Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos kartos ZOELY kontraceptikai

O man visai patinka,dingo spuogai,bet geriu antra pakuote ir vis dar nebaigiu kraujuot. verysad.gif Nera tas kraujavimas didelis,gyvent netrukdo,bet vis tiek teplioja. doh.gif Mm prasidejo geriant paskutine placebo tablete ir truko kaip įprastai 5 dienas.Na rašo,kad per tris menesius turi viskas susitvarkyt,tai laukiu ir viliuosi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ksida @ 2013 01 17, 19:49)
sveikos, aš geriu antrą pakuotę, nežinau, bet man jos visai nepatinka. Pirmą pakuotę kai gėriau, tai pilvą skaudėjo 2 savaites. pradėjus gerti placebo tabletes mm neprasidėjo. Vadinamosios mm prasidejo geriant naują pakuotę, jeigu jas galima pavadinti mm(porą lašelių ir viskas). Ir svorio priaugau verysad.gif . niekada neturėdavau pilvuko, o dabar jis didelis  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

man dėl svorio viskas gerai, bet nėra tų mmmm normalių, nors jau berods 5 pakuotę pradėjau. 3 mėnesius patepdavo savaitę kai pradėdavau naują pakuotę, 4 pakuotę išvis niekas neįvyko nors maudė pilvą etc, poto pradėjo tept ir taip visą mėnesį, poto nustojo, dabar pradėjau gert 5 pakuotę kaip pavarė mmm, fontanais, jau savaitė kaip naują pakuotę geriu - nesibaigė biggrin.gif nesuprantu, sugersiu šitą, ir eisiu pas ginę. nesąmonė kažkokia. bet kaaaip bijau į ką nors keisti, kad svoris neaugtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Paradigma* @ 2013 02 03, 05:32)
man dėl svorio viskas gerai, bet nėra tų mmmm normalių, nors jau berods 5 pakuotę pradėjau. 3 mėnesius patepdavo savaitę kai pradėdavau naują pakuotę, 4 pakuotę išvis niekas neįvyko nors maudė pilvą etc, poto pradėjo tept ir taip visą mėnesį, poto nustojo, dabar pradėjau gert 5 pakuotę kaip pavarė mmm, fontanais, jau savaitė kaip naują pakuotę geriu - nesibaigė biggrin.gif nesuprantu, sugersiu šitą, ir eisiu pas  ginę. nesąmonė kažkokia. bet kaaaip bijau į ką nors keisti, kad svoris neaugtų  doh.gif

