Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė gali būti tik fiziška?

QUOTE(*Miledi* @ 2012 07 14, 19:15)
Jau ir mano vaikai net uzkliuvo? Ar tamstos reikalas, kaip as juos i gyvenima isleidau ar isleisiu...? Jums padeti tikrai nereikes, tam jie turi teti ir mane, nepykit taip baisiai... lotuliukas.gif
Darau viska kiekviena diena, kaip ir visos normalios moterys - ir maista gaminu, ir namus tvarkau, ir dirbu... Dar sugebu vyrui padeti ir jo darbe. Tik tai as darau su malonumu, nes darau savo mylimiems zmonems. O nuovargis praeinantis dalykas, tam yra poilsio laikas... Kas liecia vyra - jis i sona tikrai nevaiksto, nes viska, ko jam reikia, gauna is manes...draugyste, meile, nuosirduma, pagalba, uzuojauta... Bet ir mainais man duoda ta pati, gal net daugiau... Todel sutariam puikiai, nebent pasigincijam, bet tai daugiau darbo klausimais. Stai va taip as ir gyvenu... Dar klausimu turite? Aciu uz demesi. 4u.gif

Nu ne to as jusu klausiau, ne to. Nesuprantu, nejau taip sunku atsakyti i klausima, kuris yra uzduotas? o gal jus spevcialnai sukat cia virves, kad tik neatsakyti i tiesmuka klausima?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 15, 10:13)
Nu ne to as jusu klausiau, ne to. Nesuprantu, nejau taip sunku atsakyti  i klausima, kuris yra uzduotas? o gal jus spevcialnai sukat cia virves, kad tik  neatsakyti i tiesmuka klausima?

Sorry, stengiausi jums atsakyti, bet gal nesupratau ko klausiate. Prasom, uzduokit konkretu klausima ir as jums atsakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Sedulina @ 2012 07 14, 22:20)

Brandioji Sedulina, į klausymą ar vyrai negali palaukti atsakysiu - gali, bet turi būti labai aiškus terminas kiek laukti. Metus, pusantrų......??? Kai nėra aišku kiek, o ir nebus aišku, nes vaikai auga ir atsiranda kitokie reikalai, kurie niekaip neleis Jums atitrūkti nuo vaiko, atsiranda pojūtis, kad viskas kas buvo tarp Jūsų su vyru - baigėsi vaiko atsiradimu. Jūsų didžiausia klaida, kad Jūs visiškai sublimavote savo dėmesį į vaiką. Tai buvo neteisinga, nes kaip pasijausti Jūsų vyrui?? g.gif Kad buvo reikalingas tik kaip reprodukcinis personažas, o dabar dar ir "bankomatas"......nes kad toks pasijautimas neateitų buvo reikalingas bent koks dėmesys (kad ir nedaug, bet jo turi būti) Jūsų vyrui, nes nu kaip kitaip pasijausi - iki vaiko atsiradimo kartu, o po vaiko gimimo Jūs su vaiku, o vyras - reikalingas tik kaip kapitalo užtikrintojas???

Va taip dabar tikriausiai jis jaučiasi, o ir kaltę dėl savo poelgio jaučia, bet argumentuoti savo poelgį jis irgi gali mano išvardintomis priežastimis ir jis nebus jau toks neteisus. Tai kad jis atvažiavo pas Jus "pasisvečiuoti" ir Jūs teigiate, kad jis liko patenkintas - neapsigaukite. Tai byloja tik apie vieną - jūs turite sąlyčio taškų, bet problemos slypi daug giliau negu tik paviršiuje. Dabar jūs abu jaučiatės teisūs, bet ir kalti dėl susiklosčiusios situacijos. Jums abiems dabar reikia rasti nulinį tašką tarp noro kaltinti kitą dėl įvykio ir tarp saikingo poreikio ieškoti klaidų savyje. Ir tik teisingai radus proporciją tarp šitų dviejų dalykų, galite tikėtis produktyvios savo santykių analizės. Jei tokia proporcija nebus rasta - visi jūsų pokalbiai baigsis konfliktais, nes vienas kaltins, kitas ginsis, kaltindamas.

