Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(birgiolita @ 2008 10 14, 10:49)
ziurekit laikykites, sveikatytes jums mano leliukas siuncia lenkejimus tavo leliukui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o mano mojuoja rankute isissiepes tavajam 4u.gif bye1.gif
Atsakyti
nors kartais, kai pagalvoju, juk jei menuo po gimdymo isoperuos, tai leliukas mamytes pienuko nebegers...

Nebijok dėl pienuko.Man operavo, kai leliukui buvo 2 mėn., o leliukas dar ir dabar mano pienuką geria thumbup.gif . Daug blogiau būdavo, kai po priepuolio pienukas dingdavo verysad.gif , negu kad po operacijos dvi paras gėrė mišinuką.
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2008 10 14, 09:22)
Labas rytas, kada jums po operacijos praejo skaudeti pjuvi, man snd jau savaite bet dar vis skaudeta. kazin normalu ?

Siandien dvi savaites kai man isoperavo. Ir vis dar kartais suduria, pamaudzia. As manau, kad normalu. Juk visiems skirtingai buna. Kitos juk antra dien po operacijos namo paleidziamos, tuoj ir pasivaiksciojimai visokie prasideda. Ir ziurek valgo viska ka iki operacijos. o buna kaip man - visa savaite vos kojas pavilkau, nuo lovos iki tuliko. Dar ir dabar silpna jauciuos. Ir valgau labai jau grieztai viska ziuredama. Juk mano gelbetoja Lera mane ir guosti turejo, o kartais ir pabarti.
Siandien einu pas savo gydytoja, nors israso is ligonines dar neatsiune schmoll.gif
Man reik masazo tongue.gif Nes jau ir sedet nebegaliu, nuo stuburo pereina i kojas skausmas, taip kaulus lauzia, kad atrodo, jog man ne pilve tuos akmenis ispjove, o ties liemeniu nugaroj ir slaunyse...
Atsakyti
O as jau beveik pasveikau tongue.gif Na, nebeskauda man. Ir siaip jau tas silpnukas beveik isnyko.
Atsirado apetitas. Vis laukiu kada gi kitas valgymas rolleyes.gif Tik dar nesuvalgau tiek kiek bent minimum reiktu. Bet gera pradzia...
Vis dar uzknisa tas jausmas kai pavalgai - pradeda pilve kazkas burbuliuoti, burgzti, urgzti ir iskart i tulika reik eit. Gydytoja liepe nusipirkti visokiu bakteriju. Mano silpna virskinimo sistema, o po narkozes ir antibiotiku reik stiprint. Sako greit turi susitvarkyt.
Buvau cia viena diena pas kosmetologe nuejusi. Tai net nesmagu buvo blush2.gif . Guliu ant to stalo, o mano pilvas marsus groja doh.gif Neiskenciau ir atsiprasiau, paaiskinau kodel taip. O ji juokiasi, sako - maniau, tau savo sumustini pasiulyt, gal nevalgius esi.
Atsakyti
lotuliukas.gif

na džiaugiosi už tave kad tau gereja , ypatingai dėl to kad jau pavalgai , ar naudoji druskytė prieskonius kokius? jo teisingai gerk daug skysčių, ir gerųjų bakterijų bet ne kokių jogurto kapsulių o rimtesnių ir po kurio laiko atsigausi visai.šaunuolė tau puikiai sekasi thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 16, 14:59)
lotuliukas.gif

na džiaugiosi už tave kad tau gereja , ypatingai dėl to kad jau pavalgai , ar naudoji druskytė prieskonius kokius? jo teisingai gerk daug skysčių, ir gerųjų bakterijų bet ne kokių jogurto kapsulių o rimtesnių ir po kurio laiko atsigausi visai.šaunuolė tau puikiai sekasi thumbup.gif:

