QUOTE(Simense @ 2008 03 13, 14:13)
Kas yra specialiosios slaugos poreikis?

Kokia dar slauga gali būti?
Nepamenu kokia mums paskirta

Man rodos si ir paskirta. Mums uz ja moka pinigelius. 690 Lt

Bet rytoj dar patikslinsiu kas ant to lapo parasyta.
QUOTE(Simense @ 2008 03 13, 14:43)
Džiugu dėl
gražių pasiryžimų.
Papildyta:
Kraujagyslinė demencija sunkiai atskiriama nuo alczhaimerio (net medikams).

Bet ir kitos psichikos ligos panašiai pasireiškia. Bent jau slaugytojai susiduria su panašiomis problemomis. Atribotume daug žmogučių, kuriems tenka karšinti savus tėvus.
Bet galbut vertetu parasyti, senatvines demencijos ar pan. Gal sulauktume dar lankytoju ir visiems lengviau
QUOTE(irculia10 @ 2008 03 13, 17:31)
o mano mama 65 irgi kalnus verte net minties neturejau kad taip gali atsitikti
Mano mamai dar dabar tik 58

Liga diagnozuota jau 4 metai. Kazi kas musu laukia...
QUOTE(activ @ 2008 03 13, 18:05)
Kaip kazkas sake,mazi vaikai irgi tevams daug vargo kele,bet jie nenumete kazkam,kad paaugintu iki tam tikro amziaus. Gal jus ir savo vaikus numestumet,jeigu invalidukais gimtu?
Jeeetau, tai nelyginama. Net manau neverta rasyti kodel. Ir siaip NEI VIENOS cia nera gi, kas numete tevus, paliko, nesirupina, nepriziuri. Kur jie siuo metu yra, ne tai esme. Esme priezastys, kodel jie ten yra. Kol nebuvau susidurus su psichine liga is arciau, supratau, kad net suvokti negalejau, kas tai yra.
Tiesiog mes, psichiniu ligoniuku turetojos, jau kaip ir okupavom tema

O juk karsinti tenka ne vien tokius baisius ligonius. Tada matyt viskas buna kitaip

Su mano seneliais irgi viskas buvo lengva...
QUOTE(irculia10 @ 2008 03 13, 19:40)
tu soc.darbuotoja pasakik kur vezt tokius ligonius.nera lietuvoj pritaikitu jiems nameliu
slauge samdit geras pasiulimas kur rast tokia kuria be baimes galetum palikt su tau artimu ir dar tavo namuose.
taip buvo sunku,taip dar ir dabar kraustausi is proto ir nezinau kada liausios.
.alan pikstu ant saves.kazkaip viskas per greit iviko
Laikykis, ir atsigaudinek

Tau tai jau praeitis...Bet pabuk dar su mumis

Mano vaikai man irgi atgaiva
Ir liga nera 100% paveldima. Tik ta mintis mane ir guodzia. Bet ateitis vistiek gasdina.