Supraskite, kad meilė vaikui ir meilė vyrui yra skirtinga, bet kai Jūs visą savo meilę perkėlėte į vaiką, atsirado vakuumas toje vietoje, kur turėjo būti Jūsų meilė vyrui. Vakuumas iš vienos pusės, skatina rastis vakuumui ir iš kitos. Jeigu Jūsų vyras nėra kvailas (o aš manau, kad nėra) jis supranta, kad materija, kuri vadinasi meile, įgys kitokias formas, bet ir Jūs turite suprasti, kad materija, nors ir kitose formose turi egzistuoti - kitaip tai terpė, kuri vadinasi vakuumu. Vakuume niekas neauga, santykiai irgi. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 07 14, 13:20)
Kai kurios motinos vaikus kaip dievaicius uzkelia ant pjedestalo, kad jie jau budami ir ne vaikais negali atsidaryti to saldytuvo.  biggrin.gif

nesiginciju, skirtumas yra kai vaikui 2 metai ir 40 metu . O kas tokius didelius uzaugino biggrin.gif
Atsakyti
Nesusikalbejimas tarp dvieju zmoniu visur. Kaip darbe tarp direktoriaus ir pavaldinio taip seimoj tarp vyro ir zmonos.

Atsakyti
Sedulina, kazkada panasiai situacijai buvus, man viena garbaus amziaus ponia pasake zodzius, kuriuos ir dabar prisimenu - "vaikeli, vaikai uzaugs ir iseis is namu, susikurs savo gyvenimus, o vyras visada bus salia taves". Taigi, nereikia skriausti savo zmogaus demesio trukumu. Aisku, galima isversti ir i kita puse - vaikai visada bus tavo vaikai, o vyru gali buti ir ne vienas. Cia kaip nori, taip ziuresi...
Atsakyti
QUOTE(Sedulina @ 2012 07 14, 23:20)
tikrai taip jam nesakiau, o tiesiog pasakiau,kad reikia man poilseti bei vaikui cia tikrai geriau. Be to jis pats mato,kad sveikatat prasteja.AS vadovaujausi tokia taisykle gyvenime, kad sugriauti bet ka labai paprasta ir greita,o vat statyti viska is naujo tikrai sunku. Tai gi nenoriu cia tikrai skubeti skirtis.
Viena is problemu ( apie ka ir minejau,kad yra ju pas mus),kad as maitinu vaika ir tuo dar vaikas miega su mumis lovoje..Nakti nieko daugiau prie saves neprisileidzia,tik mamos vaikui reikia. Vyras dar pyksta,kad jam mazai vietos su mumis,jis neissimiega ir daznai iseina miegoti i kita kambari(tiesa pasakius as jau senai nebemiegu normaliai.Kasnakt nuo 3/4 val. prasideda budejimas- vaikas labai neramiai miega,daug muistosi,sliauzia per visa lova tai turiu saugoti,kad nenukristu. As ir pati labai pasiilgau normalaus miego su vyru ( nors ir nebepirmi metai kartu,bet iki siol miegam apsikabine,kitaip nemokame),bet siuo metu taip prisipazinsiu,kad vaiko miegas man svarbiau uz viska.

Tai gi palikti vaika kazkam nors ir pusei dienos -negaliu. Bet is kitos puses anksciau ar veliau jau turetu baigtis sitas maitinimo periodas. Tai ne gi vyrams sunku dar siek tiek palaukti. Mes gi irgi kenciam,kad nebegalim skirti vyru tiek pat laiko kiek galedavome anksciau.
Is straipsnio:"Jausmas ir potraukis kyla be mūsų valios ir ketinimų. Mes nelaisvi įsimylėti ar neįsimylėti. Vyras nelaisvas patirti ar nepatirti erekciją pamačius erotišką moterį, net jei yra labai įsipareigojęs kitai moteriai. Moteris nelaisva nejausti ar jausti geismą, sudrėkti ar nesudrėkti, jei ji lytiškai susijaudino. Tai - tiesiog instinktai.Elgesys – štai už ką mes atsakome. Pagalvokite: ar susižavėjimas yra nusikaltimas?"
Mano vyras irgi sako :"Taigi as tik meniu vartau,tai nereiskia,kad as ragausiu".

Daug kas is tikruju yra tiesa Lapinskio zodziuose. Bet deja negaliu su viskuom sutikti,o butent del to ,kad pati turiu sau leisti susizaveti. Gal toks mano auklejimas,gal as kitoks zmogus. Bet kai prasideda rimti santykiai,kai tu pasitiki antra puse.Automatiskai to pacio tu lauki ir is jo.Ir tada as tiesiog nematau kitu vyru.Jie man tampa tiesiog bendradarbiais, draugais, kaimynais ir t.t. bet jokio fizinio patraukio nejauciu.Kazkodel man net slykstu kai kas nors prisiliecia prie manes, nors ir netycia buna visai be kokiu nors intymiu minciu.Bet tiesiog man tai yra nemalonu. O ka jau kalbeti apie meiles zodzius laiskus ir t.t.
man atrodo,kad to pacio ir zmonos nori is savo vyru ax.gif
Daug visuokiu nuomoniu cia. Gal kazkam pasirode,kad as absoliuciai nieko nedarau ir pati kalta ,akd taip atsitiko. Bet manau,kad mes abu kalti. MAn labiau rupi,kaip sita protingai isgyventi.Ir pati sau turbut turi atsakyti ar as galesiu toliau laimingai gyventi zinodama,kad jis kazkada ruosesi* buti neistikimam. Tikriausiai,tam man pradzioje reiketi atleisti ir daugiau niekada nebegrizti prie sio klausimo. Bet,deja, as ta kuriai sunku kazka uzmirsti  doh.gif ir tikriausiai dabar man bus sunku vel 100% juo pasitiketi verysad.gif O dar as labai noriu suprasti visas savo klaidas ir stengtis ju daugiau nebedaryti. Ir jeigu net gi as taip ir nesugebesiu isgelbeti situ santykiu, tai nors kituose bandysiu tu paciu kalidu nebedaryti.