Man israse rimtesniu, Kreon ir kazkokiu is Fito...
Prieskoniu dar nenaudoju. Druskos truputi, druska su jodu. Taip del sirdies man liepe. o prieskoniu kazkaip ir nepasigendu. Pripratau jau valgyt toki preska maista. Tikras jo skonis jauciasi. Ai, nezinau kaip bus, bet kol kas gerai kaip yra.
Gydytoja sake dar porai savaiciu duotu man nedarbinguma. Tik as juk neemiau oficialiai. Tai nezinau ka daryt, jau mane visi spaudzia darbe, kad grisciau kita savaite. O as ir noriu ir nenoriu.
Atsakyti
o as irgi pasigirsiu smile.gif jau nusiraminau, iveikiau baimes savo... maitinuosi sveikai ir tuo dziaugiuosi, nes tame daugybe pliusu izvelgiu... stegiuosi neperalkti, nes supratau, kad kai jau isalkstu ir pavalgau, kad ir nedaug, tada uzeina skausmas... doh.gif
kaune pas chirurgus dar nebuvau, pas juos vaziuosiu po vizito pas gastro...
dabar manau svarbiausia psichologine gerove, nes tada ir musu dziaugsmelis pilvuke geriau jauciasi mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
nu ir teisingai merginos nereikia stresuoti per daug, viskas pataisoma. o as vsai neblogai valgau jau, aisku proto ribose bet tikrai labai ivairu maistu bigsmile.gif
Atsakyti
As vakar blaskiausi po parduotuve doh.gif Su vyru nuvaziavom, vakarienei ko nors nusipirkti. Jis sau pica pasieme, dukrai vel sio to, o man? Na ir prasidejo. Begu sian, begu ten. To negalima, ano irgi, sito nenoriu doh.gif Vargas vienas. Pasiemiau rinkini darzoviu, galvoju pasitroskinsiu su mesyte. Prie mesos skyriaus ilgai prastovejau. Vista atsibodo, kalakutienos nemegstu, kiauliena riebi, jautiena negrazi.... Zodziu isejau be mesos. Varau su zuvimis pabendrauti. Apziurejau visas kokios buvo. Ir nepirkau. Nevalgiau niekada zuvies, nesu jos gyvenime ruosusi, tai ka pirkti? Ai, pagalvojau, duosiu uosvienei pinigu, nupirks, gi zmogus patirties turi. Pasiemiau bananu, sausainiu ir mineralinio. Dar visokiu varskyciu "ale jogurtuku". Sumaniau parizikuoti. Nusipirkau virtu bulviu cepelinu su varske. Drauge sake po operacijos valgydavo. Tik blyn doh.gif namuose pastebejau, kad ne tuos paemiau, su mesa.
Uztat neatsidziaugiu vienu radiniu. Prieskoniu kokiu radau, mmmm.... Ne is tu visokiu vegetiniu, ar kur buna - mesai, saslykams, vistienai, zuviai, bulvems... Nea, man jie visi kazkokie vienodi sintetiniai. Radau tokiu idomiu. Brangiausi is visu buvusiu, bet 11 lt. tai baika. Toks stiklinis indelis, ne mazai. Vadinasi - Misko misinys. Sudetis - svogunai, juros druska, grybai, petrazoles, ciobreliai, rozmarinai, juodieji pipirai, cesnakai. Kas idomu tai, kad viskas gabaliukais ir beriant dangteli pasuki ir mala jis tau i lekste tiesiai, mmmm, koks aromatas, o skonis thumbup.gif Niekada nemegau tokiu dalyku, bet siandien ant savo darzoviu troskinio uzsiberiau, tai vos verdancio is puodo tiesiai kapot nepradejau blush2.gif Dukra parejo is mokyklos ir iskart uostyt pradejo, kas cia taip skaniai kvepia? Niam niam. Va cia tai atradima padariau. Raso, kad 68 g. Bet man toks nemazas kiekis atrodo g.gif Bet kokiu atveju, man jo uzteks labai ilgam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 10 17, 16:59)

Uztat neatsidziaugiu vienu radiniu. Prieskoniu kokiu radau, mmmm.... Ne is tu visokiu vegetiniu, ar kur buna - mesai, saslykams, vistienai, zuviai, bulvems... Nea, man jie visi kazkokie vienodi sintetiniai. Radau tokiu idomiu. Brangiausi is visu buvusiu, bet 11 lt. tai baika. Toks stiklinis indelis, ne mazai. Vadinasi - Misko misinys.

Kaip idomu g.gif kur tokiu fainu prieskoniu uztikai, nes man irgi aktualu, po tulzies operacijos, tai bandau viska valgyt, bet bijau, kad nesustreikuotu kas nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora23 @ 2008 10 17, 21:41)
Kaip idomu g.gif kur tokiu fainu prieskoniu uztikai, nes man irgi aktualu, po tulzies operacijos, tai bandau viska valgyt, bet bijau, kad nesustreikuotu kas nors doh.gif

Radau parduotuvej. Kur gi dar lotuliukas.gif Siaip nenoriu reklamuoti, bet uztikau juos Maximoj. Bet ne visose yra. Pas mus dvi Maximos. Tai vienoje yra, o kitoje ne. Galesiu ryt nufotkinti ir ideti cia, kad butu aiskiau.
As nezinau ar juos galima. Bet pamaniau, kad bent truputis nepakenks, vis geriau nei tie kubeliais ar tie mano ne karta mineti, nemegstami. Man tie kur pirkau patiko, kad kaip minejau - gabaliukais viskas ir tas dangtelis susmulkina kiek reikia tam kartui. Taip sakant beri ir matai ka. O kadangi jau su druska, kad ir juros, tai papildomai ir druskos det nereik. Buvo ir kitokiu sudeciu. Reiks pasiziuret.
Siaip tai turim saldiklyje prisisalde krapu, petrazoliu, svogunu laisku ir dar kazkokiu zoliu. Reiks vartoti.
Atsakyti
vovere sugundei ir suintrigavai :bgsmile: o kam tau fotkint suvesk pavadinimą į google ir išmes o tada tu mums ir parodysi žinai kaip cekava ? biggrin.gif lauuuuukiu biggrin.gif
Atsakyti