Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 14

QUOTE(tany @ 2012 09 25, 16:47)
parodysiu kokiu as vakar morkyciu priroviau  biggrin.gif

bigsmile.gif hihihi.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, pas mane didzioji dalis tokiu morku, viena uz kita grazesnes, kaip balerinos, viena uz kita grazesnes, net su 5 kojom lotuliukas.gif Nezinau ar cia zeme kalta, ar as nemoku ju auginti. Bet labiausiai tai kurmi norisi apkaltinti, nes po tokiom morkom tuscios ertmes g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 09 25, 18:06)
Oi, pas mane didzioji dalis tokiu morku, viena uz kita grazesnes, kaip balerinos, viena uz kita grazesnes, net su 5 kojom lotuliukas.gif Nezinau ar cia zeme kalta, ar as nemoku ju auginti. Bet labiausiai tai kurmi norisi apkaltinti, nes po tokiom morkom tuscios ertmes  g.gif

su 5 kojom ir as turiu..ir su 4 ir dar visokiu smile.gif.. bet sitos buvo topines biggrin.gif
Atsakyti
[attachmentid=224772]

thumbup.gif lotuliukas.gif ojej...nors linksma...pas mani irgi buvo , bet tik vienos veislės -nantos , o kitos nėr tokios įdomios lotuliukas.gif
Atsakyti
[attachmentid=224772]

thumbup.gif lotuliukas.gif
pas mus irgi tokiu buvo, tai su mb zvengem, kad reik atidet i sali, nereiks nieko ruost kai sunui kanors reiks nest i rudenelio svente darzelyje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagete @ 2012 09 26, 13:53)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
pas mus irgi tokiu buvo, tai su mb zvengem, kad reik atidet i sali, nereiks nieko ruost kai sunui kanors reiks nest i rudenelio svente darzelyje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne, nu i darzeli gal tokiu neneskit doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2012 09 24, 22:12)
Aš irgi skaičiau, kad geriausia sodinti IX.20d- X.10d, bet visada sodinu apie spalio vidurį.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, darzininkeles noriu paklausti kaip jusu baklazanu derlius ? Ar uzaugo kas nors? Mano baklazaniukai dar augimo stadijoje, o ir megsti pradejo kaip isproteje, nesuprantu ko jie taip susivelino? Dabar pilna mazu uzuomazgu, o dideliu jau sirpstanciu is 5 daigu tik 4 . Vasara turbut per karsta tam siltnamije , kad taip nemezga, o dabar pats tas, tik beda, kad nespes uzaugti. Nezinau ar kitamet vel auginsiu, nes tik v ieta uzima, o naudos doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[attachmentid=224772]

Pas mane puse morku derliaus irgi tokie g.gif .Kazi kas jiems negerai kad erotiski uzaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 09 28, 17:16)
Pas mane puse morku derliaus irgi tokie g.gif .Kazi kas jiems negerai kad erotiski uzaugo biggrin.gif

jau rasiau
QUOTE(tany @ 2012 09 24, 14:52)
sakotu ir pas mane buvo kelios...kiek zinau, cia nematodai...

Atsakyti
per daug mandrai man tie nematodai skamba biggrin.gif morkos sakojas todel,kad ispradziu buvo sausoka,o paskui daug dregmes ax.gif
Atsakyti