----
Po praeito mano posto tiesiog pareikalavau,kad vyras atvaziuotu mus aplankyti. Nors jis visaip bande atsikalbeti....Praleidome nuostabias dvi dienas kartu  Jokiu pykciu ,jokiu barniu. Vakare iseidavome pasivaikscioti su vaiku prie ezero. Diena buvom sode. Ir zinokite jis pats prisipazino:"Kaipgi cia grazu,ramu.Taip gera. Cia tik ir auginti vaikus. Aciu tai ,kad ikalbejai atvaziuoti.O taip prasedeciau vel vienas namie vel buciau nepatenkintas,kad be jusu.O cia ir kita palinka ir jus salia ir nuostabi gamta" Isvaziavo laimingas.Atvaziuos vel si savaitgali. Tikiuosi,kad vel nuostabiai praleisime laika.

Vienas iš būdų kaip sumažinti laiko su vaiku naktimis ir išvengti budėjimų, apgyvendinti su vyru dviese lovoje. Naktį neradęs krūties, greitai nusiramina, tačiau tėtis pažįstamas žmogus, dėl to išlieka ramus, kiek paknirkęs vėl užmiega - patikrinta.
O dėl kitko, džiaugiuosi, kad jums nieko apart vyro ir vaikų nereikia. Tačiau nereikia to paties reikalauti ir iš kitų. Tai, kad jį gundo kitų moterų egzistavimas, turėtų jus nuteikti tam, kad jis "paskaitęs visą meniu", vis vien išsirinktų Jus. 4u.gif Dalinkitės savo gyvenimu ir džiaugsmu vaiku kartu su vyru. Jis taip pat nemažai gali padėti...
Atsakyti
QUOTE(Sedulina @ 2012 07 14, 23:20)
Is straipsnio:"Jausmas ir potraukis kyla be mūsų valios ir ketinimų. Mes nelaisvi įsimylėti ar neįsimylėti. Vyras nelaisvas patirti ar nepatirti erekciją pamačius erotišką moterį, net jei yra labai įsipareigojęs kitai moteriai. Moteris nelaisva nejausti ar jausti geismą, sudrėkti ar nesudrėkti, jei ji lytiškai susijaudino. Tai - tiesiog instinktai.Elgesys – štai už ką mes atsakome. Pagalvokite: ar susižavėjimas yra nusikaltimas?"
Mano vyras irgi sako :"Taigi as tik meniu vartau,tai nereiskia,kad as ragausiu".

Daug kas is tikruju yra tiesa Lapinskio zodziuose. Bet deja negaliu su viskuom sutikti,o butent del to ,kad pati turiu sau leisti susizaveti. Gal toks mano auklejimas,gal as kitoks zmogus. Bet kai prasideda rimti santykiai,kai tu pasitiki antra puse.Automatiskai to pacio tu lauki ir is jo.Ir tada as tiesiog nematau kitu vyru.Jie man tampa tiesiog bendradarbiais, draugais, kaimynais ir t.t. bet jokio fizinio patraukio nejauciu.Kazkodel man net slykstu kai kas nors prisiliecia prie manes, nors ir netycia buna visai be kokiu nors intymiu minciu.Bet tiesiog man tai yra nemalonu. O ka jau kalbeti apie meiles zodzius laiskus ir t.t.

Tikriausiai,tam man pradzioje reiketi atleisti ir daugiau niekada nebegrizti prie sio klausimo. Bet,deja, as ta kuriai sunku kazka uzmirsti  doh.gif ir tikriausiai dabar man bus sunku vel 100% juo pasitiketi verysad.gif O dar as labai noriu suprasti visas savo klaidas ir stengtis ju daugiau nebedaryti. Ir jeigu net gi as taip ir nesugebesiu isgelbeti situ santykiu, tai nors kituose bandysiu tu paciu kalidu nebedaryti.

