Labai aciu uz atsiliepima. Sugundete..
Ačiū labai, dabar siužiūrėjau kad pigiausiai loreal prekės yra parduotuvėje topbeauty.lt Ar kuri esate pirkusi iš ten?
QUOTE(salexa @ 2012 09 04, 13:16)
Ačiū labai, dabar siužiūrėjau kad pigiausiai loreal prekės yra parduotuvėje topbeauty.lt Ar kuri esate pirkusi iš ten?
esu pirkusi, viskas su jais ok:)
O gal kam teko naudoti sia priemone - Loreal Professionnel Hydra Repair Spray? Ar padrekina ir pan.
(http://prekesgroziui.lt/goods/cat,262/sub,0/lac,462/gid,8402/L%E2%80%99oreal-Professionnel-Hydra-Repair-Spray.html)
Paskaiciusi daug teigiamu komentaru apie L'oreal professional isigijau sampuna kauke ir balzama

tai ka galiu pasakyti, kad tikrai sampunas ir kauke tiesiog super, labai labai patiko, pries tai naudojau ilga laika Kerastase ir norimo rezultato uz tokius pinigus nebuvo
turiu priekaistu tik siam balzamai, labai keista konsistencija ir super poveikio nera, o kauke tai tikras geris, plaukai minskti ir svelnus
kvapas irgi patiko

tai ka galiu pasakyti, kad tikrai sampunas ir kauke tiesiog super, labai labai patiko, pries tai naudojau ilga laika Kerastase ir norimo rezultato uz tokius pinigus nebuvo
turiu priekaistu tik siam balzamai, labai keista konsistencija ir super poveikio nera, o kauke tai tikras geris, plaukai minskti ir svelnus
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 10 09, 10:56)
Paskaiciusi daug teigiamu komentaru apie L'oreal professional isigijau sampuna kauke ir balzama

kvapas irgi patiko 

turiu nenuplaunama krema sios serijos, man labai patinka superinis
plaukai nebesivelia, svelnus ir minksti.
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 13, 20:21)
atleiskit, neimatau foto as, cia kas? balzamas, sampunas?...
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 10 09, 11:56)
kvapas irgi patiko 
As turiu irgi Loreal absolut ir kauke ir balzama,tai balzama naudojau dar tik viena karta,bet man irgi keistokai pasirode,kad neliko po jo svelnus plaukuciai,reiks daugiau panaudot,gal kad po aliejines kaukes,nu pabandysiu ilgiau ir bus matyt,o kauke irgi tik viena karta dar naudojau,tai ispudzio nepaliko,kai ilgiau panaudosiu abu parasysiu kaip jie mano plaukams
pirkau šampūną garbanotiems plaukams, curl
labai patinka, mažai reikia
iš http://www.facebook....pYourDay?ref=hl
Man Loreal viskas patiko
Absolut Repair linija - viską išbandžiau
Bandžiau dar Lumino contrast aliejų, Liss ultimate aliejų ir šampūną. viskas super
šiandien keliausiu pirkti Mythic oil. pas draugę išbandžiau, negaliu atsispirti kaip reikia
Absolut Repair linija - viską išbandžiau
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 10 09, 10:56)
siap ten ne balzamas koki mes suprantame tiesiogine prasme, as nusiplesiau lietuviskus uzrasus ir pasiskaiciau vokiskai - tai svelniai plaunantis balzamas-sampunas , tsakant 2in1, jis naudojamas tarpuose tarp paprasto sampuno+kauke, tarpuose tik jis, tai man jis kaip sampunas+balzamas labai