QUOTE(Simense @ 2008 03 15, 09:48)
Bandau išsiaiškinti, kiek gi iš tikrųjų kainuoja pasamdyti per kokią firmą dvi slaugutes (dieninę - darbo valandomis) ir naktinę. Nes nuolatos važinėti irgi šeima kenčia. O ligoniukas ypač. Mes jis degraduoja svetimoj aplinkoj greičiau. Su juo ten niekas neužsiminėja, liepiama tik sėdėti ir tylėti.
As slauge radau per skelbimus. Mokame 6 lt/val. o dabar pridejome dar rytine val., t.y., kad ateitu nuo 7, tai uz ta mokame 7 Lt. + apmokame kelione mikriuku...Musu slauge labai gera, labai energinga. kadangi ji vaiksto po visokius turgus, tai nuperka mamai patogiu treninginiu kelniu (nes kur mes perkam, buna pazeminti liemenys ir t.t.), ji randa batu tokiu "vailoku", kurie vieninteliai mamai patogus, nes gi kojos niekur neikisa ir t.t. Ji apgyde mamai kojas, gamina namini maista, tvarko namus, keicia patalynes. Na mes labai labai patenkinti. Velykom jos zeldina sakeles, eina i miskeli ju prisiskinti ir t.t. Na mums laaabai pasiseke. Isskyrus, kad ji turi seima, ir negali pabuti savaitgaliais (nors zinoma kartais ateina) ir t.t. Nes. pvz. mano vaikiuko aukle yra vienisa moteriske, ir ji visada laisva. Tai pagalvoju, kad tokia slauge butu idealu. Na bet ir taip jau labai gerai

O su kitom slaugem kai ieskojau nebuvau susitikus, bet jos buvo gerokai pigesnes.
Ateity norim vistiek ieskotis slauges. kad gyventu nuolat, bet ziuresim kaip cia bus
QUOTE(irculia10 @ 2008 03 15, 14:40)
del tavo apsilankimu cia tai manau ne man vienai esi padejusi.kuo daugiau cia pasakosim apie savo isgyvenimus,tuo daugiau suteiksim informacijos naujokams tokiose reikaliukose.be to ir paciom lengviau isgyvent ,as taip manau.
Taip ir yra. Dabar man kazkaip lengviau. Bet kai atradau sita tema, jauciausi ant kazkokios bedugnes krasto. Dekui jums visoms. Tai nuostabus jasumas, kai jautiesi ne vienisas, kad ir tokiose stuacijose

Nes kazkaip kalbeti apie mamos liga, kaip blogeja, kaip apskritai kartais buna, as negaliu...O ir kam kitiems reikia, vistiek neimanoma to suprasti...
QUOTE(Simense @ 2008 03 15, 17:09)
Ne tik ekspertizė, bet ir siuntinėjimas iš vienos įstaigos į kitą raštų trunka apsudiškai daug laiko.

Mano mamai teismo skirta ekspertizė įvyko sausio vidury, o teismas gavo iš jų dokumentą tik... po mėnesio.

Po to reikia mėnesį dar laukti iki teismo (nes jam sušaukti prieš tiek laiko reikia).

Tokia tvarka. O nuspręsta teisme skirti ekspertizę buvo rugsėjo vidury.

Nors teisėja viešai sakė, kad viskas truks mėnesį plius du.
Ohoho, tikriausiai reiks susitvarkyti, nes nezinia kas gali atsitikti, ir jei tete iseis is darbo, stazo jam reikes...
O mama ir tete mes jau be turto palikom. Viska su seserim pasidovanojom sau lygiom dalim
QUOTE(Alan @ 2008 03 15, 18:04)
Prie pinigėlių prieinu internetu - įgaliojimo banke parašyt nebespėjo, nors labai norėjo. Ma jį galas. Geros dienos! Aš šiandien kažkokia hiperaktyvi - baigiu kalnus nuverst

Vakare kuo nors apsidovanosiu...
Iki!
Alan, bankui netinka JOKS igaliojimas. Tik teismo

T.y. turi buti apiforminta oficiali globa. Ir joks kitas dokumentas.
As siandien irgi kalnus nuverciau, to pasekoj jauciuosi pervargus

Nera jegu net palepinti saves, tegu tau bus miegas