Man daktariukai nenorejo operuot, bet kitos iseities nebuvo, nes tas akmenukas nejudejo is vietos, o ir jie pastoviai antibijotikus ir dar kazkoki biesa vare, kad tik geltos nepasigauciau (tuo metu net nesigilinau ka, nes ziauriai bijojau del savo kudikio). Jie man dave pasirinkima: arba sutinku operuotis, nes kitaip numarinsiu vaika badu, o pati ir gelta pasigausiu, ir dar gala gausiu. Visa laime, kad tai ivyko ne Lietuvoje ir ten operacijoj dalyvavo ne tik chirurgas, bet ir ginekologas, kuris stebejo vaiko tonusus, norkoze buvo minimali, nes prabudau ant stalo, o kai paparasiau nuo skausmo, jie negalejo suleisti, kol nepasiekiau maternity skyriaus, kur koridoriuj jau lauke su nestukem galimais nuskausminanciais. Lietuvoj jauciu jie butu nerizikave daryt laparaskopijos, net ten konsiliumas buvo ne viena karta ir del to pykosi chirurgas su ginekologu beveik 3 dienas.. Tik buvo man sokas, kai pries operacija(sekmadieni) atejo kunigas ir palaimino

. Tik po operacijos as issiaskinau, kad jis kiekviena sekmadieni ateina ir visus laimina

. Jau tuo metu galvojau, kad man paskutinioji

. Viskas gerai kas laimingai baigiasi... Linkiu , kurios turi akmenukus issioperuoti ir nebijoti, nes nestumo metu, del hormonu kaitos jie suaktyveja ir net gali tekt juos isoperuoti, ko tikrai nelinkeciau...
Papildyta:
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 04 21, 13:54)

Kaip žmogus, nežinantis situacijos, gali rašinėti tokius absurdus...
Jei per dieglius negalėjau normaliai įkėpti, ir buvo darytos kelios papildomos echoskopijos, tai gal sakau, ne dėl karbonadų. Iš pradžių buvo įtarta, kad drenas duria, paskui, kad oro pateko ten, kur nereikia. Gal dar turėčiau papasakoti apie kateterius, įvestus į šlapimo pūslę ir kitus galus? Apie skausmą pjūvių vietose net neužsiminiau nes jis tikrai panašus į persisportavimą.
Ir jei atneša visiškai šaltą (akivaizdžiai šaldytuve laikytą) sutrintą virtą morką pietums, ir priduria "žinote čia visiems dalinau dalinau, bet jūsų palata paskutinė, tai neliko". Arba gauni lėkštėje sustingusios bulvių košės (vėlgi,daug šaltesnės nei kambario tempretatūra). Tai gal ne tortų norėjau?
Merginos, kada galima maudytis? Ir kada ant šono miegoti? Pamiršau gydytojo paklausti
Man gydytojas leido maudytis po dusu jau kita diena, nes vistiek tie pjuviukai uzklijuoti pleistriukais, o kad negalima miegot ant sono tai net nezinojau. Man tik ziauriai tempes virsutine siule ir ties bamba siek tiek ilgiau skaudejo, nes man pilvukas augo ir maze nesikuklindavo dar paspardyt i pjuvius, bet isgyvenau kazkaip. Man po gimdymo siules tarpvietej labiau
skaudejo..