Įkraunama...
Įkraunama...

Malta V

QUOTE(Udrius @ 2012 12 16, 19:07)
nebūčiau tuom tikras , nes viešbučio oficialiame puslapyje parašyta kad kondicionieriai yra ne kiekviename kambaryje smile.gif

Tą ir aš žinau. Užsakyti brangesni kambariai, su vaizdu į jūrą. Kambarys išėjo apie 68Lt. bragesnis, nei iškart buvom žiūrėję.
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti, kad skrendame į Maltą balandžio 25 dieną ir kaip tik pataikysime i fejerverkų festivalį smile.gif Gaila, kad vaikus nesprendėme palikti namie. Kokie būtų atsiliepimai apie jį? Čia gal gyvenančios Maltoje labiau žinotų? Gyvensime Quara vietovėj, tai vėliu laiku sudėtinga iki Valetos nukakti ar nelabai?
Atsakyti
Sveikos,

imeskite prasau nuorodu i viesbuciu, butu, vilu puslapius online. Aciuu 4u.gif
Atsakyti
Nuo kitu metu Geguzes 11 dienos Airbaltic avialinijos pradeda nauja tiesiogini reisa Ryga - Malta... thumbup.gif
http://www.timesofma...-service.450063
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2012 11 16, 01:37)
Sprendziu dilema-Malta ar Maljorka? Kur butu grazesnis krastovaizdis ir geresnis servisas balandzio gale seimyniniam poilsiui? Buciau dekinga uz komentarus ir nuomones smile.gif

as uz maljorka - man daug labiau patiko, gamta daug grazesne.
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2012 11 15, 12:50)
Stichija, jei prieš važiuodami būtumėte pasidomėję Malta, būtų mažiau nusivylimų.

sitos fotkes tai afigenos bigsmile.gif
bet is esmes pritariu Stichijai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2012 12 19, 17:53)
Sveikos,

imeskite prasau nuorodu i viesbuciu, butu, vilu puslapius online. Aciuu  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2012 12 02, 21:40)
Labas vakaras mergaitės  smile.gif  jungiuosi prie keliaujančių į Maltą - nusipirkom bilietus gegužės 30 - birželio 6.
Dabar dairomės viešbučio. pagrindinis klausimas: ar imti tik su pusryčiais, ar half board (All included turbūt bus visai atmestas)? Viešbutyje, kurį nusižiūrėjom, šių variantų kaina skiriasi maždaug 100 eu.
Nusižiūrėtas viešbutis - Solana. Iš pradžių galvojom apie Pergola (šalia), bet Tripadvisor Solana įvertintas geriau. Gal esate buvę kuriam nors iš šių viešbučių?  ax.gif

P.S renkantis viešbutį pagrindinis kriterijus buvo Melieha miestelis, nes jame yra smėlio paplūdimys, keltai į kitas salas bei visuomeninis transportas.

Papildyta:
QUOTE(Darlingkrbe @ 2012 12 21, 11:49)

Sveika,
Gal pravers mano rekomendacija- Milehoje buvome apsistoje Maritime Antonine SPA viesbutyje. Man tikrai patiko. Jei pataikysite gauti nuolaida, tai kainos-kokybes santykiu tikrai nenusivilsit. Viesbutis nera ant juros kranto, bet tikrai del to nenusivylem- prie duru stoja autobusas, vezantis i smelio papludimi (gal 5 min.kelio). Maltoje maciau daug viesbuciu, stovinciu palei jura, bet nebuvau suzaveta ju aplinka- daugiausia jie stovi tiesiai prie judriu gatviu- krantiniu. O sis- turi savo nuosava uzdara soda, tad aplinka, (Maltos standartais), yra tikrai isskirtine. Pats viesbutis gana naujai irengtas, maistas irgi puikus.
Galit pasiziuret ju puslapi http://maritim.com.mt/
Atsakyti
Labas vakaras, noriu paklausti štai tokio dalyko, gal kas žinosite. Ieškau Maltoje viešbučio, bet būtinai kad būtų su pusryčiais ir vakariene. Bet dauguma viešbučių, kurie siūlo tokį maitinimą, man arba nepatinka, arba per brangūs. Radau labai gerus apartamentus, bet jie be maitinimo. Taigi man kilo tokia mintis - o gal galima kokiame nors viešbutyje užsisakyti vien maitinimą? Tuomet gyventume apartamentuose, o vakarieniauti eitume i kitą viešbutį. Gal kas žinote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmantė @ 2012 12 30, 01:40)
Labas vakaras, noriu paklausti štai tokio dalyko, gal kas žinosite. Ieškau Maltoje viešbučio, bet būtinai kad būtų su pusryčiais ir vakariene. Bet dauguma viešbučių, kurie siūlo tokį maitinimą, man arba nepatinka, arba per brangūs. Radau labai gerus apartamentus, bet jie be maitinimo. Taigi man kilo tokia mintis - o gal galima  kokiame nors viešbutyje užsisakyti vien maitinimą? Tuomet gyventume apartamentuose, o vakarieniauti eitume i kitą viešbutį. Gal kas žinote?  4u.gif

Tikrai ne. Na, bet ir jūsų pageidavimai lotuliukas.gif
Tai eikite kur į kavinę ir maitinkitės biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, noriu paklausti štai tokio dalyko, gal kas žinosite. Ieškau Maltoje viešbučio, bet būtinai kad būtų su pusryčiais ir vakariene. Bet dauguma viešbučių, kurie siūlo tokį maitinimą, man arba nepatinka, arba per brangūs. Radau labai gerus apartamentus, bet jie be maitinimo. Taigi man kilo tokia mintis - o gal galima  kokiame nors viešbutyje užsisakyti vien maitinimą? Tuomet gyventume apartamentuose, o vakarieniauti eitume i kitą viešbutį. Gal kas žinote?  4u.gif

O kam jum tas prisirisimas prie vaiesbucio maitinimo, ypac kai visi skundziasi baisiai vienodom ir neskaniom vakarienem viesbuty doh.gif , mes emem apartamentus ir 2 savaites valgem vis kitam restorane - taip daug idomiau ir nera prisirisimo prie maitinimo laiko, o jau kaviniu restoranu ten ...... tik rinkis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svidux @ 2012 12 30, 08:53)
Tikrai ne. Na, bet ir jūsų pageidavimai  lotuliukas.gif
Tai eikite kur į kavinę ir maitinkitės biggrin.gif

neramu kad is bado numirs biggrin.gif
Atsakyti

kaip ir kitos merginos, rekomenduoju eiti į kavines/restoranus, laisvai viešbutyje užtenka pusryčių (nors mūsų viešbutyje ir pusryčiai kasdien beveik vienodi buvo) arba net ir jie nebūtini - išbandysite skirtingų patiekalų, skirtingų aplinkų, o ne tik viešbutyje prie tų pačių stalų kasdien..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 30 gruodžio 2012 - 19:46