Įkraunama...
Įkraunama...

Korean Drama

Kur visos dingę? Nebedraugaujat su Korėja? ax.gif

Paskutinis mano matytas Secret garden. Nors ten vaidina ( ir gerai vaidina) ištisas žvaigždynas, bet tokio prasto siužeto dar neteko matyti. Nė vieno personažo, kuris būtų nuoseklus. Nusivyliau verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 05 11, 15:14)
Kur visos dingę? Nebedraugaujat su Korėja?  ax.gif

Paskutinis mano matytas Secret garden. Nors ten vaidina ( ir gerai vaidina) ištisas žvaigždynas, bet tokio prasto siužeto dar neteko matyti. Nė vieno personažo, kuris būtų nuoseklus. Nusivyliau  verysad.gif

As seniai ji maciau, bet man visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2014 05 11, 19:26)
As seniai ji maciau, bet man visai nieko smile.gif

O ką dabar žiūrit? ax.gif Aš pradėjau Goddess of Marriage, kol laukiu kelių užbaigimų ir naujo filmo pasirodymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 05 11, 20:44)
O ką dabar žiūrit?  ax.gif Aš pradėjau Goddess of Marriage, kol laukiu kelių užbaigimų ir naujo filmo pasirodymo  biggrin.gif

as laukiu naujo irgi smile.gif kolkas nieko neziuriu, nes reikia issirinkti ka ziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 05 11, 19:44)
O ką dabar žiūrit?  ax.gif Aš pradėjau Goddess of Marriage, kol laukiu kelių užbaigimų ir naujo filmo pasirodymo  biggrin.gif

Esu mačius,man patiko, bet toks keistokas, pagrindinė aktorė tokia truputį psichinė man pasirodė kai kuriose vietose lotuliukas.gif
Atsakyti
Ką tik baigiau Secret love affair. Ypatinga dorama, verta kiekvienos minutės wub.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=3eMuDvO3vzY clap.gif
Labai noriu pamatyti, baisiai lauktas produktas ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=DtvgEo2OunE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 24 gegužės 2014 - 09:26
O aš dėl Kursinio darbo ir sesijos nieko nebežiūriu.
Bet turiu planų atsisiųsti Triangle ir oro uoste paržiūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 05 14, 21:30)
Ką tik baigiau Secret love affair. Ypatinga dorama, verta kiekvienos minutės  wub.gif

As dabar baigineju,tikrai vertas demesio,man tiesiog kitoks negu dauguma dramu....
Atsakyti
As pradejau Angel eyes

user posted image
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2014 05 25, 15:13)
As pradejau Angel eyes

Šitą irgi buvau pradėjus žiūrėti, įveikiau 8 serijas, bet mečiau- labai jau skysta pasirodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 05 25, 17:08)
Šitą irgi buvau pradėjus žiūrėti, įveikiau 8 serijas, bet mečiau- labai jau skysta pasirodė  ax.gif

as kolkas 1 serija paziurejau smile.gif
Atsakyti