Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė gali būti tik fiziška?

QUOTE(*Miledi* @ 2012 07 13, 00:47)
"Dovanojimas" niekada neturi tapti pareiga. "Dovanojimas" - tai malonumas ir sau pačiam su žinojimu, kad tau svarbus ir brangus asmuo liko patenkintas "dovana". Problema kyla kitame, kad tiek moterys tiek ir vyrai skirtingai vertina tas "dovanas" ir iš čia pradeda rastis jausmas, kad tai buvo neadekvačios "dovanos", o tada pradedami skaičiuoti "kreditas" ir "debitas", o nulinis "saldo" santykiuose niekada nesueina, nes visada skirtingais periodais kažkuris bus daugiau įnešęs, ar paaukojęs, nei kitas.

Pas mane saldytuve visada lasiniu paltis ir lietuviskos duonos tokiems atvejams padeta biggrin.gif

Nu kiek gi galima dziaugtis dalinant dovanas (tiek is vyru ,tiek is moteru puses)? Norisi pasidziaugti ir gaunant dovanas.

Reikia tik idemiau paskaityti vyriskus postus ir galima isitikinti ,jog jie labai jau reiklus moteru atzvilgiu- kodel ji manes nesupranta ,jai reiketu truputeli pasistengti, as daug neprasau is jos.
Kodel visada tokie subtilus reikalavimai? O kur gi reikalavimai sau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 13 liepos 2012 - 10:01
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 09:58)
Pas mane saldytuve visada lasiniu paltis  ir lietuviskos duonos tokiems atvejams padeta  biggrin.gif 

*Nu kiek gi galima dziaugtis dalinant dovanas (tiek is vyru ,tiek is moteru puses)? Norisi pasidziaugti ir gaunant dovanas.

**Reikia tik idemiau paskaityti vyriskus postus ir galima isitikinti ,jog jie labai jau reiklus moteru atzvilgiu- kodel ji manes nesupranta ,jai reiketu truputeli pasistengti, as daug neprasau is jos.
Kodel visada tokie subtilus reikalavimai? O kur gi reikalavimai sau?

*Nu bet tai kad tos dovanos ne kažkam ir duodamos (bet man šviečiasi, kad tai ką padaro vyrai - tai niekiniai reikalai g.gif taip??) - tai reikia mokėti pasidžiaugti ir gaunamomis, bet.........(čia pereisiu prie ** biggrin.gif )

**Paskaičius tamstos postus - jaučiasi visos moterijos kančia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Zinot, man kazkaip atrodo, kad visi sitie isvedziojimai susije tik su vienu-supratimu.
Yra nesupratingi zmones is prigimties, yra kol kas negalintys suprasti ir yra nenorintys suprasti. smile.gif

Sakykime, kad mes kazka gero darome kitam tik tam, kad ir is jo kazka gautumeme.
Sakykime, kad mes kazka gero darome kitam tik tam, kad kitas pasijaustu laimingas.
Sakykime, kad mes kazka gero darome kitam, nes patys esam laimingi darydami.
Sakykime, kad mes kazka darome kitam, nes mums ir kitam tai teikia malonuma.
O tinkamiausiai yra sakyti, kad mes nieko nedarome, nes mes NENORIME daryti.

Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 11:58)
Pas mane saldytuve visada lasiniu paltis  ir lietuviskos duonos tokiems atvejams padeta  biggrin.gif 

O, po lasiniu ir duonos jei parodai vyrui "rojaus vartus", tai jis nenores/netures laiko rasyti meiles laiskus kitai.
Ir nieks nenukencia sitoj situacijoj, jei moteris pati to nori, o ne "duoda dovana". Tada gaunasi lygiaverciai mainai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 13, 11:09)
*Nu bet tai kad tos dovanos ne kažkam ir duodamos (bet man šviečiasi, kad tai ką padaro vyrai - tai niekiniai reikalai g.gif taip??) - tai reikia mokėti pasidžiaugti ir gaunamomis, bet.........(čia pereisiu prie ** biggrin.gif )

