Papildyta:
QUOTE(Sedulina @ 2012 07 10, 01:23)
Tai jau nebepirmas kartas,kai ji pagaunu
Todel ir pradejau tikrinti jo e-pasta
Ana kart atleidau,nes susitaikiau,kad tai buvo tik susizavejimas.
gal galite pasidalinti alternatyvo,is?
O siaip del to tai galejo ivykti arba ivyko as is dalies suprantu. Labai daug pas mus visko gyvenime dabar vyksta. Ir jam ir man reikia dabar paramos palaikymo.Matyt viens is kito vis laukiame, o viens kitam tiesiog neduodame
Vat ir dabar taip pavargau net fiziskai nuo visko,net sveikata suzlubavo. Daktarai taip ir sako,kad nuolatinio nuovargio,nedamiegojimo ir streso pasekmes. Susipakavau ir isvaziavau pas tevus.Nors kazkiek pailseti,be to ir su vaiku jie pabuna ir vaikui cia aktyvus poilsis.As nors pusvalandi galiu pati su savim pabuti. O jis man kasdien po kelis kartus skambina ir tas pats per ta pati
KOkia as zmona,jeigu vyra palikau viena. JIs grizta namo jam liudna. <...>JIs nesijaucia vyras. Jam reikia,kad jis griztu namo ir matyti ,kad jo laukia . ir t.t. O kad vaikui cia tiesiog rojus.Kasdien vaziuojame i soda.Kur pilna uogu. Vaikelis basas po zolyte laksto.Cia pilna ezeru.Atvaziavo daug kitu vaiku. To viso nera dideliame mieste.
..ar neegoistiskas toks jo elgesys? 

gal galite pasidalinti alternatyvo,is?

O siaip del to tai galejo ivykti arba ivyko as is dalies suprantu. Labai daug pas mus visko gyvenime dabar vyksta. Ir jam ir man reikia dabar paramos palaikymo.Matyt viens is kito vis laukiame, o viens kitam tiesiog neduodame

Vat ir dabar taip pavargau net fiziskai nuo visko,net sveikata suzlubavo. Daktarai taip ir sako,kad nuolatinio nuovargio,nedamiegojimo ir streso pasekmes. Susipakavau ir isvaziavau pas tevus.Nors kazkiek pailseti,be to ir su vaiku jie pabuna ir vaikui cia aktyvus poilsis.As nors pusvalandi galiu pati su savim pabuti. O jis man kasdien po kelis kartus skambina ir tas pats per ta pati

Chaotiškai čia viską sužymėjau, bet manau esmė aiški- suprantate pati kame šaknys jo slysčiojimų kairėn. JAM REIKIA BUVIMO KARTU. BUVIMO. KARTU. SU JUMIS. O Jums tik Jūs pati ir vaikas svarbūs. Sorry, bet visame kame reikia išlaikyti balansą. Neduodat vyrui ko jam reikia, ir nesiskųskit kad eina šonan. Kai atsiranda tuštuma, ieškoma būdų kaip ją užpildyti. Ir atsakymas į Jūsų klausimą: ne, vyro elgesys neegoistiškas, jis nori išsaugoti šeimą, būti kartu. Bėda tame, kad skirtingai tą šeimą įsivaizduojate, kalbat skirtingomis kalbomis. Jei norit eiti bendru keliu ir siekti bendro tikslo pradėkit išgirst ir suvokt ko jis nori, savo interesus pastumkit truputį į šoną, ne visas pasaulis sukasi tik apie Jus ir Jūsų vaiką. Yra ir kitų žmonių šalia.