Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 20, 16:46)
lotuliukas.gif baisu.

Dėl babų dyzel - paskaitykite youtube, oi kaip ten Zuzą giria/girdavo. Atrodo, kad tūkstančiai ją užversti nori ir nerealiai žavisi biggrin.gif

Perkamės naujas plaktuves, tai MB gavom tobulai gražią iš Bad Boy, o moterys (tai yra aš), amžinai nuskriaustos, tik kad ryškiai raudoną sau radau, bet be jokios išskirtinės charizmos doh.gif

imesk foto kokios tos plaktuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 20, 18:55)
imesk foto kokios tos plaktuves biggrin.gif

http://i91.twenga.co...3877003436b.jpg

http://thumbs2.ebays...ZRChFYg/140.jpg
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 19, 23:45)
ja pirmai per exploreri nerode nieko, dabar nai nai nai biggrin.gif
mano figurytes esi coliuke biggrin.gif nu rimts biggrin.gif

labu aciukas...na coliuke...ypac kai tarp normaliu zmoniu...tai...i FB nuotrauku daugiau ikelsiu, prie progos, tai tas skirtumas ziaurus...bet ka daryt kad neuzaugau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(takimu @ 2012 07 20, 00:46)
4karta Insanity?!?  blink.gif  oho! as jau galvoju jeigu sita baigsiu, tai daugiau niekada nedarysiu biggrin.gif (nors aisku niekada nesakyk niekada  ax.gif ) o dar tu antro menesio sunkiausiu treniruociu net nemacius, net nebandzius (sestadieni baigsiu tik antra savaite...) na tai tu kaip jau 3 kartus baigus programa, gal gali pasidalinti rezultatais? smile.gif negi jau taip patiko kad tris kartus kartojai?  4u.gif  biggrin.gif

na pirmas menuo tai zuikio dainos palyginus su antru menesiu,tai ta pilna programa esu baigusi tik viena karta.kitus du kartus tik pirmo menesio treniruotes ir keiciu programa, ta programa jei saziningai darai tai tas 2 menuo gaunasi per sunkus kazkaip, nes per ilgai ir per intensyviai.ja dariau tiek kartu, nes tai yra arternatyva mano kitam sportui, kuris trunka po 1 val. ir nera toks greitas...o ten tik 40 min trefke, ir kardio, kai cia visai suleteja tempas, tai buna atgaiva biggrin.gif o rezultatai vistiek priklausys nuo tavo mitybos, o ne nuo treniruociu smile.gif mityba yra pagrindas!!!!tai man tie rezultatai buvo kazkokie, bet man nera daug ka mesti, 2 kg ir nukrito, ir apimtys pamazejo... tai va smile.gif klausk jei ka...pdesiu kuo galesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 07 20, 09:58)
Sveikos.
Aš jau einu į sesijos pabaigą pagaliau, jau galiu daugiau atsipūsti. O ir į Lietuvėlę už gerų poros savaičių grįšiu wub.gif  Šiandien planuose pilates, jaučiuosi tokia užstingusi nuo pastovaus sėdėjimo prie knygų. Reik prajudint kaulus biggrin.gif

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif

Mandy, nerealiai atrodai swoon.gif  thumbup.gif

aciu, kad ten tokiu baisiai kardinaliu pokyciu ir nera...gal tik siek tiek.o taviskiai tai labai ryskus, saunuole thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 07 20, 16:06)
Sveikos,
Puikiai puikiai suprantu, kai retai grįžtat, tai kur ten viską suspėsi, viską aplėksi....
Jeeetau jetau jetau, kaip jėgiškai atrodai, suuuper  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif aciu...parasysiu i privatu kada laiko turesiu, oki?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 20, 17:07)

Naujas daiktas gerai biggrin.gif smagu biggrin.gif ir galvodavau isigyt uz kelis litus ta gertuve-plaktuve..nu bet kam man..vandenukui.. kokteiliu neplakuos... ai tiek to biggrin.gif

Mandy333, sviecias sakai insanity biggrin.gif ? nebe 2 kg mesti prireiks biggrin.gif? po visos programos pries atostogas sakai totaliai atkritusi busi ? doh.gif lotuliukas.gif

as ka tik po LF trefkes.. nu jaaa.... valgau krutinele su salotom: salotos, spinatai, pomidoras, agurkas, biski riesutu, o padazas buvo ant viso bliudo - saukstelis garstyciu ir viska ismaisom su krapukais, chorizo prieskoniais ir pipirais biggrin.gif

einu va sita dabar skaityti: http://www.15min.lt/...izmo-541-233749

Papildyta:
perskaiciau..eh galvojau ides recepta biggrin.gif o siaip jogos mityboj manau rasiu biggrin.gif siaip teisybe ir pasake. Neseniai ziurejau su jais laida Skanus pokalbis per BTV (internete ziuriu; Nomeda veda), ten pyraga valge su karoba... plem ieskojau recepto ju svetainej, neradau sad.gif .... is vis fainos tos laidos Skanus pokalbis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 20 liepos 2012 - 21:05
Labas rytas,
tai miegat ane per iseigine?
MAn akys tik bac ir atsimerkia po 7... tai pusryciauju neiprastai bet jej net seiles tempias: spinatu sauja, bananas, dvi saujos silauogiu, avokado pusele, kivis, bei riesutu sviesto sauksciukas.... Nugi beveik RAW smile.gif KOkteiliukai man neiseina - sienos popierines o mieganciu aplink... teks kramtyt biggrin.gif

Geros dienos smile.gif

p.s. kokie kieno planai? smile.gif

Given444, minejai kad sportini kas antra diena. O jei darytum 2 dienas sportas, off ir vel 2 dienos sportas. Dideliu pauziu nebutu. Tiesiog ir si varianta gali pameginti, gal visai patiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 21 liepos 2012 - 08:54
Labulia,
skaniai skanauji Sedindriuk essen.gif Aš tai dar neseniai iš lovos, tai atsliūkinau su savo vyšnių aromato kava.
Šiandien numatyta Triple X. Keistokas jis toks, ypač MB jaučiu nelabai patiks, mažai ant rankų, bet kad aš taip mėgstu nuoseklumą, širdis neleidžia praleisti.
Ryt turėtų būti labai įdomi, nors ir kankinanti diena, labai to tikiuosi, bet neperšokus griovio nesakau op ir tyliu, tyliu topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 21, 09:47)
p.s. kokie kieno planai? smile.gif

Darbas, po to draugė. biggrin.gif
Atsakyti
aš būna, kad sportuoju beveik kasdien, bet tada kas antra diena būna tempimo pratimai ir prabėgimas 20-30min arba pratimai laikysenai arba kokia aktyvau poilsio rūšis smile.gif

mano planuose šašlykai
Atsakyti
As po pusryciu sukirtus likusias silauoges, isejau prie juros pazaist su nauju zaisliuku, prisivaiksciojau, o kaip isalkau jetus marija... pardes aplankiau dar, vaisiu prisiprekinau (reduced price biggrin.gif) ir grizus keksiuku keptu sukirtau...

uzmerkiau svogunus i pasukas, kepsiu svogunu ziedus orkaiteje....
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 21, 08:53)
Labulia,
skaniai skanauji Sedindriuk essen.gif Aš tai dar neseniai iš lovos, tai atsliūkinau su savo vyšnių aromato kava.
Šiandien numatyta Triple X. Keistokas jis toks, ypač MB jaučiu nelabai patiks, mažai ant rankų, bet kad aš taip mėgstu nuoseklumą, širdis neleidžia praleisti.
Ryt turėtų būti labai įdomi, nors ir kankinanti diena, labai to tikiuosi, bet neperšokus griovio nesakau op ir tyliu, tyliu topsecret.gif

oi maktelk ir uz mane tos gerybes smile.gif kava vysniu skonio....aaaaaaaa... niam smile.gif

salotas, kreveciu biskiuka, varskes surio biskiuka (sutrynus vietoj padazo) kertu... niam geris.. biggrin.gif pietu metas man, o kai kas tik pabude dar...

paziurejau ta TRiple X workout, nesu darius jo. Visai nieko kuria lengvesne dienele padaryt reiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 21 liepos 2012 - 13:53
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 21, 14:37)
oi maktelk ir uz mane tos gerybes smile.gif kava vysniu skonio....aaaaaaaa... niam smile.gif

salotas, kreveciu biskiuka, varskes surio biskiuka (sutrynus vietoj padazo) kertu... niam geris.. biggrin.gif pietu metas man, o kai kas tik pabude dar...

paziurejau ta TRiple X workout, nesu darius jo. Visai nieko kuria lengvesne dienele padaryt reiks.

Ne ne, ne skonio ji, tik aromato, ypač kai malu pupeles jaučiasi. Nes šiaip nepraktikuoju su visokiais skanikliais, juk niekas nelašins ten natūralių vyšnių ir to nežinau kaip ten tą aromatą įdėjo g.gif Tai nežinau ar bemaktelt dabar už tave biggrin.gif

Aš einu kuskuso su daržovių bliūdu užkirsiu, nieko įdomaus neturiu, žuvį labai tingiu atšildinėti ir prieskoninti, nors reikia doh.gif Nebebus ką valgyti visai biggrin.gif
Atsakyti