Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 14

QUOTE(Alekto @ 2012 09 11, 11:23)
Va taip atrodo doh.gif

Eina sau doh.gif Tokie užaugę ir kas belikę doh.gif
Atsakyti
Pas mane morkos panasiai atrodo. Gerai, kad tik pavieniai, tai labai nepergyvenu smile.gif
Atsakyti
Kažkas mano morkoms netinka... Pirmą kartą pasėjus nesudygo, antrą - vos pusę. Dabar vis išraunu po kelias paskanavimui, vaikams pagraužt. Bet vos ne visos trumputės ir lb šakotos unsure.gif Morkos "Chantenay".
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 09 16, 12:35)
vos ne visos trumputės ir lb šakotos  unsure.gif Morkos "Chantenay"

gal buvo persodintos? gal žemė labai kieta? g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi daug sakotu morku. Dazniausiai apacioje kurmio kanalai matosi g.gif
Vakar nuvaziavau, t g.gif ai saknines petrazoles be saknu likusios ir salieras vienas beveik sugrauztas, i agurka irgi dantukai suleisti buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ka isroviau as jau savo morkas... uzsodinau sederatais... sakotu ir pas mane buvo kelios...keik zinau, cia nematodai...
dabar turiu klasima del cesnaku... kada sodinti tuos kur po zydejimo galvutej atsiranda tokie maziukai(rudeni, ar pavasari, cesnakai zieminiai)... kad kitiems metams nenaudoti normaliu cesnako skilteliu, noriu i braskes pasodinti...dviguba nauda bus
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 09 24, 14:52)

dabar turiu klasima del cesnaku... kada sodinti tuos kur po zydejimo galvutej atsiranda tokie maziukai(rudeni, ar pavasari, cesnakai zieminiai)... kad kitiems metams nenaudoti normaliu cesnako skilteliu, noriu i braskes pasodinti...dviguba nauda bus

Rudenį, tuo pat metu, kaip ir česnakus.
Atsakyti
o kada laikas cesnakus sodinti ? ax.gif knygose raso apie rugsejo pabaiga, bet tevai rodos gerookai veliau sodina
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2012 09 24, 19:50)
o kada laikas cesnakus sodinti ?  ax.gif

kada laikas-nežinau. Mes spalį sodinam.
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2012 09 24, 16:50)
Rudenį, tuo pat metu, kaip ir česnakus.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2012 09 24, 18:50)
o kada laikas cesnakus sodinti ?  ax.gif knygose raso apie rugsejo pabaiga, bet tevai rodos gerookai veliau sodina

Aš irgi skaičiau, kad geriausia sodinti IX.20d- X.10d, bet visada sodinu apie spalio vidurį.
Atsakyti
parodysiu kokiu as vakar morkyciu priroviau biggrin.gif
[attachmentid=224772]
Atsakyti