Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

QUOTE(Zwaaaigzdute @ 2012 11 20, 19:55)
taip, jau planuojam;) tai, kad neturiu aš vis laiko čia su jumis pabūti, paplepėti. blush2.gif  blush2.gif , tai mokslai, tai darbas, tai šeima ax.gif o kaip jum sekasi? kaip planavimai? ax.gif

Nieko labai naujo kol kas.. laukiu paskirto gydymo su D rezultatu ax.gif
Kokia ciklo diena pas tave? smile.gif
Atsakyti
bye1.gif
QUOTE(aaistulis @ 2012 11 20, 15:36)
kaip faina, man tie leliukai tokie mieli buna su keliais isdygusiais perliukais wub.gif  issisiepia, o apacioj du guzikiukai kyso biggrin.gif  wub.gif  linkiu,kad neskausmingai dygtu 4u.gif  mano sunui skausmingiausiai gal iltiniai ir kai kurie kruminukai dygo cool.gif
as irgi tikiuosi, kad be sausmu dygs 4u.gif

kaip tavo pilvukas auga?
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 11 21, 13:14)

kaip tavo pilvukas auga?

Oj gerai, lelius dziugina aktyvumu, tai ramiai jauciuosi, neisileidziu blogu minciu smile.gif kita 5dieni scanas,laukiu nesulaukiu smile.gif sianakt sapnavau,kad mergyte juodaplauke pagimdziau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 11 21, 13:20)
Oj gerai, lelius dziugina aktyvumu, tai ramiai jauciuosi, neisileidziu blogu minciu smile.gif  kita 5dieni scanas,laukiu nesulaukiu smile.gif sianakt sapnavau,kad mergyte juodaplauke pagimdziau wub.gif

Grazus sapnas wub.gif su savaitelem tave wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 11 21, 14:21)
Grazus sapnas wub.gif su savaitelem tave wub.gif  wub.gif

Aciu:) patikek,kokia laiminga jauciausi,kai pamaciau,kad dukryte:D tik nesupratau kodel juodaplauke,nes domaz tai sviesiu plauku,as ir mb kai mazi buvom,irgi buvom sviesus:D
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 11 21, 13:20)
Oj gerai, lelius dziugina aktyvumu, tai ramiai jauciuosi, neisileidziu blogu minciu smile.gif  kita 5dieni scanas,laukiu nesulaukiu smile.gif sianakt sapnavau,kad mergyte juodaplauke pagimdziau wub.gif

hihihi.gif

ziurau jau puse kelio iveikta, o kada tau terminas?

as irgi sapnavau mergaite, sako, kad dazniausiai ka sapnuoji atvirksciai buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 11 21, 18:43)
hihihi.gif

ziurau jau puse kelio iveikta, o kada tau terminas?

as irgi sapnavau mergaite, sako, kad dazniausiai ka sapnuoji atvirksciai buna  ax.gif

Terminas mano balandzio 16:) nu smalsu labai labai,kas ten pilvuke dunksi:) jei kita 5dieni neiziures,tai vistiek dar po poros sav.eisim i 4D scana,tai tikrai paaiskes :hihihi
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 11 21, 11:26)
Nieko labai naujo kol kas.. laukiu paskirto gydymo su D rezultatu ax.gif
Kokia ciklo diena pas tave? smile.gif

vis gydais, gydais, esi labai kantri ir nepasiduodanti. tai tikrai geros savybės thumbup.gif linkiu, kad kuo greičiau jums pasisektų wub.gif
mano db 22CD. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zwaaaigzdute @ 2012 11 25, 19:05)
vis gydais, gydais, esi labai kantri ir nepasiduodanti. tai tikrai geros savybės thumbup.gif  linkiu, kad kuo greičiau jums pasisektų wub.gif
mano db 22CD. blush2.gif

O kiek dienu paprastai tavo ciklas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 11 25, 21:48)
O kiek dienu paprastai tavo ciklas? smile.gif

įvairiai -27 -30d ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zwaaaigzdute @ 2012 11 25, 21:15)
įvairiai -27 -30d ax.gif

Nedaug liko laukt iki rezultato smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 11 25, 22:49)
Nedaug liko laukt iki rezultato smile.gif  wub.gif

na taip, tik neaišku kaip čia bus... neturim galimybės dažniau ND užsiimti, nes tik savaitgaliais savo vyrą matau, arba tik vieną dieną... verysad.gif na, bet stengėmės, bus matyt, kada čia mums vėl pasiseks blush2.gif
Atsakyti