Ne beda, sumokesiu tada rytoj. As siaip jam antradieni zadejau.
Papildyta:
O jau ziedai, ziedai!!! Visos vaivorykstes spalvos.
QUOTE(vakarvakare @ 2012 07 02, 15:33)
Nuostabūs pas jus kaktusiukai,ypač kai vienu metu tiek žiedų

O kas tas pirmoj foto?(žinosiu ko ieškot

QUOTE(zebrina @ 2012 07 02, 16:55)
Nuostabūs pas jus kaktusiukai,ypač kai vienu metu tiek žiedų
)

Dėkui

tas pirmas Matucana madisoniorum

pavilonyte fainuolis gymnas,aš irgi atrodo tokį pat turiu senuką gal 8 metų
bet dar nei karto nežydėjo kažkodėl..turbūt permažai poilsio duodu
Spyglių tai tikrai nekarpyčiau..žiedas trumpalaikis,o spygliai"amžini"..pusė grožio netektų
bet čia tik mano nuomonė

Spyglių tai tikrai nekarpyčiau..žiedas trumpalaikis,o spygliai"amžini"..pusė grožio netektų

Maniškis ir nėra jaunas, kumščio dydžio, žydi jau keli metai, žiemą nebeturiu kur vėsiai išnešt, tai žiemoja ant palangės, todėl ir aš gausa žiedų negaliu pasigirt, bet ant palangės vėsiau ir sausai laikau, tai gimnai beveik visi pražysta. Dėl spyglių kirpimo, tai kažkuri mergina rašė, nepamenu kas, gal ir neverta.
QUOTE(pavilonyte @ 2012 07 03, 14:36)
Maniškis ir nėra jaunas, kumščio dydžio, žydi jau keli metai, žiemą nebeturiu kur vėsiai išnešt, tai žiemoja ant palangės, todėl ir aš gausa žiedų negaliu pasigirt, bet ant palangės vėsiau ir sausai laikau, tai gimnai beveik visi pražysta. Dėl spyglių kirpimo, tai kažkuri mergina rašė, nepamenu kas, gal ir neverta.
Tikrai neverta, negražiai atrodys. Visas grožis ir yra - dygliuose žiedai

Uz kaktusus apmoketa, laukiam dabar. Tik dedule savaitgaliui i paroda isvyksta, galetu rast laiko dar sia savaite mums issiust

taip gražu čia pas jus... ..vijana.. - aš sužavėta
noriu į ekskursiją

QUOTE(Tina* @ 2012 07 04, 01:26)
Uz kaktusus apmoketa, laukiam dabar. Tik dedule savaitgaliui i paroda isvyksta, galetu rast laiko dar sia savaite mums issiust 

Nekantriai laukiam... O per kiek laiko is ten mazdaug atkeliauja?