Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos kartos ZOELY kontraceptikai

Sveikos 4u.gif

sias KT tabletes pasirinkau turbut del farmacijos marketingo smile.gif Naujos kartos, naujausios geriausios pacios paciausios biggrin.gif Reikejo net kokiu keliu pakuociu, kad organizmas priprastu, nes vis buvo tepliojimai, kaip ir rase anotacijoje. Kol kas nezadu ju atsisakyti smile.gif
Atsakyti
Jau trečią mėnesį vartoju šias KT. Tfu tfu tfu, nieko blogo negaliu pasakyti bigsmile.gif smile.gif
Geriant pirmąją pakuotę šiek tiek tepliojo ir buvo nuotaikos pokyčių, bet viskas praėjo per porą sav ir mm pasirodė geriant 2ąją geltoną tabletėlę smile.gif dabar jau nei teplioja, nei nuotaikos svyruoja, nei svoris ar apetitas auga. Tiesa prie saldumynų gal labiau širdelė linksta, bet nėra to, ko valia negalėtume padaryti blush2.gif
Atsakyti
sveikos, man i pabaiga eina antrasis men, bet po pirmos pakuotes mm neprasidejo per geltonas tabletes, apskritai man jos neprasidejo... pradejus gerti nauja pakuote patepliojo savaite rudai ir baigesi. cia normalu? dabar bijau kad ir antros pakuotes pabaigoje taip bus... kazin kada vertetu susirupinti kad netinka?
Atsakyti
QUOTE(*Paradigma* @ 2012 11 23, 03:17)
sveikos, man i pabaiga eina antrasis men, bet po pirmos pakuotes mm neprasidejo per geltonas tabletes, apskritai man jos neprasidejo... pradejus gerti nauja pakuote patepliojo savaite rudai ir baigesi. cia normalu? dabar bijau kad ir antros pakuotes pabaigoje taip bus... kazin kada vertetu susirupinti kad netinka?

sveiki, man irgi mm neprasideda per rudas tabletes, man jos prasideda geriant kokia 15 balta tablete, ir kiekviena menesi taip pat, nu man lyg jokio skirtumo, kolkas neinu pas gine, aisku gal taip ir neturetu buti, o gal organizmas taip reaguoja ... smile.gif
Atsakyti
Labas, ta pati bėda man , jau paranoja prasidėjo, kad gal nėščia blink.gif rytoj pradėsiu naują pakuotę, bet nesusergu, maudžia pilvą , praeina, po kiek laiko vėl , bet nieko. Atrodo visas sugėriau teisingai, nevėmiau, bet dabar visko prisigalvoju, gėriau valerijono lašų, gal susilpnino poveikį. Rašo , kad net dėl augalinių vaistų vartojimo , pasitart su gyd. ar neturės įtakos doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aš jau mėnesį vartoju šias KT. Bet va šiandien jau reiks pradėti gerti naują pakuotę, o mmm kaip nėr taip nėr... Jau net nėštumo testą dariaus, bet neigiamas (nors būčiau ir teigiamu apsidžiaugus blush2.gif ), tai idomu kaip čia dabar bus.. Ai dar apetitas išaugo...
Atsakyti
na va, pradejau trecia pakuote, mmm kazkaip ir vel normaliu nesulaukiau, patepe rudai pradejus gert nauja pakuote ir baigesi, o per tas geltonas tabletes nieko nebuvo smile.gif nu nezinau, kazkaip neramu, gal netinka? o gal taip turi buti. nesuprantu, reikes matyt pas gine pasikonsultuot nuvaryt
Atsakyti
sveikos merginos, as irgi pradejau gerti sias tabletes, teplioja jau antra savaite, bet kaip supratau, beveik visoms cia is pradziu buvo, Man nerima kelia del kitu vaistu vartojimo, jei isgeriau ibumetin nuo skausmo, tai gali susilpninti zoely poveiki, ar cia visoms kontraceptinems taip, ar tik geriant zoely negalima jokiu vaistu vartoti?
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2012 12 13, 22:03)
sveikos merginos, as irgi pradejau gerti sias tabletes, teplioja jau antra savaite, bet kaip supratau, beveik visoms cia is pradziu buvo, Man nerima kelia del kitu vaistu vartojimo, jei isgeriau ibumetin nuo skausmo, tai gali susilpninti zoely poveiki, ar cia visoms kontraceptinems taip, ar tik geriant zoely negalima jokiu vaistu vartoti?

