Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 14

QUOTE(georgiana @ 2012 07 21, 12:52)
Merginos turiu truputi laisvo ploto po ankstyvu morku, patarkite ka rugpjuciui galeciau setis, aciukas 4u.gif
Skaiciau kad galima guzines salotas, berods rekomendavo OptimaF1, spinatus- o ka dar butu be ju galima setis g.gif

Prisidedu ir aš prie šio klausimo, nes tiek ploto nuo žirnių atliko.
Taigi, ką dar galėčiau pasėti ar kaip kitaip išnaudoti žemę šiuo metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ksena7 @ 2012 07 21, 22:02)

aš agurkus pasėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 21, 22:05)

Va, gražiausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 07 21, 22:10)
Va, gražiausiai  biggrin.gif

eksperimentą vykdau biggrin.gif O gal pavyks biggrin.gif dar serenčių prisodinau šonuose wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
kame reikalas,kad kopūstai nesuka galvų? atskirai lapai raitosi g.gif
ar gali būt i dėl to,kad vėliau pasėjau g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 21, 22:05)

drinks_cheers.gif ir aš sėsiu rytoj smile.gif bus kas bus....o bus... kai visiems baigsis, pas mus bus patys tie mažučiukai, gražučiukai ir labai kvepės... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ksena7 @ 2012 07 21, 22:02)
Prisidedu ir aš prie šio klausimo, nes tiek ploto nuo žirnių atliko.

Ruošiusi žirnius rauti ir sėti daikonus.Pernai pabandžiau rugpjūčio mėnesį pasėti,labai patiko.Ir žiemą puikiai išsilaiko rūsyje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituliukas777 @ 2012 07 22, 01:15)
drinks_cheers.gif ir aš sėsiu rytoj smile.gif  bus kas bus....o bus... kai visiems baigsis, pas mus bus patys tie mažučiukai, gražučiukai ir labai kvepės... smile.gif

klausimas... kazkuriais metais sejau vienus anksciau, kitus daug veliau, jau valgem pirmosios sejos... tai uzaugo labai greit... derliaus buvo, bet baigesi kartu
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 07 22, 00:33)
atskirai lapai raitosi g.gif

raitosi, raitosi ir vieną galvą susiraito. pas mane vėlyvieji ir dar tik garbanotis pradeda biggrin.gif
Atsakyti
Žirniu nurovus galima sėti moliūgus, pilnai užauga. Braškių vietoj žirnius pasėjom, kraštuose kokį moliūgą. Serenčius tarp agurkų, bulvių pasėję, pomidorų šiltnamyje.Pasėjus rudenį dar tikrai žydės.
Atsakyti
Sveikos, perverciau N temu ir nieko neradau, tai gal jus ka galetumete patarti. Zodziu prisisodinau kalafioru is seklu, visi graziai isaugo, lapai dideli, pradejo sukti, megzti galveles, zodziu is kokiu 12kalafioru tik viena galvyte daili balta o kitos kazkokios idomios.Gal jos susirgo ar ka, o gal dar galima valgyti?Sekla buvo baltagalviu ziediniu kopustu. Pas mus labai dienomis buna karsta,gal del to?
Imetu foto.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 22, 11:06)
raitosi, raitosi ir vieną galvą susiraito. pas mane vėlyvieji ir dar tik garbanotis pradeda biggrin.gif

ar šitų bus kas? g.gif
user posted image
vieni baltagūžiai,kiti raudongūžiai
user posted image
Atsakyti