Dėl situacijos su maitinimu, tai palinksėčiau galva prie diletant posto, kad tikrai jūsų vyrui visai nepakenktų aktyviau tėčio vaidmenį pasimieruoti, ne tik apsilankyti... Tėčiu tapti sunkiau nei mama.

Citatą, kurią parinkote, prisiminkite. Tiesiog ateičiai, dėl visa ko. Kada nors, tikiuosi, jūsų gyvenime atsiras erdvės ir laiko jūsų instinktams bent akimirkai paimti viršų ir jus apims lengvas šokas/siaubas nuo pačios savęs. Aš nuoširdžiai to linkiu, nes būtent po tokio šoko būtų daug lengviau priimti ne tik vyrą ir jo santykį į kitas moteris, bet ir apskritai savo ir kitų seksualumą. Nes dabar jūs gyvenate kitais dalykais ir šie žodžiai yra tik žodžiai, be asmeninio emocinio krūvio.

"Atleisti ir nebegrįžti prie šito klausimo", "užmiršti", sakyčiau, yra iš utopijos serijos. Visų pirma todėl, kad tarp atleisti ir užmiršti negali būti lygybės ženklo. Užmiršimas reikštų neigimą. Atleidžiama, kai gerai atsimenama, tačiau, kai savo širdyje (ne tik galvoje) kitą išlaisvinate nuo jo kaltės.

O jeigu jūs pati sau taikote tokius griežtus ištikimybės standartus, tai šiaip jau logiškai turėtumėt LABAI ant jo supykusi būti - o kaip jūs pykote ant jo? Išsikoliojot kaip geram rusų filme? Bent porą lėkščių sudaužėt? bigsmile.gif na, ar bent iki gręžimo pagalvę gal priverkėt?

Man, pvz., iš jūsų postų skaitosi vienas bendras vardiklis - jūs šeimoje išgyvenate "gedulą", t.y. laidojate iliuzijas apie "teisingą" šeimyninį gyvenimą. Vyras vienokias, jūs kitokias (pvz., apie tai, kad jauni tėčiai negali geisti kitos, apie tai, kad jūs jau vieną kartą atleidot susižavėjimą, o jis ką - nepasimokė???, apie tai, kad ištikimybės pažadas santuokoj yra amžinas ir nekintamas bėgant metams, apie tai, kad mylint negalima geisti kelių asmenų, apie tai, kad mes savaime gimus vaikui tampam mamos ir tėčiais ir t.t. ir pan., manau, ir pati puikiai galite pratęsti)
O gedului, kaip žinia, taikomi tie patys klasikiniai etapai, kuriuos, nori ar nenori, stipriau ar lengviau teks išgyventi. Atleidimas yra sąrašo pabaigoje ir tik po neigimo, pykčio, pasiderėjimų, depresyvaus liūdesio... Suraskit būdą "paleisti" visas tas emocijas visu 100 proc., turbut net geriausia būtų, kad tai nebūtų labai estetiškas ir socialiai padorus būdas - vis daugiau laisvės pojūčio tarp begalybės pareigų biggrin.gif

Atsakyti
Ai, dar atsiminiau - vieną budistą-bajeristą savais žodžiais pacituosiu.
Tikrą meilę atpažinsi, jei būsi laimingas ir tuomet, kai tavo mylimasis(-oji) įsimylės kitą, nes mylėdamas tu visada esi laimingas, kai tavo mylimasis(-oji) yra laimingas.

Atsimenu, pažvengėm, kad gražus žodžių žaismas, o štai laikas bėga ir manau, kad tame yra labai daug tiesos, į kurią būtų labai tinkama orientuotis savęs neprievartaujant.
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2012 07 14, 20:04)
Mano manymu, vyro neištikimybė prasideda  fiziškai, o moters - morališkai.

Oi tikrai nebūtinai. Moterys irgi gali tik "dulkintis", kaip ir vyrai ir su siela tai bus toli gražu nesusiję ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natela @ 2012 07 17, 19:08)
Oi tikrai nebūtinai. Moterys irgi gali tik "dulkintis", kaip ir vyrai ir su siela tai bus toli gražu nesusiję ax.gif .

Tikrai nemanau! Normali moteris to tikrai nedarys! Na, bet kita vertus yra tokia kategorija kaip prostitutes... Jos, matyt, gali... Tik as to niekaip nepajegiu suprasti...
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2012 07 18, 14:22)
Tikrai nemanau! Normali moteris to tikrai nedarys! Na, bet kita vertus yra tokia kategorija kaip prostitutes... Jos, matyt, gali... Tik as to niekaip nepajegiu suprasti...

O be to ir vyrai gali įsimylėti, bet "nesidulkinti" blush2.gif 4u.gif
Atsakyti