Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

QUOTE(HILALL @ 2012 07 21, 21:24)
Merginos kiek laiko jau nešiojate breketus?. smile.gif  labai norėčiau pamatyti jūsų galutininius rezultatus (tų kurių gydimas breketais jau eina į pabaiga), nes pačiai tai dar tik prasidėjo vargeliai blush2.gif..

Ma greit bus metai i penki menesiai.
Yr albumelis, tik, kaip as sakau, valdzia isduod raktukus.... su salyga, ka i pati pasirodysi.
P.S. As valdziai nepriklausau. smile.gif
Reiks, grizus namo, sumest keleta nuotraukikiu( vis pasidarydavau pries vaziuodama vizitui), bet niekaip i albumeli neiklijuodavau.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 07 21, 21:37)

O kas čia ta valdžia bigsmile.gif . Norėčiau ir aš visai tų raktukų, ir pati pasirodyčiau aišku blush2.gif , kas 3-4 savaites sąžiningai fotografuojuosi pioneer.gif

Kažkada čia guodžiausi kad vienas dantis kliba ir išilgėjęs labai, orto sakė, kad susitvarkys savaime, tada kažkaip nepatikėjau, galvojau bus vargo man su juo, bet mėnesį pasaugojau labiau, tai nei bekliba ir pats patrumpėjo bigsmile.gif , su visais dantim dabar lygus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 21 liepos 2012 - 21:10
Sveikos,

pamenat skundžiaus, kad nulaužiau breketuką, na ką, ketvirtadienį man jį priklijavo, o vakar vėl tas pats atsiklijavo doh.gif nu galvojau, kad mane širdies smūgis ištiks verysad.gif net nuverkiau posmą, kol mylimas vyras atnešė vynelio nusiraminimui blush2.gif rytoj bandysiu skambint gydytojai, man atrodo, kad blogai jį priklijavo doh.gif

QUOTE(HILALL @ 2012 07 21, 14:51)
Sveikos breketininkės !  ax.gif noriu ir aš prisijungti prie jūsų, kadangi jau nešioju breketus, tad būtų labai malonu jei pasidalintumete su manimi savo patirtimi... smile.gif Taigi apačioje breketus nešioju jau nuo sausio menesio , o viršų sudejo tik liepą ..eina jau trečia diena nuo breketu idejimo, bet aš vis dar jaučiu stipru maudima.. doh.gif  vaistų negeriu..tačiau ar ilgai tas skausmas bus? ar aš čia viena taip sunkiai išnešu veržimą? nes apačioje tokiu skausmu toli gražu nebuvo.. g.gif

sveika prisijungus mirksiukas.gif
dėl skausmo tai nežinau ką pasakyt, nes man praktiškai neskauda ir neskaudėjo ax.gif

QUOTE(Scintilla @ 2012 07 21, 19:50)
o kam čia tos gumytės?

net nežinau kaip paaiškint, na, kad kreivas dantukas išliptų į reikalingą vietą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoda/kava: 22 liepos 2012 - 15:32
QUOTE(airoosia @ 2012 07 20, 22:50)
Ech... turbut labai gera zinoti, kad jau tuoj tuoj nuims breketus... rolleyes.gif  O tu cia rimtai tik tiek laiko atnesiojai breketus, kiek liniuotej??? bigsmile.gif  Kas pas tave per problema buvo, kodel taip trumpai uzteko nesioti??

Pas mane tik šeši breketai. Taisau "realiai" vieną dantuką. Būtų užtekę ir trijų mėn., jei nebūčiau šūdeliavimais užsiėmusi.
Atsakyti
Ar čia yra mergyčių, kurioms netaisyklingą sąkandį ištaisė breketais, be opreacijos. Tai pasiskaičiau temukę netaisyklingas sąkandis ir truputį baisu pasidarė smile.gif
Apie operaciją man aišku niekas nieko neminėjo, bet u never know ...
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 07 22, 22:43)
Ar čia yra mergyčių, kurioms netaisyklingą sąkandį ištaisė breketais, be opreacijos. Tai pasiskaičiau temukę netaisyklingas sąkandis ir truputį baisu pasidarė smile.gif
Apie operaciją man aišku niekas nieko neminėjo, bet u never know ...

Manau, ka operacija ner pirms pasirinkims. Mana sakandis blogs, tai suka tokius mikroimplantus.Naudoja elastikus, ka sutvarkyt kazkiek.
Saki, ka gal but, ka nesutvarkys sakandzia pilnai situo budu. Nors mana gydyma plane yr parasyta, ka ale paciu blogiausiu atveju gal but siuloma operacija.
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2012 07 21, 21:08)
O kas čia ta valdžia  bigsmile.gif . Norėčiau ir aš visai tų raktukų, ir pati pasirodyčiau aišku blush2.gif , kas 3-4 savaites sąžiningai fotografuojuosi  pioneer.gif

drinks_cheers.gif aš taip pat vis fotografuojuosi, tik po vizitu, ale ner kaip tu nuotraukyciu i albumeli idet, niekas raktuku neduoda... doh.gif

Atsakyti
pabusiu senbuve smile.gif padalinsiu rakciukus, kreipkites i a.z.
Atsakyti
Man tai kažkaip liūdna.. pirmais mėnesiais tiek daug akivaizdžių pokyčių buvo, o dabar atrodo, kad viskas vietoj stovi, dantys nebejuda, tarpai nesitraukia.. verysad.gif
Labai pavydžiu mergaitėms, kurioms šviesa jau tunelio gale biggrin.gif nors man tie breketai ir nemaišo, bet bent jau maudimą kokį jauščiau ir bent taip tą vykstantį darbą "matyčiau" biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif sveikos,norejau suzinoti ar kam priklauso nemokami briketai? Kokios kainos valstybinese istaigose tiesinant sakandi???
Atsakyti
QUOTE(radviliukas2 @ 2012 07 23, 23:15)
blush2.gif sveikos,norejau suzinoti ar kam priklauso nemokami briketai? Kokios kainos valstybinese istaigose tiesinant sakandi???

Nemokami brIketai niekam nepriklausa.
O del brEketu, tai i abejoju. Pataisyket, jei klystu.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 07 24, 13:26)
Nemokami brIketai niekam nepriklausa.
O del brEketu, tai i abejoju. Pataisyket, jei klystu.

Atsiprasau, turejau galvoje breketus blush2.gif
Jei nera kokios nemokas galimybes, noreciau suzinoti bent mazdaug keik tas "malonumas" kainuoja? Kokios kainos valstybinese istaigose???
Atsakyti