Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Avonuke @ 2012 07 04, 08:20)
Nekantriai laukiam... O per kiek laiko is ten mazdaug atkeliauja?

Na kai issiuncia, tai per kokia savaite. Vakar dar jis man parase velai vakare, kad issius iskart po tos savo savaitgalines parodos. Itraiu gausiu kartu kaktusus ir orchidejas, o tai bus man darbelio doh.gif nes abu tiekejai zada issiust pirmadieni.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 07 03, 12:36)
Maniškis ir nėra jaunas, kumščio dydžio, žydi jau keli metai, žiemą nebeturiu kur vėsiai išnešt, tai žiemoja ant palangės, todėl ir aš gausa žiedų negaliu pasigirt, bet ant palangės vėsiau ir sausai laikau, tai gimnai beveik visi pražysta. Dėl spyglių kirpimo, tai kažkuri mergina rašė, nepamenu kas, gal ir neverta.

As kerpu,nu kaip nepamatyti ziedo!grazus tavo saglionis biggrin.gif
Atsakyti
o aš spyglių nekirpčiau, manau gražu žiedai spygliuose cool.gif

o čia mano vaizdelis:
user posted image
Atsakyti
Vaizdeliai superiniai pas visas wub.gif nespeju net pagirt kokie ziedai thumbup.gif

Ir as nekirpciau spygliuku, nuzydes ir bus kaip apipesiotas zvirblis ax.gif Jau taip gaila, jei gabenant ar persodinant koks spygliukas nuluzta unsure.gif

Mergaites, sakykit ar buna kaktusu siek tiek bordiniais spygliukais. 4u.gif Ar cia sadistai prasisuko (tiek kur melynai orchidejas dazo)? blush2.gif
Atsakyti
Cia gal toks durnas klausimas, bet... doh.gif
As laikau savo kaktusus visus balkone, ten labai tvanku ir karsta.
Juos palieju gan gausiai, bet.... ar negali but taip, kad jie "susus" lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir man grazu spygliai,bet matant,kad kokstrukdo ramiai pasalinu.
Ieva sususti labai lengvai gali,ypac plastiko vazoneliuose.
Atsakyti
O ka daryt?
Kambaryje ir balkone ciut ne ta pati temperatura....
Stengiuos det, jei palaistau, kur ner saules.....
Atsakyti
O ka daryt?

Laistyt vakare, per naktį augalai vandenį sugeria ir žemė spėja pradžiūti.
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2012 07 04, 14:21)
Laistyt  vakare, per naktį augalai vandenį sugeria ir žemė spėja pradžiūti.

Jo jo, vakare laistau smile.gif
Bet vistiek laaaaabai tvanku.
Na nieko, man jau paranoja turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
vakarvakare, nu jau adeniumas, toks grazus, kad kaip netikras, nutapytas wub.gif

QUOTE(Alezee @ 2012 07 04, 13:10)
Mergaites, sakykit ar buna kaktusu siek tiek bordiniais spygliukais.  4u.gif Ar cia sadistai prasisuko (tiek kur melynai orchidejas dazo)?  blush2.gif

Buna juodais spygliais, tai gal ir tokiais buna. nuo rasalo gal greiciau pats kaktuso kunas nusidazytu.
Atsakyti
Dėkui, dabar adeniumas pasipuošęs 21 žiedu, na tikrai įspūdingai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 07 04, 13:10)
Mergaites, sakykit ar buna kaktusu siek tiek bordiniais spygliukais.  4u.gif Ar cia sadistai prasisuko (tiek kur melynai orchidejas dazo)?  blush2.gif

Būna natūraliai bordiniais spygliais, bet ir dažytais teko matyti parduotuvese. Kaip jie taip padaro neįsivaizduoju, bet būna. Ir jau paaugusį, toliau augantį baltais spygliais teko matyti.
Atsakyti