**Paskaičius tamstos postus - jaučiasi visos moterijos kančia. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Per ilgai gyvenu su diedu, reikia jau skirtis, reiskiasi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2012 07 13, 11:23)
O, po lasiniu ir duonos jei parodai vyrui "rojaus vartus", tai jis nenores/netures laiko rasyti meiles laiskus kitai.
Ir nieks nenukencia sitoj situacijoj, jei moteris pati to nori, o ne "duoda dovana". Tada gaunasi lygiaverciai mainai.  biggrin.gif

biggrin.gif Tai cia toks pats varijantas, kaip su ''skaudancia galva', tik vyras po tokios vakarienes nekaltins moters, kad jai per daznai pradejo skaudeti galva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2012 07 13, 11:23)
Zinot, man kazkaip atrodo, kad visi sitie isvedziojimai susije tik su vienu-supratimu.
Yra nesupratingi zmones is prigimties, yra kol kas negalintys suprasti ir yra nenorintys suprasti.  smile.gif

Sakykime, kad mes kazka gero darome kitam tik tam, kad ir is jo kazka gautumeme.
Sakykime, kad mes kazka gero darome kitam tik tam, kad kitas pasijaustu laimingas.
Sakykime, kad mes kazka gero darome kitam, nes patys esam laimingi darydami.
Sakykime, kad mes kazka darome kitam, nes mums ir kitam tai teikia malonuma.
O tinkamiausiai yra sakyti, kad mes nieko nedarome, nes mes NENORIME daryti.

Nu ne ,rimtai as pradejau musiet senti ,nes mane tokie isvedziojimai jau netenkina .Gerai sakoma ,kad su amziumi moteris pradeda suprasti ne tik ka gali duoti, bet ir ko ji yra verta.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 10:28)

Nu ne ,rimtai as pradejau musiet senti ,nes mane tokie isvedziojimai jau netenkina .Gerai sakoma ,kad su amziumi  moteris pradeda suprasti  ne tik ka gali duoti, bet ir ko ji yra verta.

Ar norejai pasakyti, kad moterys su amziumi keliancios savo verte automatiskai nori, kad ir partnerio verte kiltu? Logiska?O gal stuobriui gerai ir taip.Kam cia stengtis. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2012 07 13, 10:23)
Ir nieks nenukencia sitoj situacijoj, jei moteris pati to nori, o ne "duoda dovana". Tada gaunasi lygiaverciai mainai.  biggrin.gif

Mes cia imantrumo norim, o va vyrams vadinasi uztenka pagerti kaip kiaulems,pasi....kaip triusiams ir pamiegoti kaip sernams. Genialumas paprastume! lotuliukas.gif
Nenuostabu, kad su amziumi pradedi myleti moteris. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 07 13, 11:39)

Nenuostabu, kad su amziumi pradedi myleti moteris. wub.gif

biggrin.gif Oi tie papukai kvepiantys cinamunu ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 10:41)
biggrin.gif Oi tie papukai kvepiantys cinamunu ...  biggrin.gif

lotuliukas.gif Nuo ju viskas ir prasidejo lotuliukas.gif Niekaip nepamirsi!
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 07 13, 11:45)
lotuliukas.gif Nuo ju viskas ir prasidejo  lotuliukas.gif Niekaip nepamirsi!

biggrin.gif oi tie liulantys papukai ...
Atsakyti
einu paskaitysiu dar karta is pradziu, ato cto-to ja zaputalas unsure.gif
vyrai...duoti...moteri myleti...cinamoniniai papai.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 13 liepos 2012 - 11:06
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 13, 11:06)
einu paskaitysiu dar karta is pradziu, ato cto-to ja zaputalas unsure.gif
vyrai...duoti...moteri myleti...cinamoniniai papai.... blink.gif

Aha, bet tik, kad temos vairininkės (autorės) nebėra, o kai vairininko nėra - laivas visada dreifuoja pasroviui g.gif g.gif Kad tik ant rifų neužplaukti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 13, 11:12)
Aha, bet tik, kad temos vairininkės (autorės) nebėra, o kai vairininko nėra - laivas visada dreifuoja pasroviui  g.gif  g.gif Kad tik ant rifų neužplaukti. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne beda, kol gelbetoju yra. biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti