Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na pirmas menuo tai zuikio dainos palyginus su antru menesiu,tai ta pilna programa esu baigusi tik viena karta.kitus du kartus tik pirmo menesio treniruotes ir keiciu programa, ta programa jei saziningai darai tai tas 2 menuo gaunasi per sunkus kazkaip, nes per ilgai ir per intensyviai.ja dariau tiek kartu, nes tai yra arternatyva mano kitam sportui, kuris trunka po 1 val. ir nera toks greitas...o ten tik 40 min trefke, ir kardio, kai cia visai suleteja tempas, tai buna atgaiva biggrin.gif o rezultatai vistiek priklausys nuo tavo mitybos, o ne nuo treniruociu smile.gif mityba yra pagrindas!!!!tai man tie rezultatai buvo kazkokie, bet man nera daug ka mesti, 2 kg ir nukrito, ir apimtys pamazejo... tai va smile.gif klausk jei ka...pdesiu kuo galesiu smile.gif
[/quote]

na aisku smile.gif jau pradedu bijoti antro menesio biggrin.gif na ziuresiu jei bus per sunku reiks matyt keist programa g.gif bet labai noreciau sita pabaigti iki galo 4u.gif na man reiktu kokius 5kg numesti ir kuna pastangrint, nes buvo gal menesio pertrauka nuo sporto ir normalios mitybos, o man iskart kg pradeda kauptis ir isteztu visa biggrin.gif tokia jau esu, linkusi kaupti kg... pries 4 metus sveriau net 90kg, nors tada man net 20 metu nebuvo, bet, aciu Dievui, sporto ir sveikos mitybos pagalba pavyko atsikratyti daugiau nei 30! bet vistiek tie kg nori labai sugrizti vis, tik atsipalaiduoju truputuka ir ziurek keli kg jau isitaise ant pilvuko ar klubu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 21, 12:56)

uzmerkiau svogunus i pasukas, kepsiu svogunu ziedus orkaiteje....

papasakok, kaip darai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 21, 18:01)
papasakok, kaip darai  smile.gif

idejau i bloga jau.

Vici,
rytoj darysiu triple x is ryto smile.gif siandien nugalejo salotu bliudai mane biggrin.gif svogunai dar biggrin.gif neprisiverciau biggrin.gif

Atsakyti
mmmm, kaip skaniai atrodo bigsmile.gif

aš šiandien prisitraukimus bandžiau...oi blyn, kaip rankos nusilpusios mano..
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 21, 18:17)
mmmm, kaip skaniai atrodo  bigsmile.gif

aš šiandien prisitraukimus bandžiau...oi blyn, kaip rankos nusilpusios mano..

ant duru praktikuojuos, pasispirdama koja nuo kedes. Idirbio reik visame kame.
Atsakyti
pas mane namuose tai nėr tokios galimybės, kartais nebent stadione prišoku, jei rytais bėgioju, nes vakariniam stadione turniko nėr (vakarais, tam "rytiniam" geziukai geria doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 21, 18:28)
pas mane namuose tai nėr tokios galimybės, kartais nebent stadione prišoku, jei rytais bėgioju, nes vakariniam stadione turniko nėr (vakarais, tam "rytiniam" geziukai geria  doh.gif )

o as turiu prisitraukimams ta turnika kur ant staktos kabinas, bet staktos pagrazintos ir neuzkabinsi... lauke ner niekur turniku, nebent gym'a lankyciau... o butu proga is tiesu nueit, bet kai namie su viskuom gaunas valanda, tyngiu gyma eit..ir ten vien tik apsilimui 10 km begt.. :biggrin.gif
Atsakyti
tyloka cia sian...
as tik gryzau is shopping. prisimatavau visokiu nesamoniu, prisimaiviau pries veidrodzius ir galvoju, kad reik pagaliau ir namie isigyt dideli veidrodi per visa ugi, kad i save dazniau pasiziuret biggrin.gif is tiesu tai, liemeneles naujos ieskojausi, bet kai i ja nelabai turiu ka det, tai kruva ismatavus sugebejau tik viena nusipirkt. beda su tais (.)(.), kai anie dar labiau susitraukia tik puskiliuka svorio numetus.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 07 21, 19:26)
tyloka cia sian...
as tik gryzau is shopping. prisimatavau visokiu nesamoniu, prisimaiviau pries veidrodzius ir galvoju, kad reik pagaliau ir namie isigyt dideli veidrodi per visa ugi, kad i save dazniau pasiziuret biggrin.gif is tiesu tai, liemeneles naujos ieskojausi, bet kai i ja nelabai turiu ka det, tai kruva ismatavus sugebejau tik viena nusipirkt. beda su tais (.)(.), kai anie dar labiau susitraukia tik puskiliuka svorio numetus.

jergus kaip pazistamas jausmas....
pavalgius pilvas pramusa (.)(.) tai ka bekalbet.... biggrin.gif
as ryte toli nusivilkau link juros, prie juros, atgal, parde- vaisiu uzsipirkau, parnesimas i kalniuka.... guliu paslika. ir siaip skanestu noriu biggrin.gif o dar siaipiau tai kavos noriu..ner...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Siandien pas mus tokia faina diena: su MB ryte nubegom i miskeli prie namu, padarem trumpa intensyvia treniruote, tada parbegom namucio, uztrukom 50 minuciu. Tada as dariau joga wub.gif thumbup.gif taip smagu buvo, o vakare nulekem i pirtele thumbup.gif Baisiai patenkinta esu thumbup.gif
Na, o del (.)(.) mudu su MB turim susitarima biggrin.gif Kai jis pirks motocikla, as desiuos (.)(.) biggrin.gif ir visi bus patenkinti 4u.gif
Atsakyti
jaja, visos mano liemeneles "push up" stiliaus, padusku prigrustos, kad bent kiek zmoniskiau atrodytu. nors siaip tai man visai patinka mano maza krutine ir didesnes net nenoreciau, bet toks jau poziuris visuomenes - papinga turi but ir vsio.

as ka tik parlekiau su dvirku. variau is dushios kiek galejau, 95% of maximum effort rode pulsometras, max 194 duziu/min, plius pagerinau savo vidutinio greicio rekord, sedziu dabar visa apsipatenkinus. o orkaitej kepa lasisos puse ir moliugas, hmmm... life is good!
Papildyta:
Horo: na as turiu motocikla, o maniskis (.)(.), na tuos 'manboobs', nes pritingi, sedi pries telika, ledus laizo... baltai pavyzdziu kartu sportuojancio ar bent jau palaikancio partnerio. maniskis ala palaiko (ranka, pirstu ties smilkiniu sukiodamas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 21 liepos 2012 - 22:23
prispaudziau per daug mygtuku ir dukart papostinau biggrin.gif delete!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 21 liepos 2012 - 22:17