Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė gali būti tik fiziška?

QUOTE(*Miledi* @ 2012 07 10, 18:21)
Pirma, as kalbu ne apie vyrus abstrakciai, o apie konkrecius vyrus, kuriu visus postus perskaiciau ir kuriems visiskai pritariu.
Antra, o ka skaityti jusu postuose? Jus nei vienos minties nesurezgate, o tik puolate. Nera su jumis net apie ka diskutuoti.

Su pirma pastraipa sutinku. Malonu skaityti situ vyru zinutes. wub.gif
O, burbanti? Ji cia linksminasi. Pagyvina foruma. Manau, gyvenime ji yra visai kitoks zmogus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 07 10, 20:34)

Pagyvina foruma. Manau, gyvenime ji yra visai kitoks zmogus.  biggrin.gif

Ties tuo ir apstokime. biggrin.gif Josios bendravimo forma - daugiau provokacija, ant, kurios daugelis ir užkliūna. biggrin.gif Kuo nuoširdžiausi linkėjimai Burbančiai (man ji nuoširdžiai patinka, bet tik reikia perprasti jos bendravimo stilių, o ir provokacijas lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) man patinka jos stilius, kad ir koks įžūlus jis nebūtų - vis šioks toks iššūkis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 10, 14:01)

Bet Jūs renkatės sunkesnį būdą: pasielgiate kaip Marytės Melnikaitės pačios indus suplaudamos ir bambat visą vakarą, kokie tie vyrai nedėmesingi.

Maniau, kad "burbejimas" yra vyru liga, zudanti moteru jausmus. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 10, 13:33)
Šiaip tai jo,diletant,...kai savo dėmesį išdalini darbui, indams, skalbiniams, maisto ruošai ir vaikams, vyrui nekažin kas lieka, o para turi 24 valandas, per kurias reikia ir išsimiegoti, kad be laiko nesusentum. Pagalvojot, kad pačiai moteriai laiko SAU visiškai nelieka? Taip kai spėt dar ir patraukliai atrodyti net tik savo vyrui, bet ir kitiems, kad galėtum pasitikėti savimi? Tai aukštasis pilotažas. Paprasta tik reikalauti dėmesio neįvertinus visų aplinkybių. Ir žodis"galėčiau" ir "aš taip darau" yra ne tas pats... ax.gif

drinks_cheers.gif
Todel nereikia isisukti i ta pati grafika. Galima keisti jo tvarka. Kartais pirmoje vietoje irasant vieta vyrui. smile.gif Ne vienas neatsisakys po darbo pasimegauti desertu su aukstakulniais ir raudonais neriniais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 07 11, 08:54)
Maniau, kad "burbejimas" yra vyru liga, zudanti moteru jausmus. g.gif

Užjaučiu jei Jums gyvenime tokie pasitaikė. Jums tikriausiai ir loterijose nesiseka. tongue.gif , nes asmeniškai aš manau, kad vyrai kaip tik tylėjimu (įlindimu į "olą") savo nepasitenkinimą rodo (reikėtų matyt kažkaip kitaip, bet...), o ne "burbėjimu", kaip Jūs tai įvardinote.

O šiaip kiekviena "liga" yra išgydoma. Konkreti "liga" gydoma įsiklausymu į tai apie ką "burbama". Gerai "aplupinėjus ir nugrandžius" tą "burbesį", kad liktų tik blizgantis to "burbesio" pradas - rasis tiesa, su kuria netgi pasiginčyti nelabai gausis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 11, 09:26)
Užjaučiu jei Jums gyvenime tokie pasitaikė. Jums tikriausiai ir loterijose nesiseka. tongue.gif , nes asmeniškai aš manau, kad vyrai kaip tik tylėjimu (įlindimu į "olą") savo nepasitenkinimą rodo (reikėtų matyt kažkaip kitaip, bet...), o ne "burbėjimu", kaip Jūs tai įvardinote.

O šiaip kiekviena "liga" yra išgydoma. Konkreti "liga" gydoma įsiklausymu į tai apie ką "burbama". Gerai "aplupinėjus ir nugrandžius" tą "burbesį", kad liktų tik blizgantis to "burbesio" pradas - rasis tiesa, su kuria netgi pasiginčyti nelabai gausis. biggrin.gif

biggrin.gif

Nuosirdziai nusisypsojau, ne nusijuokiau. clap_1.gif

As pati save uzjauciu, jau del to atsigailejau, susigyvenau.
Kartais loterijose tekdavo ir laimeti. biggrin.gif

Patiko jusu isvedziojimas i tiesa-sviesiausiu keliu. biggrin.gif JUK tikslas pateisina priemones.
Atsakyti
http://www.balsas.lt...ign=savireklama

100% pritariu šiam straipsniui. To man reikia iš žmonos. Gal tai labai ir daug... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 07 12, 10:33)

100% pritariu šiam straipsniui. To man reikia iš žmonos. Gal tai labai ir daug...  g.gif

drinks_cheers.gif As irgi pritariu 100%. Ir tikiuosi, kad mano draugas gauna visa tai is manes, jei vadina artimiausiu ir brangiausiu zmogumi...
Labai patariu visoms moterims pasiskaityti si straipsni ir pacioms ivertinti save bei pasidaryti isvadas kiekviena sau...
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 07 12, 11:33)

100% pritariu šiam straipsniui. To man reikia iš žmonos. Gal tai labai ir daug...  g.gif

Idomu, kiek moteru galvoja esancios geriausiomis draugemis savo vyrams, ir kiek vyru tai patvirtintu...?
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 07 12, 10:33)

O ką pats duodate savo žmonai?
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2012 07 12, 13:26)
O ką pats duodate savo žmonai?

Nuskambėjo kaip kažkurio JAV prezidento žodžiai: „Neklausk, ką šalis padarė dėl tavęs, o klausk, ką tu padarei dėl jos!“ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 07 12, 11:33)

Geras straipsnis. O jus su ja kalbejotes apie tai? O jus santykiuose TIK norite imti ar IR duoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 12 liepos 2012 - 14:25
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 12, 14:00)
Nuskambėjo kaip kažkurio JAV prezidento žodžiai: „Neklausk, ką šalis padarė dėl tavęs, o klausk, ką tu padarei dėl jos!“ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O ar neteisingas posakis? Jokiu būdu to netaikau nariui, tačiau, jei jis nori tik gauti, bet nieko neduoda g.gif
Atsakyti