Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Tai jau daugiau neišgąsdinsit, kiek esu išsigandus lotuliukas.gif Galit siust drąsiai. Būtų labai ačiū. Pasirodė, iškart namų darbus susakė iki kada reikia padaryti ir surašė kada bus kontroliniai.
Papildyta:
paštas mano ineta.svilo@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 20 rugsėjo 2012 - 15:41
QUOTE(ause makaliause @ 2012 09 20, 14:40)
Tai jau daugiau neišgąsdinsit, kiek esu išsigandus  lotuliukas.gif Galit siust drąsiai. Būtų labai ačiū. Pasirodė, iškart namų darbus susakė iki kada reikia padaryti ir surašė kada bus kontroliniai.
Papildyta:
paštas mano ineta.svilo@gmail.com

Išsiunčiau pioneer.gif
Atsakyti
[quote=Minaya,2012 09 20, 07:07]
o i kokius klausimus atsakineji? i tuos kurie duoti prie medziagos, ar tau siuncia kazkokius klausimus papildomai? smile.gif
[/quo

Sveika,teises teorijos klausimai yra forume smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaEgle @ 2012 09 19, 22:27)
nieko baisaus, toliau daugiau stenkis imti privalomus ir alternatyvos kas priklauso, o tuos gal užskaitys kaip laisvai pasirenkamus kai skaičiuos kreditus.
Na, vat aš iš jos ir išsisukau  ax.gif Pas mus J. V alčiukas buvo. Jis gal tik vieną semestrą ir buvo su nuotoliniais mastau.gif
Logika tai jooooooooooo......  doh.gif  doh.gif  doh.gif aš iki šiol su ja logiškos kalbos nerandu  schmoll.gif nors dėstytojas tai superinis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kantrus ir dažnai prisijungiantis, vienas iš nedaugelio, kuris konsultacijas daro kas savaitę ir kantriai kantriai kiekvieną semestrą vis tą patį aiškina. Man šį semestrą mirk žūk reikia atsiskaityti su logika, tad, manau, draugausim (jei sutinki  ax.gif )

Oi tai fainai ,kad mes kartu logikoj tai mum ir medziaga visa tapati thumbup.gif Galesim logiskai padiskutuoti abi biggrin.gif biggrin.gif Bet jis dar neikelia ten jokiu uzduodziu g.gif ...Bet ziuriu kazkaip kiti destytojai nelabai skuba atnaujinti moodle g.gif O tu jau buvai pas ji gal egza laikyti? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kakaduma @ 2012 09 20, 20:33)
Oi tai fainai ,kad mes kartu logikoj tai mum ir medziaga visa tapati thumbup.gif Galesim logiskai padiskutuoti abi  biggrin.gif  biggrin.gif Bet jis dar neikelia ten jokiu uzduodziu g.gif ...Bet ziuriu kazkaip kiti destytojai nelabai skuba atnaujinti moodle g.gif O tu jau buvai pas ji gal egza laikyti? doh.gif  biggrin.gif

Jisai niekada neskuba irnesakyk.gif, bet paskui kiekvieną savaitę būna ir konsultacijas daro ir kantriai kantriai aiškina kiekvieną semestrą tą patį mega_shok.gif šiaip jis vienas geriausių tos katedros dėstytojų, nes su kitais liūdna būtų mega_shok.gif nelabai ką ir daryti dabar gali, nebent pirmą skyrių pradėti ir beveik iš karto nuo uždavinių. O tada sprendžiant uždavinius aiškintis teoriją. Šiaip jeigu kas neaišku, tai gali rašyti į forumą, jisai prisijungęs atsakys ir paaiškins.

O su dėstytojais tai kartais būna tokių, kurie prisijungia prisistato ir paskui egzamino datą paskiria doh.gif nors nedaug tokių, bet yra.... ypač jeigu to dalyko nereikia darbų rašyti, o tik vienas atsiskaitymas - egzaminas.

Atsakyti
Labas rytas visiems. 4u.gif Ar cia yra tokiu, kurios/kurie turi ir galetu pasidalinti kosnpektais,tokiu dalyku kaip :

Konstitucine (lyginamoji)
Civiline teise - spec. dalis
Darbo teise..

