Įkraunama...
Įkraunama...

L'oreal professional

Labai aciu uz atsiliepima. Sugundete..biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai, dabar siužiūrėjau kad pigiausiai loreal prekės yra parduotuvėje topbeauty.lt Ar kuri esate pirkusi iš ten?
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2012 09 04, 13:16)
Ačiū labai, dabar siužiūrėjau kad pigiausiai loreal prekės yra parduotuvėje topbeauty.lt Ar kuri esate pirkusi iš ten?

esu pirkusi, viskas su jais ok:)
Atsakyti
O gal kam teko naudoti sia priemone - L’oreal Professionnel Hydra Repair Spray? Ar padrekina ir pan. smile.gif (http://prekesgroziui.lt/goods/cat,262/sub,0/lac,462/gid,8402/L%E2%80%99oreal-Professionnel-Hydra-Repair-Spray.html) 4u.gif
Atsakyti
Paskaiciusi daug teigiamu komentaru apie L'oreal professional isigijau sampuna kauke ir balzama
user posted image

tai ka galiu pasakyti, kad tikrai sampunas ir kauke tiesiog super, labai labai patiko, pries tai naudojau ilga laika Kerastase ir norimo rezultato uz tokius pinigus nebuvo sad.gif

turiu priekaistu tik siam balzamai, labai keista konsistencija ir super poveikio nera, o kauke tai tikras geris, plaukai minskti ir svelnus wub.gif wub.gif wub.gif kvapas irgi patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 10 09, 10:56)
Paskaiciusi daug teigiamu komentaru apie L'oreal professional isigijau sampuna kauke ir balzama
user posted image

tai ka galiu pasakyti, kad tikrai sampunas ir kauke tiesiog super, labai labai patiko, pries tai naudojau ilga laika Kerastase ir norimo rezultato uz tokius pinigus nebuvo sad.gif

turiu priekaistu tik siam balzamai, labai keista konsistencija ir super poveikio nera, o kauke tai tikras geris, plaukai minskti ir svelnus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kvapas irgi patiko  wub.gif

turiu nenuplaunama krema sios serijos, man labai patinka superinis bigsmile.gif
plaukai nebesivelia, svelnus ir minksti.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 13, 20:21)
user posted image

bandziau 4u.gif tobulai tiko mano plaukams wub.gif

atleiskit, neimatau foto as, cia kas? balzamas, sampunas?...
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 10 09, 11:56)

turiu priekaistu tik siam balzamai, labai keista konsistencija ir super poveikio nera, o kauke tai tikras geris, plaukai minskti ir svelnus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kvapas irgi patiko  wub.gif

As turiu irgi Loreal absolut ir kauke ir balzama,tai balzama naudojau dar tik viena karta,bet man irgi keistokai pasirode,kad neliko po jo svelnus plaukuciai,reiks daugiau panaudot,gal kad po aliejines kaukes,nu pabandysiu ilgiau ir bus matyt,o kauke irgi tik viena karta dar naudojau,tai ispudzio nepaliko,kai ilgiau panaudosiu abu parasysiu kaip jie mano plaukams
Atsakyti
pirkau šampūną garbanotiems plaukams, curl smile.gif labai patinka, mažai reikia smile.gifhttp://www.facebook....pYourDay?ref=hl
Atsakyti
Man Loreal viskas patiko ax.gif
Absolut Repair linija - viską išbandžiau thumbup.gif Bandžiau dar Lumino contrast aliejų, Liss ultimate aliejų ir šampūną. viskas super thumbup.gif šiandien keliausiu pirkti Mythic oil. pas draugę išbandžiau, negaliu atsispirti kaip reikia blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien mačiau LT jau prekiaujama. Jei kas bandėt, lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Pro-Keratin Refill
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 10 09, 10:56)

siap ten ne balzamas koki mes suprantame tiesiogine prasme, as nusiplesiau lietuviskus uzrasus ir pasiskaiciau vokiskai - tai svelniai plaunantis balzamas-sampunas , tsakant 2in1, jis naudojamas tarpuose tarp paprasto sampuno+kauke, tarpuose tik jis, tai man jis kaip sampunas+balzamas labai thumbup.gif , kai skubi ir nera kada su kaukem terliotis, ir plaukai slidus, ir svelnus ir man luzineti apstojo ( aisku kol naudojau doh.gif )
Atsakyti