Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

Sveikos,

gal kam įdomu yra filmukas apie ,,greituosius" breketus ax.gif

http://www.vivadens....ne-ortodontija/

Atsakyti
Sveikutes. Jau as issirovus abudu ketvirtukus ir siandien jau sustate breketukus. Labai dziaugiuosi smile.gif maudimas vos jauciasi ir tai turbut dar del to kad po rovimo sujautrejo dantys. Deja problemele viena yra, gale vielutes galas trina tai ryt eisiu dar pasitvarkysiu. O kaip galeciau ideti nuotraukyte i jusu albuma? smile.gif
Atsakyti
Breketus dalinai kompensuoja asmenims su didelėmis problemomis, pvz., įgimtais gomurio, lūpos nesuaugimais... unsure.gif Ir tai tik iki 25 m. amžiaus. Konkretizuot negaliu, nes tik paviršutiniškai domėjausi.
Atsakyti
QUOTE(juoda/kava @ 2012 07 24, 14:15)
Sveikos,
gal kam įdomu yra filmukas apie ,,greituosius" breketus  ax.gif

http://www.vivadens....ne-ortodontija/

Visvien man nedašyla kokią super duper technologiją jie taiko, kad taip greitai padaro smile.gif Reikės paklausti savo ortodontės.
Atsakyti
Nedrąsiai norėčiau jungtis blush2.gif Bet kol kas tik info. Norėčiau Kaune į KMUK konsultacijai užsirašyti. Gal galit ką rekomenduoti, kas Kaune lankotės?
Atsakyti
Alkapone-kiek zinau dabar i KMUK tik rudeniui konsultacijai uzraso.Tad paskubek,jei nori ten.As lankausi ten,pas I.Buskiene.Kol kas labai nesiskundziu.Istikro labai mazai mergyciu cia,kurios lankosi KMUK.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2012 07 24, 22:46)
Alkapone-kiek zinau dabar i KMUK tik rudeniui konsultacijai uzraso.Tad paskubek,jei nori ten.As lankausi ten,pas I.Buskiene.Kol kas labai nesiskundziu.Istikro labai mazai mergyciu cia,kurios lankosi KMUK.

Iki rudens nelabai čia daug ir beliko, bet šią savaitę reiks jau užsirašyti smile.gif
Aš kažkaip mąstau apie E.Zasčiurinskienę g.gif
O jums rekomendavo kas ar pagal kokius kriterijus rinkotės?
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2012 07 24, 23:49)
Iki rudens nelabai čia daug ir beliko, bet šią savaitę reiks jau užsirašyti  smile.gif
Aš kažkaip mąstau apie  E.Zasčiurinskienę  g.gif
O jums rekomendavo kas ar pagal kokius kriterijus rinkotės?

As ir bendradarbiu vaikai pas Svalkauskiene lankomes smile.gif Esu net labiau nei patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Mano drauges berniukas ten ejo,tai per drauge ir as ten nuejau.Dar gera nuomone apie D.Smailiene girdejau.
Atsakyti
O kaip jums sekasi dantis valyti siųlu? Gal žinote kokių specialiu prietaiselių būtent tarpdančiams valyti ? Nes su breketais begalo sunku išsivalyti su siūlu..o apie kruminius dantis net nešneku.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(HILALL @ 2012 07 25, 00:30)
O kaip jums sekasi dantis valyti siųlu? Gal žinote kokių specialiu prietaiselių būtent tarpdančiams valyti ? Nes su breketais begalo sunku išsivalyti su siūlu..o apie kruminius dantis net nešneku..  unsure.gif

Sunkiai sekas, bijau kad nepavyksta sąžiningai ir švariai visko ten iškrapštinėt sad.gif...yra waterpilk aparačiukas, svarsčiau jį pirkti, bet manau kad savaitę 'pažaidus' stovėtų nenaudojamas rolleyes.gif

http://www.amazon.co...9...ilk,aps,211
Atsakyti
QUOTE(HILALL @ 2012 07 25, 00:30)
O kaip jums sekasi dantis valyti siųlu? Gal žinote kokių specialiu prietaiselių būtent tarpdančiams valyti ? Nes su breketais begalo sunku išsivalyti su siūlu..o apie kruminius dantis net nešneku..  unsure.gif

man patiko tas dantu siulas skirtas nesojantiems breketus
Atsakyti