Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Psaraki @ 2012 09 27, 18:51)
Sveikos merginos! turiu toki klausimeli. man besimokant jau negera...... gal galit pasakyti, kiek laiko skiriat vienam egzaminui pasiruosti?smile.gif gal ir kvailas kl, bet nebesuvokiu kur mokymosi ribos...mokaus mokaus ir nieko nemoku.......:/ tad noriu issiaiskinti, ar per mazai mokaus ar jau su galvele nebegerai smile.gif

Viskas gerai su ta tavo galvele 4u.gif visko man būna, kaip koks dalykas: vienam daugiau ruošiuos, kitam - mažiau. Medžiagą visada perskaitau visą medžiagą, o kiek kartų priklauso nuo dalyko.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma smile.gif as tiesiog paskutiniu metu ekstremaliai apkrovus smegenis. ir jausmas, kad atsimenu - nieko. kazkada padedavo "kalimas" (kai kolegijoje mokiausi). dabar to padaryti nebeiseina, nes apimtys nerealios iskalti smile.gif nors pasirodysiu visiska crazy, bet dar paklausiu:) valandomis skaiciuojant, kiek praleidziat mokantis vienam egzaminui (apytiksliai smile.gif. ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos, galkam teko susidurti su des tytoju G ytis G aurilčikas, teises istorijos dalykas
Atsakyti
QUOTE(Psaraki @ 2012 09 27, 22:53)
Aciu uz atsakyma smile.gif as tiesiog paskutiniu metu ekstremaliai apkrovus smegenis. ir jausmas, kad atsimenu - nieko. kazkada padedavo "kalimas" (kai kolegijoje mokiausi). dabar to padaryti nebeiseina, nes apimtys nerealios iskalti smile.gif nors pasirodysiu visiska crazy, bet dar paklausiu:) valandomis skaiciuojant, kiek praleidziat mokantis vienam egzaminui (apytiksliai smile.gifax.gif

as egzaminui ruostis skiriu 2-5 dienas.. mokantis po darbu vakarais smile.gif

o kalt man yra teke, kai ka.. nes vien skaitymo man neuzteko kai kuriuose dalykuose.. (pvz teises istorija ax.gif )

maryta, man neteko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 09 28, 13:23)
as egzaminui ruostis skiriu 2-5 dienas.. mokantis po darbu vakarais smile.gif

o kalt man yra teke, kai ka.. nes vien skaitymo man neuzteko  kai kuriuose dalykuose.. (pvz teises istorija ax.gif )
maryta, man neteko  4u.gif

Aciu uz ats. smile.gif mazdaug galiu ivertinti ar viskas ok su mano mokymosi tempais smile.gif
Cia toks turbut pirmuju mokslu metu stresas smile.gif
Gerai, kad jus cia esat su patirtim smile.gif 4u.gif tai yra bent su kuo pasitarti..

Papildyta:
Beja, nelabai grazu, bet paklausiu.... Gal kas turit CT bendrosios dalies konspektus? blush2.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
gal kas turit konspektu ir didele sirdi, nes norit jais pasidalinti? negaila man keliu litu is interneto atsisiust, bet visiskai nesu tikra del ju kokybes.

Jei kas turi:
Civilines teises (specialioji dalis)
Tarptautines viesosios teises
ir Baudziamosios teises (specialioji dalis)

konspektus,
labai labai prasau - gal galit pasidalinti: zuikytelis@gmail.com

ACIU!!!!!!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu vel gi paklausti, ar cia normalu, kad jau spalis, o teises teorijos rugsejo forumas visai tuscias? destytoju dar nera? ar cia as vepla nematau kazko? Nerima kelia kad pagal plana kuri esu radus ten, turi butu atvira paskaita su privalomu dalyvavimu ir Koliokliumas spalio viduryje, o stai datu tiksliu nei namu darbu nera... blink.gif (net vasario forumas tuscias) unsure.gif Kas ne taip? unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pegoti @ 2012 09 30, 13:42)
Laba diena 4u.gif
gal kas turit konspektu ir didele sirdi, nes norit jais pasidalinti? negaila man keliu litu is interneto atsisiust, bet visiskai nesu tikra del ju kokybes.

Jei kas turi:
Civilines teises (specialioji dalis)
Tarptautines viesosios teises
ir Baudziamosios teises (specialioji dalis)

konspektus,
labai labai prasau - gal galit pasidalinti: zuikytelis@gmail.com

ACIU!!!!!!

Turiu, bet trečiadienį persiųsiu, kai grįšiu prie savo kompo ax.gif

QUOTE(Minaya @ 2012 10 01, 06:25)
Sveikos  4u.gif
Noriu vel gi paklausti, ar cia normalu, kad jau spalis, o teises teorijos rugsejo forumas visai tuscias? destytoju dar nera? ar cia as vepla nematau kazko? Nerima kelia kad pagal plana kuri esu radus ten, turi butu atvira paskaita su privalomu dalyvavimu ir Koliokliumas spalio viduryje, o stai datu tiksliu nei namu darbu nera...  blink.gif  (net vasario forumas tuscias)  unsure.gif  Kas ne taip? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Normalu 4u.gif jau šią ar kitą savaitę prisijungs palengva visi ir bus pilnai užduotys visos ir datos. Dar truputį kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minaya @ 2012 10 01, 07:25)
Sveikos  4u.gif
Noriu vel gi paklausti, ar cia normalu, kad jau spalis, o teises teorijos rugsejo forumas visai tuscias? destytoju dar nera? ar cia as vepla nematau kazko? Nerima kelia kad pagal plana kuri esu radus ten, turi butu atvira paskaita su privalomu dalyvavimu ir Koliokliumas spalio viduryje, o stai datu tiksliu nei namu darbu nera...  blink.gif  (net vasario forumas tuscias)  unsure.gif  Kas ne taip? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Galite parasyti destytojui asmeniskai el. pastu ir pasiteirauti arba metodininkei, jei neramu- jie paskubina destytojus smile.gif

Pegoti, pirmus du turiu, dalinuosi 4u.gif
Papildyta:
Psaraki, parasyk savo el. pasta- atsiusiu ka turiu 4u.gif
Atsakyti
Please, gal galit kas padeti su Civilines teises bendrosios dalies konspektais/medziaga? sad.gif
Atsakyti
diana_gianni@hotmail.com

Aciu is anksto LABAI LABAI 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2012 10 01, 12:39)
Galite parasyti destytojui asmeniskai el. pastu ir pasiteirauti arba metodininkei, jei neramu- jie paskubina destytojus smile.gif
Pegoti, pirmus du turiu, dalinuosi  4u.gif
Papildyta:
Psaraki, parasyk savo el. pasta- atsiusiu ka turiu  4u.gif

diana_gianni@hotmail.com

Aciu is anksto LABAI LABAI
Atsakyti
QUOTE(Psaraki @ 2012 10 01, 13:13)
diana_gianni@hotmail.com

Aciu is anksto LABAI LABAI  4u.gif

prasau
Atsakyti