Deja, neretai tenka taisyti sveikatą: ką po neatsargaus pasivaikščiojimo užpuolė peršalimas, kam skrandis sustreikavo, o kam lėtinės ligos paūmėjo. Reikia griebtis vaistų. Bet atsargiai! Kai kurie jų gali susilpninti jūsų kontraceptinių tablečių poveikį!

Kontraceptinės tabletės, kuriose yra etinilo estradiolio ir levonorgestrelio, gali sureaguoti su kitais vaistais, ne tik antibiotikais, bet ir kai kuriais žolelių preparatais, vitaminais, mineralais, maisto papildais, nuskausminamaisiais, migdomaisiais ir pan. Netgi didelės kofeino ar vitamino C dozės gali sumenkinti jūsų vartojamų kontraceptikų poveikį.

Štai vaistų ir gydomųjų preparatų sąrašas, kuriuos pavartojus nuo nepageidaujamo nėštumo reikėtų saugotis papildomai, o prieš juos vartojant kartu su kontraceptikais turėtumėte pasitarti su gydytoju:

• Acetaminofenas (paracetamolis),
• Askorbo rūgštis (vitaminas C),
• Anastrozolis,
• Antibiotikai (pvz. ampicilinas, penicilinas, tetraciklinas ir kt.) ir priešinfekciniai vaistai, ypač rifampinas,
• Antidepresantai,
• Aprepitantas,
• Barbitūratai migdomieji arba prieštraukuliniai vaistai sekobarbitalis bei fenobarbitalis,
• Bosentanas,
• Ciklosporinas,
• Dantrolenas,
• Diazepamas, Temazepamas,
• Dokserkalciferolis,
• Eksemestanas,
• Fenilbutazonas,
• Fenitoinas,
• Hidrokortizonas,
• Jonažolė,
• Karbamazepinas,
• Klofibratas,
• Letrozolis,
• Vaistai nuo diabeto, pavyzdžiui, troglitazonas, piuglitazonas,
• Modafinilas,
• Midafinilas,
• Mikofenolatas,
• Nefazodonas,
• Okskarbazepinas,
• Prednizolonas,
• Primidonas,
• Ritonaviras,
• Selegilinas,
• Sojų izoflavonų papildai,
• Tamoksifenas bei Raloksifenas,
• Testolaktonas,
• Teofilinas,
• Topiramatas,
• Varfarinas.

Beje, ne paslaptis, kad tablečių, kurių sudėtyje yra estrogeno, poveikį silpnina netgi greipfrutai ar jų sultys. Šiuose vaisiuose ir jų sultyse esančios medžiagos trukdo organizmui pasisavinti estrogeną iš kontraceptinių tablečių. Neišgelbės net pagudravimas, jei, pavyzdžiui, greipfrutų valgysite ryte o kontraceptikus gersite vakare – tablečių patikimumas vis tiek bus sumažėjęs.

Ir nepamirškite, kad ne tik kiti vaistai gali paveikti jūsų kontraceptikų poveikį, bet ir kontraceptikai gali iškreipti jūsų vartojamų medikamentų poveikį. Tad jei vartojate kontraceptikus ir gydytojas skiria kitų vaistų – būtinai pasiteiraukite, ar juos galima vartoti su jūsų pasirinktais kontraceptikais.

saltinis: http://######/show-a...ingas-kokteilis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rooosa2: 14 gruodžio 2012 - 14:34
o man visi nestumo pojuciai, bet labai tikiuosi kad cia PMS nes ryt placebo tabletytes prasideda. tikiuosi KT nepavede. 4u.gif
Atsakyti
4-a pakuote pradejau uzvakar ir, matomai, keisiu i kazkca kita, nes svoris auga nerealiai, nors sportuoju ir uz du nevalgau:( verysad.gif
Atsakyti
sveikos, aš geriu antrą pakuotę, nežinau, bet man jos visai nepatinka. Pirmą pakuotę kai gėriau, tai pilvą skaudėjo 2 savaites. pradėjus gerti placebo tabletes mm neprasidėjo. Vadinamosios mm prasidejo geriant naują pakuotę, jeigu jas galima pavadinti mm(porą lašelių ir viskas). Ir svorio priaugau verysad.gif . niekada neturėdavau pilvuko, o dabar jis didelis verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti