na pirmas menuo tai zuikio dainos palyginus su antru menesiu,tai ta pilna programa esu baigusi tik viena karta.kitus du kartus tik pirmo menesio treniruotes ir keiciu programa, ta programa jei saziningai darai tai tas 2 menuo gaunasi per sunkus kazkaip, nes per ilgai ir per intensyviai.ja dariau tiek kartu, nes tai yra arternatyva mano kitam sportui, kuris trunka po 1 val. ir nera toks greitas...o ten tik 40 min trefke, ir kardio, kai cia visai suleteja tempas, tai buna atgaiva

o rezultatai vistiek priklausys nuo tavo mitybos, o ne nuo treniruociu

mityba yra pagrindas!!!!tai man tie rezultatai buvo kazkokie, bet man nera daug ka mesti, 2 kg ir nukrito, ir apimtys pamazejo... tai va

klausk jei ka...pdesiu kuo galesiu
[/quote]
na aisku

jau pradedu bijoti antro menesio

na ziuresiu jei bus per sunku reiks matyt keist programa

bet labai noreciau sita pabaigti iki galo

na man reiktu kokius 5kg numesti ir kuna pastangrint, nes buvo gal menesio pertrauka nuo sporto ir normalios mitybos, o man iskart kg pradeda kauptis ir isteztu visa

tokia jau esu, linkusi kaupti kg... pries 4 metus sveriau net 90kg, nors tada man net 20 metu nebuvo, bet, aciu Dievui, sporto ir sveikos mitybos pagalba pavyko atsikratyti daugiau nei 30! bet vistiek tie kg nori labai sugrizti vis, tik atsipalaiduoju truputuka ir ziurek keli kg jau isitaise ant pilvuko ar klubu