Atsakyti
QUOTE(Smmmmm @ 2012 09 21, 06:27)
Labas rytas visiems.  4u.gif  Ar cia yra tokiu, kurios/kurie turi ir galetu pasidalinti kosnpektais,tokiu dalyku kaip :

Konstitucine (lyginamoji)
Civiline teise - spec. dalis
Darbo teise..

Pasidalinti gal ir galima, tik reikia žinoti kur siųsti ax.gif konstitucinės lyginamosios kaip ir nėra atskirai medžiagos, ten viskas viename.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 09 20, 15:01)
Aš susirašius esu visus įvertinimus, nes tikrai jau pusę jų būčiau pamiršus :irnesakyk  paprašyk pas metodininkes pažymos, matysi visus dalykus išlaikytus. O ir šiaip gerai turėti, kaip ir kontrolei ar visi dėstytojai perdavė egzaminų žiniaraščius.

Parasiau jai el. pastu kada atvykti galiu, tai taip ir informavau biggrin.gif siaip sake per budejimo laika, tai kaip suprantu galima atskirai ir nesitarti trubut. Neatorodo, kad ji is tu, kurie nepriimtu.
As ta civilines t. egzamina laikiau paskutini, tai is tos laimes nebeuzsirasiau- o dabar neatismenu. Atsimenu, kad siule keltis bala tik neatsimenu tiksliai is kokio i koki.. doh.gif pavasari man surase mano balus, o sita laikiau jau po to.. tai ir ten neturiu.. ai, palauksiu, rudeni teks vel prasyti surasyti sasara vis tiek ax.gif

o kaip tau sekasi mokytis? ieskokis internete ar kas turi ES institucines skaidriu, jose nauja info. destytoja man sake per egza, kad is ju reikia ruostis, as jai aiskinau, kad mums moodlej ju nera- sake tures omenyje..
as netycia googlindama esu radusi tu skaidriu tik viena skyriu, permesiu gal pagelbes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 24 rugsėjo 2012 - 08:43
Sveikos smile.gif

Gal kuri nors turit konspektus ir galetu pasidalinti smile.gif buciau labai dekinga smile.gif

Reikalingi:

Administracinė teisė (bendroji dalis)
Darbo teisė
Europos Sąjungos teisė (konstitucinė)
Finansų teisė
Konstitucinė teisė (lyginamoji)
Tarptautinė teisė (viešoji)
Baudžiamoji teisė (specialioji dalis)
Civilinė teisė (specialioji dalis)

Jei nesunku atsiuskit zivile@fmgrupe.lt
Atsakyti
mamaEgle, tu BT bendraja jau turejai, sakyk, gal turi uzdaviniu kokiu? medziagoj ju nera, tai nejau tik per koli duos isspresti du uzdavinius ir cia visas "pasitreniravimas" pries egzamina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 09 26, 07:16)
mamaEgle, tu BT bendraja jau turejai, sakyk, gal turi uzdaviniu kokiu? medziagoj ju nera, tai nejau tik per koli duos isspresti du uzdavinius ir cia visas "pasitreniravimas" pries egzamina?  g.gif

turėjau ir uždavinių turiu. Bet aš jau ant Lietuvos nuo vakar, tai nežinau ką turiu su savim fliaše, o pažiūrėsiu jau vakare. Arba teks tada iki kito trečiadienio laukti.
O šiaip tai visas pasitreniravimas per kelis kolis (bent jau mums du jų buvo), o tada egzas mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 09 26, 13:28)
turėjau ir uždavinių turiu. Bet aš jau ant Lietuvos nuo vakar, tai nežinau ką turiu su savim fliaše, o pažiūrėsiu jau vakare. Arba teks tada iki kito trečiadienio laukti.
O šiaip tai visas pasitreniravimas per kelis kolis (bent jau mums du jų buvo), o tada egzas mega_shok.gif

As palauksiu iki treciadienio kito 4u.gif du koliai ir mums, bet kazkaip pries juos noreciau pasitreniruot.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! turiu toki klausimeli. man besimokant jau negera...... gal galit pasakyti, kiek laiko skiriat vienam egzaminui pasiruosti?smile.gif gal ir kvailas kl, bet nebesuvokiu kur mokymosi ribos...mokaus mokaus ir nieko nemoku.......:/ tad noriu issiaiskinti, ar per mazai mokaus ar jau su galvele nebegerai smile.gif
Atsakyti