Pas mane šeimoje tai vienareikšmiškas požiūris. Senam žmogui visada buvo jaučiama pagarba. Jei reiktų, tai viską daryčiau ir karšinčiau ne tik savo tėvus, bet ir savo vyro mamą. Ir tai man - norma.
Manęs į vaikų namus neatidavė, kad išaugintų valstybė iki 7 metų, kol tėvams mažiau problemų kelsiu, todėl ir aš apie tėvų išvežimą į senelių pensionatą nesvarstyčiau..kad valstybė nukaršintų man artimiausius žmones, o aš net nieko nepajusčiau.
Jei sugebėčiau išlaikyt kokį mielą žmogų, kuris slaugytų tėvus, tai samdyčiau, o pati dirbčiau. Bet jei tokios progos nebūtų, tai mesčiau darbą, slaugyčiau tėvus ir galvočiau kaip išgyventi, be jokių sąžinės graužimų. mano mama pati sako, norėčiau, kad mane atiduotum į senelių namus, nes užvis baisiausia "griauti" jauno žmogaus gyvenimą įkalinus jį prie savo lovos..bet koks tai įkalinimas? Juk tai mano tėvai. Tegu jie šneka ką nori, bet jei jie patirs tikrai rimtų sveikatos bėdų, bus nepajėgūs rūpintis, kad galėtų visaverčiai džiaugtis gyvenimu ir senatve, ar pan., tai jie bus mano namuose, mano lovoje, net jei mano gyvenimas apsiverstų aukštyn kojomis.
O tas "darymas po savimi", maitinimas, atminties neturėjimas..Visai kaip mano kūdikis

Šiais laikais..kai yra sauskelnės, kai yra lovos patiesalai, galimybę samdyti slaugę, kad nors trumpam atsipūsti..
Reikia tik pagarbos tėvams. 100 proc. esu tikra, kad visa tai man ir reiks daryti. Brolis ir sesuo tam "nesutverti", bent jau man taip asmeniškai atrodo..vienas per daug užsiėmęs, o kita į Lietuvą grįžti nebežada

Bet aš tėvų senatvės nebijau, net nesvarstau ir neabejoju, kad rūpinsiuos jais pati.