man panasiai geriu gal 6-7 pakuote, si menesi vos sulaukiau mmm, beveik visada nelaiku buna ir buna du kart i menesi, zodziu kazkas ne to.....bet keisti ir nenoreciau, nes nei svoris auga, nei bloga ar pan ..... nu dar pakentesiu..... bet tas mmm nebuvimas, tai varo is proto....
Atsakyti
Ką gi, pagaliau nuėjau pas ginę, tai sakė, kad paprasčiausia disfunkcija nuo KT (tie visi tepliojimai, mėnesinės po 3 sav.) tai išrašė kitų, Daylette, na, žiūrėsiu kaip bus smile.gif
Atsakyti
nežinau, geriu trečią pakuotę ir manau, kad keisiu.
visų pirma, normalių mėnesinių taip ir nesulaukiu, porą lašų tik. antra, jaučiu, kad padidėjęs apetitas. ir dar ant pavasario schmoll.gif o kas svarbiausia, tai kad akys pasidariusios labai jautrios ir sausos, netgi įsitaisė uždegimas. taigi nebegaliu nešiot kontaktinių lęšių, dėl kurių niekada neturėjau problemų. skaičiau, kad čia retas šalutinis ZOEL poveikis... dėl odos tai jokio poveikio nepastebėjau.
apibendrinus - nieko gero smile.gif
Atsakyti
Geriau xxx KT, nuo kuriu prasidejo migrena, nuotaiku kaita ir pan, dabar perejau prie Zoely. Nuo pirmos dienos nusvito galva ax.gif Jokiu galvos skausmu, pykinimu, tinka idealiai. Bet g.gif Nezinau, sutapimas ar ne, bet akims kazkokie debeseliai uzeina. Paskaiciau siu KT lapeli - laikinas apakimas doh.gif Tai dabar ir mastau, ar cia supato taip, ar ne g.gif O salutiniai pozymiai tai baisus (kaip ir visur) doh.gif
Atsakyti
Geriu šias KT nuo rugsėjo, jos man pirmosios, tai nelabbai turiu su kuo palyginti unsure.gif pirmus porą mėnesių šokinėjo labai nuotaikos ir šiek tiek tepliodavo, bet vėliau viskas susitvarkė thumbup.gif veido odai nei teigiamo, nei neigiamo poveikio nepastebėjau, bet va pora kg tikrai užsidėjo nors valgymo įpročiai nepasikeitė, kaip tik stengiuosi kuo sveikiau maitintis doh.gif na bet dar nesu girdėjus apoe tokias KT nuo kurių bent pora kg rezervo neužsidėtų niekam biggrin.gif
Atsakyti
Geriu jau berods ketvirtą pakuotę, tai lyginant su ankstesniais kontraceptikais, kuriuos vartojau anksčiau - ZOELY man idealiausiai tiko. Jokių svorio ir apetito pokyčių, jokio padidėjusio spuogotumo, gal vos vos nuotaikų kaita žymesnė, bet čia lašas jūroj, o dėl smileysex.gif - sakyčiau ne tik kad nenumušė noro, o atvikrščiai biggrin.gif Tik va šį mėnesį mano organizmas sudurniavo, nes iki tol viskas ok buvo - vidury ciklo pradėjo labai tepliot g.gif Gal čia kaltas stresas, kurio pastarąsias dvi savaites turiu iki kaklo.
Atsakyti
na kaip jum mergaites su tom Zoely. as tai jau is proto kraustausi nesamone kazkokia doh.gif geriu jau kokius 8men.mm normaliu niekada neturejau arba per geltonas tabletes pora lasu arba vidury pakuotes pora lasu,o paskutinius menesius2 visiskai nieko.o svorio per tuos 2men +4kg.kadangi baigiau gert pakuote daugiau ir nebepirksiu schmoll.gif .man kazkaip neramu,kaip gali visiskai nesivalit moters organizmas doh.gif tikiuosi greit normaliai susirgt.
Atsakyti
Pradėjau antrą pakuotę,kai išgėriau pirmą geltoną tabletę,menstruacijos prasidėjo kitą dieną,kaip įprastai,ir buvo normalios.šiaip geriu pirmą kart,nes gasdindavo įvairūs šalutiniai poveikiai.Man išrašė,nes oda riebi,ir skausmingi spuogai iškildavo .Dabar viskas susitvarkė ,ir esu tuo patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 lapkričio 2013 - 22:35
Vartoju 6mėn. man patinka ir tinka. 3-ys pirmi mėn.adaptaciniai buvo sudetingesni (ilgos menstracijos, medziagu apykaita streikavo ir pan,),bet dabar esu l.patenkinta - svoris neauga, spuogu nera, galvos neskauda, menstracijos ok, viskas normalizavosi ,stabilizavosi ir puikiai adaptavosi ,nors pries tai organizmas daug kitu KT nepriimdavo ir atmesdavo, siuos toleruoja puikiai 4u.gif
Atsakyti
Baigiu gert 3 pakuotę ,pirmus du kartus viskas buvo gerai ,niekas nevėlavo .Šiandien išgėriau trečią geltoną tabletę,o mėn nėra verysad.gif ryte nėštumą tikrinaus ,viskas tvarkoj .O jai išvis nebus ,kreiptis pas ginekologę ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 03 sausio 2014 - 21:35