Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 14

QUOTE(diasaja @ 2012 07 23, 10:27)
baltagūžių tikrai bus, nes matau, kad centre raitosi bigsmile.gif O raudongūžių neauginu, tai negaliu nieko spręsti.

ačiū už nuraminimą,nes uošvienė liepė po saują salietros kiekvienam užpilti fool.gif
sakau nenoriu trašų,man daržovės ir be jų gerai auga ax.gif sako neturėsi nei burokėlių nei svogųnų jei netrįši,sakau jau dabar į saują netelpa thumbup.gif sakė vis tiek neužaugs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir ji augina pardavimui,kaip gali iš tokių žmonių turguje pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 07 23, 15:24)
ačiū už nuraminimą,nes uošvienė liepė po saują salietros kiekvienam užpilti fool.gif
sakau nenoriu trašų,man daržovės ir be jų gerai auga  ax.gif sako neturėsi nei burokėlių nei svogųnų jei netrįši,sakau jau dabar į saują netelpa  thumbup.gif  sakė vis tiek neužaugs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
ir ji augina pardavimui,kaip gali iš tokių žmonių turguje pirkti  doh.gif

Na ir man ta pati sake,kad niekas neuzaugs, bet va auga viskas, gaila tik kad reiks cukinijas rauti, apejo baltlige kuri persimete i agurkus. Bet cia oro t. kaita. Pas mus dienom pakyla iki 34 ir nakti iki 14 nukrenta. tai cia dauguma visi turi ta pacia problema si met. Bet as nepergyvenu, a taip a taip nebezinojau kur cukinijas deti. O va kalafioru gaila, bet as dabar vel uzsisodinsiu, jie cia uzauga greitai. Pas mus silta iki pat rugsejo galo. O ir pomidoru uzderejo. Uzaugo netgi paprikos, kas man buvo neitiketina thumbup.gif Tik va kopustai kazko sukasi letai.O ir dilgeliu srutom palaisciau. Po to augalai kaip sustiprejo ir paaugo. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 07 23, 16:24)
...uošvienė liepė po saują salietros kiekvienam užpilti ...ir ji augina pardavimui,kaip gali iš tokių žmonių turguje pirkti  doh.gif

mano vyresnės kartos giminaičiai ir vieni ir kiti irgi salietros po saują vieną kartą per sezoną užpila, nors auginasi tik sau, ir man taip sakė daryti biggrin.gif , bet aš labai to nenorėčiau, kol kas verčiuosi su asiūkliu, dilgėlėm ir kiaulpienėm...ir meile blush2.gif
wub.gif
Atsakyti
nu va vel as su savo cesnakais smile.gif isroviau viena vakar istraukai daryti... tai odele jau plonesne daug... bet pats dar neskyla, jos nenuemus... idedu foto, gal kas patars... kad tik nepaveluociau blush2.gif
[attachmentid=223691]
[attachmentid=223692]
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 24, 08:00)
nu va vel as su savo cesnakais smile.gif  isroviau viena vakar istraukai daryti... tai odele jau plonesne daug... bet pats dar neskyla, jos nenuemus... idedu foto, gal kas patars... kad tik nepaveluociau  blush2.gif

Man atrodo, kad bent dvi savaites jie dar gali būt žemėj, dar trūksta brendimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 07 24, 08:54)
Man atrodo, kad bent dvi savaites jie dar gali būt žemėj, dar trūksta brendimo  4u.gif

ok, aciu 4u.gif
Atsakyti
ir ko tik nera mano darze blink.gif
nesuprantu, kas tom skruzdem pasidare, visos islindo is savo lizdu, visas kiemas, darzas, siltnamiai uzsieti skruzdem ir ju motinelemis... pasirodo ir dideliu misko skrudziu turiu blink.gif
ar palikti juos ramybeje?
[attachmentid=223695]
Atsakyti
pas mane irgi visi takai pilni buvo, tai pabarsciau nuo skruzdeliu milteliu ir vakare jau ju nebuvo, issilakste; snd ZS pirkau zemaugiu sparaginiu, agurku ir didziojo moliugo seklu Big Max...kaip manote jeigu pasesiu bus derliau...labai abejones nusipirkus uzpuole doh.gif
Atsakyti
Manau reikia žiūrėt koks vegetacijos laikas. Eisiu ir aš į Žalią stotelę pasižvalgyt.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 07 24, 13:28)
Manau reikia žiūrėt koks vegetacijos laikas. Eisiu ir aš į Žalią stotelę pasižvalgyt.

ivairiai, agurkai 45 d., moliugai 50 d.?
Atsakyti
ziurint, kada salnos siemet bus.. jei ilgai bus silta, gal ir spetu agurkai uzaugt. Del moliugu nezinau, per mazai patirties.

As tai noreciau dar kalafioru ir brokoliu nusipirkt, manau, kad rudens derliui dar tikrai turetu uzaugt. Tik kad vaziuot per visa miesta iki seklu reik doh.gif
Atsakyti
Merginos o Jus jau imat svogunus, man kaimyne porino, kad visada reikia liepos gale imti nes augina antras saknes g.gif
Atsakyti