QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 02, 12:33)
Bet vidutinis italas gali uzeit i Armani Jeans parduotuve ir sau kazka kartais nusipirkti, ar ta gali padaryt lietuvis?!
Man gyvenant ir dirbant Lietuvoje Zara buvo prabanga
o Armanio dzinsai kazkoks 8 pasaulio stebuklas

na, neturiu ir man ju netruksta

nors pagalvojus, jei ne kiekviena menesi, turbut ipirkciau
vat butent, kad dirbant...
QUOTE(Pireja @ 2012 08 02, 12:46)
Nes man, su uzsienietisku atlyginimu

, tai yra daug.
todel, kad tai jusu uzdirbti pinigai
jus man atrodot protingai taupi moteris
as siaip ziuriu, kiek ta menesi reikia skirti seimos poreikiams, o jau poto ar galiu sau kazka leisti ir ar man to reikia.
bet paskutiniu metu nusprendziau, kad neplanuotai/papildomai uzdirbti pinigai gali patenkinti koki nors mano nora, kurio paprastai sau neleisciau

butent, ne atideti tuos pinigus, kaip neplanuotus, pvz taupymui, o nusipirkti, tai, ko laaabai noriu, bet ne taip jau labai reikia(pvz kokia grozio priemone, kvepalus, batelius ar rankine). o man uz papildomus pinigus tenka padirbti, sunkiai(o vat atlyginimas kartais mokamas vien uz buvima, na tiesiog taip yra, darbas toks)
QUOTE(Almost @ 2012 08 02, 12:49)
bet šiaip galutinė paskutinė suma manęs nenudžiugino - tikrai norėtųsi būti išleidus mažiau, kas yra visiškai įmanoma, tačiau moteriškas smalsumas, emocijos, silpnumas, viskonorizmas padaro savo..
pasikartosiu, todel, kad jus dirbate
turbut jei uzdirbtu pinigu reiketu kazkokiam svarbiam seimos poreikiui, grozio priemoniu pavyktu atsisakyti ar sumazinti
QUOTE(Pireja @ 2012 08 02, 13:01)
va va va

Pastebejau, kad kuo daugiau perku, tuo daugiau "reikia" ir tuo labiau jauciuosi "neturinti ka apsirenkti". Kai sumazini garderoba iki protingo minimumo si problema kazkodel isnyksta, bent jau pas mane
man tas pats
turiu labai nedaug rubu, bet turiu privaluma, kad darbe su jais nevaikstau, tik nuvaziuoju(masina) iki jo