Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 14

QUOTE(zebrina @ 2012 10 13, 11:52)
mergaitės ar jau sodinat kas česnakus?ar dar palaukt? g.gif

As jau pasodinau treciadieni,manau kad nebera ko laukti biggrin.gif
Atsakyti
As irgi sia savaite jau cesnakus pasodinau,manau jau laikas.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 13, 14:29)
aš dar ne smile.gif

Parašyk, kai sodinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien nuroviau paskutinius burokus ir morkas, pasodinau česnakus. Darže žaliuoja tik porai ir braškės.
Mergaitės, gal kas turit patirties su Ph matuokliais? Šią savaitę senukuose buvo -30 procentų, tai susigundžiau ir nusipirkau. Bet kur bematuočiau, parodymai svyruoja nuo 5,8 iki 7. Spanguoles prieš porą savaičių sodinau į natūralią durpę (ant poko rašo Ph 3,2-4,3 ), o man rodo 5,8. Šilauogės sodintos į rūgščią durpę ir antrus metus mulčiuojamos spygliais, o rodo 6. Net į agurkų marinatą įkišau, ten rodo 4. Nebežinau, kuom tikėti. Viską dariau, kaip parašyta instrukcijoje: į drėgną (šlapią) dirvą įbedžiau 3/4 strypo, rezultatą parodo po minutės, bet bandžiau ir po 30. Vis tiek tas pats. Kokia jūsų patirtis ? [COLOR=yellow] Turbūt , kokia kaina- tokie ir parodymai (apie 25Lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 13 spalio 2012 - 16:55
Sakykit ar dumplainius iš sėklų sodinat, ir ar jie vienodi, ar skiriasi. Ir ar jie vienmečiai, nieko apie juos, bet kitamet norėčiau ir aš skanios uogienės.
Česnakus šiandien susodinau, kaip tik ir mėnulis tam tinkamas ir oras dar tiko, nelaukiau.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 10 13, 18:11)
Sakykit ar dumplainius iš sėklų sodinat, ir ar jie vienodi, ar skiriasi. Ir ar jie vienmečiai, nieko apie juos, bet kitamet norėčiau ir aš skanios uogienės.
Česnakus šiandien susodinau, kaip tik ir mėnulis tam tinkamas ir oras dar tiko, nelaukiau.

Pas mane gale šltnamio(toks varganas sodyboje)jau keli metai palieku juos per žiemą ,dumplanių prikrenta,tai jie kasmet patys pasisėja jau gal penkti metai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 10 11, 17:37)
ner uz ka... cia nemano recetas... is mulciuotuju temos parsitempiau  biggrin.gif

Ar jums actas neperdaug jaučias?

QUOTE(Regila @ 2012 10 11, 20:49)
Gerai, kad pavadinimus buvau susirašius į sąsiuvinį pagal eiliškumą, tai kitąmet sodinom tik tas gerąsias, kurios puikiai užaugo. Dabar jau kasmet rašomės ką sėjam ir rudenį prirašom komentarą ko nepirkt.

Gal atskleistumėt kokios jums morkų veislės geriausiai užaugo?

--------------------------------------------

Ar česnakams ne vėlu būtų lapkričio pradžia? pvz. 10 diena g.gif
Atsakyti
Nanto, Nantesa. Kitų nepamenu, nes užrašai sode.Kai nuvažiuosiu pažiūrėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 10 14, 16:49)
Nanto, Nantesa. Kitų nepamenu, nes užrašai sode.Kai nuvažiuosiu pažiūrėsiu.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 10 14, 15:34)
Ar jums actas neperdaug jaučias?

normaliai... bet as greiciausiai acto visada pamazinu blush2.gif dabar jau nepamenu, kaip situs burokus dariau... bet siaip mano tokia natura kuo maziau acto, tai visada paklaida i mazesne puse darau ax.gif bet ka darydama
Atsakyti
Šnekejot apie arbatas. Pas mus jos daug geriama,bet aš darau mišinį iš melisos,metų kažkokių skirtingų dviejų rūšių ir pipirmetes.Jei rytą dar kokia žalioji ar kita arbata,bet vakare tik ši....
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 10 13, 12:52)
mergaitės ar jau sodinat kas česnakus?ar dar palaukt? g.gif

Mes jau pasodinome si savaitgali 4u.gif
Atsakyti