Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

Savaitgalis su D nusisekes wub.gif
Labas vakaras mielosios ryt y darba ach... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 07 01, 18:20)
Savaitgalis su D nusisekes wub.gif
Labas vakaras mielosios ryt y darba ach... verysad.gif

Ka jau tokio nusisekusio veiket?
As tai ramiai su rabarbaru kisielium vakaroju smile.gif Fule ziuresiu, sergu uz italus wink.gif
Atsakyti
Labryt!

Gera namie. wub.gif

Martanux,tikiu,kad liūdna tuščiuose namuose. unsure.gif

Julioške,smagu,kad pailsėjai.O VT koks naivus,jei tikisi,kad tu tokia suma paspringsi. doh.gif lotuliukas.gif Idiotas bliamba.

Mort,gal pms?Man kartais irgi būna,kad nervuojuos ir nežinau ko.Bet ateina mano dienos ir kaip ranka nuima nervą.

Raimuk,baldas nebando tavęs susigrąžinti?

Kažin kaip Annomis su naujagimiu sekasi... g.gif
Atsakyti
Kur dingot?Ar į šiaudus sulindot? biggrin.gif
Atsakyti
wooohoo, gavau iseitine, visais 400lt daugiau nei skaiciavau. matyt prmazai buvau nepanaudotom atostogom paskaiciavus, kai sake kad 3 savaites yra like biggrin.gif

gaila negaliu per pardes prasinest biggrin.gif

tiksliau prasinesiu, bet pirksiu visai neidomius daiktus - hidrofora, sriubus visokius, reiks pasiskambint vyriokui kur naudotais langais prekiauja, reik bent du langus nusipirkt biggrin.gif nuo tada kai gavau syrit zinute nuo vt tai ir soku. paklause, kiek man pervede, atrasiau kad paspringt uzteko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 02 liepos 2012 - 11:05
Sveikos. Dirbau savaitgalį vestuvėse. Naujagimį buvau palikus su mama ir dukra, o kitą dieną - dukra su juo pas mano brolį ir jo draugę nakvojo. Tai tik vakar vakare susigrąžinau. Labai džiaugiuosi, nes vakar vakare pamaitinau, o kitas maitinimas buvo tik šiandien prieš devynias ryto. biggrin.gif Išmiegojo visą naktį mano katukas, o ir aš pagaliau normaliai pamiegojau. Beje, šiandien jam jau savaitė.

Martanux, laikykis. 4u.gif Ir aš viliuosi, kad tiems tavo vyrams nieko blogo nenutiko. Gal nori į fotki išsipasakot?
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 07 02, 11:31)
Sveikos. Dirbau savaitgalį vestuvėse. Naujagimį buvau palikus su mama ir dukra, o kitą dieną - dukra su juo pas mano brolį ir jo draugę nakvojo. Tai tik vakar vakare susigrąžinau. Labai džiaugiuosi, nes vakar vakare pamaitinau, o kitas maitinimas buvo tik šiandien prieš devynias ryto.  biggrin.gif  Išmiegojo visą naktį mano katukas, o ir aš pagaliau normaliai pamiegojau. Beje, šiandien jam jau savaitė.

Nu va kaip smagu, kad katinukas dave issimiegot seimininkei thumbup.gif Reik tiketis, kad taip ir toliau bus. O kokiu pienu tu ji maitini? Paprastu is pardes, ar koki misini spec darai?
Atsakyti
Julioške mat ir bala tuos įdomius pirkinius,taviškiai bus naudingi.

Panašu,kad šiandien reik balių daryt juk naujagimiui savaitė. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas... o man liko pora savaičių iki atostogų..........
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 07 02, 12:51)
O kokiu pienu tu ji maitini? Paprastu is pardes, ar koki misini spec darai?

Maitinu spec. mišinuku mažiems katinukams (milteliai, kuriuos reikia sumaišyti su vandeniu - analogiškai, kaip kad būna mišiniai kūdikiams). Vet. gydytoja sakė, kad dar ožkos pienas jiems tinka. O karvės - ne, nes jo nepasisavina organizmas.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 07 02, 12:11)
Raimuk,baldas nebando tavęs susigrąžinti?

nebebando, bet seile visvien varvina laugh.gif

QUOTE(annomis @ 2012 07 02, 13:31)
Sveikos. Dirbau savaitgalį vestuvėse. Naujagimį buvau palikus su mama ir dukra, o kitą dieną - dukra su juo pas mano brolį ir jo draugę nakvojo. Tai tik vakar vakare susigrąžinau. Labai džiaugiuosi, nes vakar vakare pamaitinau, o kitas maitinimas buvo tik šiandien prieš devynias ryto.  biggrin.gif  Išmiegojo visą naktį mano katukas, o ir aš pagaliau normaliai pamiegojau. Beje, šiandien jam jau savaitė.

QUOTE(annomis @ 2012 07 02, 15:31)
Maitinu spec. mišinuku mažiems katinukams (milteliai, kuriuos reikia sumaišyti su vandeniu - analogiškai, kaip kad būna mišiniai kūdikiams). Vet. gydytoja sakė, kad dar ožkos pienas jiems tinka. O karvės - ne, nes jo nepasisavina organizmas.

klausyk, nu gi tikras kudikis namie bigsmile.gif
koks vardas? biggrin.gif

liko dvi savaites iki atostogu, jetau kaaaaaaip laukiu thumbup.gif

Upjora, tai papasakok, kur buvot???
Atsakyti
O davai renkam varda Anomis katinui bigsmile.gif

Mano pasiulymai:

MICIUS
GRAFAS
FERDINANDAS
NAPOLEONAS
FREDIS