Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

QUOTE(Abejoklė @ 2012 07 25, 07:59)
Sunkiai sekas, bijau kad nepavyksta sąžiningai ir švariai visko ten iškrapštinėt sad.gif...yra waterpilk aparačiukas, svarsčiau jį pirkti, bet manau kad savaitę 'pažaidus' stovėtų nenaudojamas  rolleyes.gif

http://www.amazon.co...9...ilk,aps,211

š tai manau, kad toks daiktas nestovėtų nenaudojamas, nes su juo dar greičiau viską išsivalytume nei su siūlu ar trpdančių šepetėliais smile.gif aš tikrai pirkt žadu, tik reikia laukt kol dolerio kursas pakris ir apsispręsti ar didelį ar tą kompaktišką imti biggrin.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 25, 08:01)
man patiko tas dantu siulas skirtas nesojantiems breketus

nemačius aš tokių net g.gif

beje, pažiūrėjau vakar apie tuos greituosius breketus filmuką, na tai labai viską gražiai sustatė į savo vietas.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 25 liepos 2012 - 07:23
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 25, 08:21)
š tai manau, kad toks daiktas nestovėtų nenaudojamas, nes su juo dar greičiau viską išsivalytume nei su siūlu ar trpdančių šepetėliais smile.gif  aš tikrai pirkt žadu, tik reikia laukt kol dolerio kursas pakris ir apsispręsti ar didelį ar tą kompaktišką imti biggrin.gif
nemačius aš tokių net g.gif

beje, pažiūrėjau vakar apie tuos greituosius breketus filmuką, na tai labai viską gražiai sustatė į savo vietas.. bigsmile.gif

jie nepigus, bet su jais man lengviau, chamelia vaistinej pirkau
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 25, 08:27)
jie nepigus, bet su jais man lengviau, chamelia vaistinej pirkau

O gal rastumėt internetinę foto? įdomu kaip jie atrodo, nesu mačius tokių bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja tokį siūlą ax.gif

http://www.hiperfarm...118-20000003612
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Smiltele82 @ 2012 07 24, 22:02)
Visvien man nedašyla kokią super duper technologiją jie taiko, kad taip greitai padaro smile.gif Reikės paklausti savo ortodontės.

nors aš juos pati nešioju tai irgi nesuprantu, tikri stebuklai vyksta mano burnoj biggrin.gif
ypač kai žinai, jog didelės jėgos nenaudojamos ir nieko neskauda thumbup.gif

QUOTE(alkaponė @ 2012 07 24, 22:40)
Nedrąsiai norėčiau jungtis  blush2.gif  Bet kol kas tik info. Norėčiau Kaune į KMUK konsultacijai užsirašyti. Gal galit ką rekomenduoti, kas Kaune lankotės?

junkis drąsiau mirksiukas.gif

QUOTE(HILALL @ 2012 07 25, 00:30)
O kaip jums sekasi dantis valyti siųlu? Gal žinote kokių specialiu prietaiselių būtent tarpdančiams valyti ? Nes su breketais begalo sunku išsivalyti su siūlu..o apie kruminius dantis net nešneku..  unsure.gif

aš naudoju specialų siūlą breketams, tikrai labai geras ir patogus thumbup.gif

QUOTE(Smiltele82 @ 2012 07 25, 10:37)

aš naudojų tokius siūlus tik kitos firmos, mano ORAL-B. Mokėjau 20 lt. o šitie kokie brangūs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoda/kava: 25 liepos 2012 - 10:58
Sveikos,paaiskinkit man apie ta specialu siula breketams,kaip jis kitaip naudojasi,nei kad paprastas siulas?
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2012 07 25, 12:14)
Sveikos,paaiskinkit man apie ta specialu siula breketams,kaip jis kitaip naudojasi,nei kad paprastas siulas?

ten siūlai yra sudėti vienetais, nereikia siūlo atsiplėšt, o pasiėmi 1 siūlą ir naudoji mirksiukas.gif

patogumas tame, kad siūlo galas yra toks kietas ir todėl labai patogu užkišti už breketo thumbup.gif ko nelabai gali padaryt su paprastu dantų siūlu.

pats siūlas skirtingas, vietomis plonesnis, vietomis storesnis.

na man tie siūlai tai labai labai thumbup.gif
Atsakyti
http://www.oralb.com...ts/super-floss/

va tas breketų siūlas smile.gif aš bent jau tokį gavau savo "dantų priežiūros rinkinėlyje". Bet dar iki šiol juo dorai nesinaudojau, nes dantys jautrūs buvo, vos juos prilietus. Šį vakarą gal reiks pabandyti...

Beje, man vielutė iš paskutinio breketo išsimovė doh.gif Pamenu, sakė, kad tiesiog ją užsikišt už breketo ir viskas tokiu atveju. Tai čia kažin taip ir būt iki kito vizito ar vis gi lėkt, kad ją atgal įkištų į jos vietą ? blink.gif gal kam buvo taip?
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2012 07 25, 09:07)
O gal rastumėt internetinę foto? įdomu kaip jie atrodo, nesu mačius tokių  bigsmile.gif

merginos jau idejo nuorodeles, mano oralb
Atsakyti
QUOTE(eve_ @ 2012 07 25, 17:07)
http://www.oralb.com...ts/super-floss/

Beje, man vielutė iš paskutinio breketo išsimovė  doh.gif  Pamenu, sakė, kad tiesiog ją užsikišt už breketo ir viskas tokiu atveju. Tai čia kažin taip ir būt iki kito vizito ar vis gi lėkt, kad ją atgal įkištų į jos vietą ?  blink.gif gal kam buvo taip?

Man taip buvo. Teko gerokai pavargti ir paprakaituoti kol įdėjau. Bet geriausiai skambink savo orto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 07 25, 21:17)
Man taip buvo. Teko gerokai pavargti ir paprakaituoti kol įdėjau. Bet geriausiai skambink savo orto smile.gif

Sakė, kad jei užkišus (ten už tokio kabliuko) neduria, tai ir nereikia važiuot įmontuot jo atgal į tą skylutę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2012 07 25, 07:59)
Sunkiai sekas, bijau kad nepavyksta sąžiningai ir švariai visko ten iškrapštinėt sad.gif...yra waterpilk aparačiukas, svarsčiau jį pirkti, bet manau kad savaitę 'pažaidus' stovėtų nenaudojamas  rolleyes.gif

http://www.amazon.co...9...ilk,aps,211

O kas tas waterpilk'as nesu apie toki girdėjus..? ax.gif
Atsakyti