QUOTE(JasVita @ 2008 10 19, 15:15)
matai man ne pooperacinis laikotarpis...

as gyvenu su akmenim... kol kas bandom isvengti operacijos...
Tai nieko, tinka visiems tokie pusrytėliai, nes aš juos valgiau dar iki operacijos, tai gydytojas net nustebo iš kur pas mane akmenys. Mano mitybai priekaištų neturėjo.

Va, dar labai gerai tarkuotos morkytės sezamo sėklom ar saulėgrąžom, truputis alyvų aliejaus. Sveika, skanu, sotu ir tulžis rami.
QUOTE(vovere74 @ 2008 10 19, 15:50)
Va. Manes ir laukia problema su rytais. Turiu darban iskeliauti po 6 val. Na, puse 7 jau turiu but darbe.
Tai net nezinau ka reiks su maitinimusi daryt

Visi jogurtai ir varskes jau skersai gerkles stovi

Reiks pasinaudoti tavo receptukais. Ypac skaniai pasirode - "Rugelio" duonelės riekele ir arbata; daiginti kviečiai/rugiai su šaukšteliu medaus
O va kaip su pietumis? Jau rasiau anksciau, kad pas mus darbe pietaujama is kavines atnesamu maistu. Man netiks

Galvojau termosa nestis. Bet tai kada man tuos pietus pasiruosti??? Juk ne is vakaro? O jei ryte, tai ir miegot eit neapsimoka

Oi vargas, vargelis
Man šiek tiek paprasčiau, nes darbe turiu būti prieš 8,30 val., o namo grįžtu apie 12-13 val. Tarp pusryčių ir pietų sukramtau bananą arba hematogeną.
Manyčiau, kad geriausia išeitis būtų maistą neštis termosiuke, o gamintis iš vakaro. Na, kai gamini šeimynai, tai sau įsimeti kažkiek ir kitą dieną pietauji. Kito varianto nelabai ir žinau.
P.S. Daiginti rugiai/kviečiai tikrai labai skanu-mano anyta anksčiau sakydavo, ką tu čia lesi, o dabar ir pati dažnai taip pusryčiauja, ir drauges savo pamokė.