MB pasiilgau... pati negaliu patikėt...........
Atsakyti
Mort, nelabai tikiu kad issikraustys, juk neturi darbo, vakar ziauriai susipykom, nes nenorejo vaiku pazek sestadieni, norejau eit su drauge susitikt, tai pasake kad pats turi reikalu ir eis kazkur. Va toks savanaudis zmogus schmoll.gif
Erotika,laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As cia ziuriu jus mergaites meetukus organizuojat Lt, o kaip del UK? Kiek cia musu yra gal kokios trys, reiktu visom kartu suorganizuoti, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 07 13, 07:55)
Labas rytas...
taip... pagaliau.....
rytoj skrydis..... wub.gif  bet kaip aš MB pasiilgau... pati negaliu patikėt...........

Linkiu, kad viskas butu kuo puikiausiai biggrin.gif O kad pasiilgai, tai normalu, juolab kai jus taip toli vienas nuo kito mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 07 12, 19:19)
Ai, dar vakar nusipirkau naujas basutes. O šiandien visą dieną vaikščiojau ir jos nė kiek man nepritrynė flirt.gif

lotuliukas.gif va cia tai basutes lotuliukas.gif

QUOTE(Mort @ 2012 07 12, 22:42)
tai organizuok su vilnietėmis  pioneers.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 12, 22:55)
as taip naiviai tikejaus kad jus suorganizuosit ir man beliks atvaziuot tam tikra diena  blush2.gif

QUOTE(Mort @ 2012 07 12, 22:57)
Visai realus planas  thumbup.gif

ir aaaaaaaaaas noriu bigsmile.gif tik man savaitgalis tik tinka rolleyes.gif nes kitas dienas dirbu biggrin.gif
Atsakyti
Rytas!

wacko.gif Staskai rado gal glindų,tai vakar pablūdau skalbti viską,vaiką irgi,ir dar save.

Raimuk,pailsėk Tėvynėj.

Pūkita,tu pirma į Klp meet'ą nueik,paskui į Vln norėk. tongue.gif

Erotica,liūdnos žinios. verysad.gif

Mort,visai nepavydžiu basanoškių. tongue.gif Neturiu kada jų nešiot.Naujų irgi nepirkau,nes turiu dar iš nėštumo rieker basutes,nenudėvimos,ir dar trečią sezoną clarksines tampau. doh.gif O vat nenutrynimo tai juodai mėlynai pavydžiu.

Medėja,pasiilgau tavęs.

Linausius su sese užsiėmus.

Puuupi,ką veiki?Pavydžiu kelionės. cool.gif cool.gif cool.gif dirol.gif

Daluže,ačiū. hi.gif

Julioške,nu tu pavarai. blink.gif Apsičiupinėk,gal tikrai kiaušius turi. blink.gif

Laumėne,kur pulsi per atostogas?

Pas mus atvažiuoja svečių iš Londoniškių savaitgaliui. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 13, 08:59)
Mort, nelabai tikiu kad issikraustys, juk neturi darbo, vakar ziauriai susipykom, nes nenorejo vaiku pazek sestadieni, norejau eit su drauge susitikt, tai pasake kad pats turi reikalu ir eis kazkur. Va toks savanaudis zmogus schmoll.gif

Nu žinok, skaitau ir kraujas verda. Apgavęs tave ne kartą, gyvena tavo išlaikomas ir net vaikų nepažiūri!!! Aš vietoj tavęs tiesiog pakeisčiau spynas, kai jo namie nebūtų, sukraučiau jo visus daiktus į šiukšlių maišus ir ištrenkčiau už durų. Ne tavo bėda, kad jis darbo neturi. Lai susiranda arba ieško gyvent kur kitur - pvz., pas tą pačią "tavo geriausią draugę". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 07 13, 09:53)
Pūkita,tu pirma į Klp meet'ą nueik,paskui į Vln norėk.  tongue.gif

man atrodo mes su Raimuku meet'a Vilniuj greiciau suorganizuosim nei KLP lotuliukas.gif O jei rimtai, tai as tikrai UZ meet'a Vilniuj ar Kaune bigsmile.gif Pukitukui esu pazadejus su traukiniu vaziuot, tai manau su trauknuku atpupsetumem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 07 13, 13:38)
man atrodo mes su Raimuku meet'a Vilniuj greiciau suorganizuosim nei KLP  lotuliukas.gif  O jei rimtai, tai as tikrai UZ meet'a Vilniuj ar Kaune  bigsmile.gif  Pukitukui esu pazadejus su traukiniu vaziuot, tai manau su trauknuku atpupsetumem  biggrin.gif

Nu va prasideda.... a kuo jau Klaipeda nebetinka smile.gif
Atsakyti
...nu tookia apatija...sazine grauzia, kad bimbineju po namus, o darbu kruvos...Ir man liko 1 darbo diena, o tada atostogos...Gaila, kad labai jau trumpos...Gaila oras pas mus siandien ne koks, nes mieste vyksta ivairus renginiai...
Sima, gal ir tu pagaliau prisijungsi, isvystumem tave gyva mirksiukas.gif
Erotika , laikykis 4u.gif ...Senelio gaila, nes diagnoze tikrai neguodzianti verysad.gif
Upjora, nestebina tokie "nauji gyventojai", nes tie jusu darzeliai, kaip susidariau ispudi, LT butu seniausiai uzdaryti higienistu blush2.gif
Ka cia dar norejau parasyt g.gif ..
A, Justule, gink tu ta parazita greiciau. Greiciau pradesi, greiciau baigsi...Aisku, beisus sirdagrauzis, galvos skausmas ir pan. , bet pgl toki jo elgesi nieko gero nebus. ....
Atsakyti