Įkraunama...
Įkraunama...

L'oreal professional

QUOTE(Apvalute @ 2012 08 03, 22:03)
as laaaaabai laukiu atsiliepimu apie ji. Kur matete jo pirkti?

maciau ja snd kaune,savas prekybos centre,parfum express buvo 4u.gif kaina 45lt
Atsakyti
gal kas isbandet loreal aliejiukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 10, 19:25)
gal kas isbandet loreal aliejiukus? 4u.gif

user posted image
esu ne viena is loreal prof. meginus, bet sis labiausiai patinka, lengvas, neriebina, kvepia, suteikia blizgesio, nuima putimasi.
Atsakyti
tik idomu kuris aliejus plaukams geresnis,loreal ar macadamia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 10, 16:12)
maciau ja snd kaune,savas prekybos centre,parfum express buvo 4u.gif kaina 45lt

uz koki kieki 45 lt ? itraiu 200 ml.
nes uz 75 lt 500 ml galima isigyti, tai labiau apsimoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *spanguolyte: 10 rugpjūčio 2012 - 20:36
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 10, 21:01)
tik idomu kuris aliejus plaukams geresnis,loreal ar macadamia? g.gif

turiu ir macadamia. macadamia tirstesnis, riebesnis, uztenka mazesnio kiekio, padauginnus apsunkina plauka, bet taip pat maloniai kvepia, greitina dziuvima. Mythic lengvesnis, skystesnis,pigesnis. man abu geri, verta isbandyti smile.gif
Atsakyti
As turiu purskiama macadamia aliejuka, tai jo sunkiai padaugintum smile.gif, bet nezinau ar ji kartosiu, gal jei nebutu purskiamas rezultatas kitoks butu, o dabar kazkokio efekto, kuris uzkabintu, nepastebejau
Atsakyti
user posted image

bandziau 4u.gif tobulai tiko mano plaukams wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mano plaukai yra besigarbanuojantys. O tai reiškia ir sausi ir plaukų galiukai pažeisti, ir besipučiantys, spalva rusvi. AIšku ir dažau aš juos ir tiesinu.
Gal kuri iš patirties pasiūlytų kažką iš tų produktų. Kirpykloj man užtepa kauke, bet iki kirpjėjos neisiu apie 2-3 mėnesius, bet po casaros jau baisu pažiūrėti į plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 13, 21:21)
user posted image

bandziau 4u.gif tobulai tiko mano plaukams wub.gif

gal galima placiau? kokie Jusu plaukai? Ko tikejotes? Koks efektas? ar po to dar dejote balzama/kauke?
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2012 08 29, 16:05)
Sveikos, mano plaukai yra besigarbanuojantys. O tai reiškia ir sausi ir plaukų galiukai pažeisti, ir besipučiantys, spalva rusvi. AIšku ir dažau aš juos ir tiesinu.
Gal kuri iš patirties pasiūlytų kažką iš tų produktų. Kirpykloj man užtepa kauke, bet iki kirpjėjos neisiu apie 2-3 mėnesius, bet po casaros jau baisu pažiūrėti į plaukus.

manau , kad idealiai tiktu Absolute repair priemones,kauke ar balzamas, gal net ir kompleksiskai kartu naudoti ir sampuna, jie skirti pazeistiems plaukams
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2012 08 29, 18:09)
gal galima placiau? kokie Jusu plaukai? Ko tikejotes? Koks efektas? ar po to dar dejote balzama/kauke?

plaukai ploni ir nudeginti(negyvi,pazeisti). rezultatas-jie atrodo sveiki,blizgantis,nors tokie istiesu nera...bet sias priemonei duociau 10 balu is 10 ies 4u.gif
Atsakyti