Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Sveikos,

Gal kas turit ir galėtumėt pasidalinti Darbo teisės Moodle ar kitus kokius konspektus ?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikė9 @ 2012 10 01, 16:21)
Sveikos,

Gal kas turit ir galėtumėt pasidalinti Darbo teisės Moodle ar kitus kokius konspektus ? 
smile.gif

emeila parasyk, moodle konspektus turiu tikrai 4u.gif
Atsakyti
jei kas galit pagelbekit su kreditai ir bankai bei aplinkosauga mediada egz ruostis. Jau sedziu kelios dienos ir nesusirenku unsure.gif
Atsakyti
Parasiau i az smile.gif

quote=Kadija,2012 10 02, 08:34]
emeila parasyk, moodle konspektus turiu tikrai 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Nikė9 @ 2012 10 02, 10:08)
Parasiau i az  smile.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Odeta.a @ 2012 10 02, 10:03)
jei kas galit pagelbekit su kreditai ir bankai bei aplinkosauga mediada egz ruostis. Jau sedziu kelios dienos ir nesusirenku  unsure.gif

Kreditus ir bankus turiu si semestra, bet medziagos dar nesu susikelusi is moodle... Susikelusi galeciau pasidalinti. O kas jums desto kreditus ir bankus? Gal pas ta pati destytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeta.a @ 2012 10 02, 09:03)
jei kas galit pagelbekit su kreditai ir bankai bei aplinkosauga mediada egz ruostis. Jau sedziu kelios dienos ir nesusirenku  unsure.gif

Turiu abudu, bet palaukit iki rytdienos, jau būsiu namie prie savo kompo, tada galėsiu permesti. Tik dar gerai būtų žinoti kur siųsti ax.gif
Atsakyti
Gal kas turėjote informatikos teisę?
Atsakyti
man savarankiskai reik issilaikyt pas Zaleckiene
Atsakyti
QUOTE(Odeta.a @ 2012 10 03, 17:03)
man savarankiskai reik issilaikyt pas Zaleckiene

Ir man jinai buvo. nebaisu visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 10 02, 16:12)
Gal kas turėjote informatikos teisę?

informatiko teise buvo vienas is alternatyviu dalyku, pabuvom vienoje paskaitoje ir visi isejom i kita dalyka
Papildyta:
QUOTE(mamaEgle @ 2012 10 03, 20:05)
Ir man jinai buvo. nebaisu visai  schmoll.gif

as taip pat girdejau,kad ji nebaisi, tik neturiu is ko mokintis unsure.gif
Atsakyti
odeta.a, o kada laikysi?
Atsakyti
Sakykit jus (tos, kurios nuo rugsejo pradejo) ir kitos, kaip jums sekasi su logika? Nu mokslas apie raketu kura blink.gif Visai nesigaudau tose formulese. O koks bus egzaminas? Ka per ji daryt reikes? blink.gif Ir kaip cia suprast paciai be pagalbos?...
Atsakyti