Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

QUOTE(dymaxxx @ 2012 11 06, 19:18)
sveikutes,
oho kokie tusti namuciai  unsure.gif

as vel pradedu nauja cikla  cool.gif

labukas, tikrai tusti unsure.gif kaip tau einasi? finger cross uz tavo nauja cikla 4u.gif tu ovuliacinius testus darai?
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 11 06, 18:50)
labukas, tikrai tusti unsure.gif  kaip tau einasi? finger cross uz tavo nauja cikla 4u.gif  tu ovuliacinius testus darai?

Su savaıtelem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 11 07, 13:49)
Su savaıtelem wub.gif

aciu kufu 4u.gif laikas pradeda isibeget,kai jau taip
nebepykina smile.gif kaip tu? Kurioj ciklo stadijoj esi?
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 11 07, 23:17)
aciu kufu 4u.gif laikas pradeda isibeget,kai jau taip
nebepykina  smile.gif  kaip tu? Kurioj ciklo stadijoj esi?

Pas mane dabar 10CD, sıkart kaı keleıvıu nebuvo, ısskyrus manıskıo seıma, taı kazkaıp ır ND jam ır nuotaıkos ır laıko atsıranda cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 11 08, 16:30)
Pas mane dabar 10CD, sıkart kaı keleıvıu nebuvo, ısskyrus manıskıo seıma, taı kazkaıp ır ND jam ır nuotaıkos ır laıko atsıranda cool.gif  biggrin.gif

Tai liuks hihihi.gif hihihi.gif maniskis tai kencia,apie intymius dalykus visus situs menesius net pagalvot negaliu blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
bye1.gif

QUOTE(aaistulis @ 2012 11 07, 23:17)

paziuriu i tavo liniuote ir galvoju, kad tavo greiciau slenka nei maniske slingdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 11 15, 14:43)
bye1.gif
paziuriu i tavo liniuote ir galvoju, kad tavo greiciau slenka nei maniske slingdavo  lotuliukas.gif

biggrin.gif taip visada atrodo,kad kitiems viskas greiciau biggrin.gif biggrin.gif as nieko pries buti jau kokia 30 savaiciu biggrin.gif

kaip tavo mazius? pirmosios sventes jusu seimynelei artinasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 11 15, 14:20)
biggrin.gif  taip visada atrodo,kad kitiems viskas greiciau biggrin.gif biggrin.gif as nieko pries buti jau kokia 30 savaiciu biggrin.gif

kaip tavo mazius? pirmosios sventes jusu seimynelei artinasi wub.gif

aciu, kolkas neblogai, tik jau matau kad dantukas kalasi, tai biski gal zirzlesnis, aha svenciu laukiu kaip niekad wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip gyvenate? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zwaaaigzdute @ 2012 11 19, 19:52)
sveikos 4u.gif  4u.gif  4u.gif kaip gyvenate? smile.gif blush2.gif

Labas, prapuolene smile.gif kaip tu, jau planuojat pagausejima? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 11 15, 16:05)
aciu, kolkas neblogai, tik jau matau kad dantukas kalasi, tai biski gal zirzlesnis, aha svenciu laukiu kaip niekad  wub.gif

kaip faina, man tie leliukai tokie mieli buna su keliais isdygusiais perliukais wub.gif issisiepia, o apacioj du guzikiukai kyso biggrin.gif wub.gif linkiu,kad neskausmingai dygtu 4u.gif mano sunui skausmingiausiai gal iltiniai ir kai kurie kruminukai dygo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 11 20, 15:59)
Labas, prapuolene smile.gif kaip tu, jau planuojat pagausejima? bigsmile.gif  bigsmile.gif

taip, jau planuojam;) tai, kad neturiu aš vis laiko čia su jumis pabūti, paplepėti. blush2.gif blush2.gif , tai mokslai, tai darbas, tai šeima ax.gif o kaip jum sekasi? kaip planavimai? ax.gif
Atsakyti