Įkraunama...
Įkraunama...

Malta V

QUOTE(Gurmano @ 2012 07 27, 09:43)
Jei uzmatysit nukritusias skrydziu kainas i Malta - saukit garsiai - rugsejo galui spalio menesiui tykau  aciuks.gif

as nusipirkau 2 bilietus be bagazo uz 860 lt spalio men
Atsakyti
QUOTE(gabriella777 @ 2013 01 03, 19:28)
as nusipirkau 2 bilietus be bagazo uz 860 lt spalio men

sakyčiau gera kaina thumbup.gif
Atsakyti
Va kokia gera kaina, o aš kol su kolektyvu derinau pirksiu už 1200 lt. 2 žmonėms.
dabar ir mąstau, gal bandyti palaukti? gal pigs kažkiek?
Ką manot?
kelionė būtų spalio pradžioje.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2013 01 08, 16:45)
Va kokia gera kaina, o aš kol su kolektyvu derinau pirksiu už 1200 lt. 2 žmonėms.
dabar ir mąstau, gal bandyti palaukti?  gal pigs kažkiek?
Ką manot?

košmaras. Ryanairas išsidirbinėja juodai. Inksčiau išvis tokių kainų nebuvo.
Papildyta:
http://www.lrytas.lt...iais-bakais.htm
http://verslas.delfi...s.d?id=59325801
http://kauno.diena.l...-saugumo-470045

[FONT=Impact][SIZE=7][COLOR=red]GERO SKRYDŽIO !!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2013 01 08, 16:45)
dabar ir mąstau, gal bandyti palaukti?  gal pigs kažkiek?
Ką manot?

Mums pernai prieš kokį mėnesį perkant į Rodą kainavo apie 800-850 lt vienam asmeniui, tai kažin ar pigs g.gif Mes keliavom rugsėjo gale, grįžom jau spalį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luzere: 08 sausio 2013 - 21:31
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 08 sausio 2013 - 21:33
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simulkee: 09 sausio 2013 - 16:15
Dabar džiaugiuos, kad paėmiau po 1200lt. 2 žmonėms., nes jie kainas vėl sukėlė...
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2012 10 07, 19:14)
North ir South turai startuoja is konkrecios vietos Sliemos? Ar galima prisjungti is kito tasko? Galima, tų taškų nemažai. Dalina lankstinukus su išsamia informacija.

dabar ir mano eile klausimams smile.gif
atkeliauju Velykoms, tai kaip suprantu orai nebus dar ypatingai silti, paludymyje paguleti neteks sad.gif
Tad paskirsim visa laika kelionem.
Gal kas turite issisaugoje koki lankstinuka su lankytinom vietom, galite imesti? bus lengviau pasiplanuoti stoteles.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2013 01 20, 02:00)
dabar ir mano eile klausimams smile.gif
atkeliauju Velykoms, tai kaip suprantu orai nebus dar ypatingai silti, paludymyje paguleti neteks sad.gif
Tad paskirsim visa laika kelionem.
Gal kas turite issisaugoje koki lankstinuka su lankytinom vietom, galite imesti? bus lengviau pasiplanuoti stoteles.
Aciu

pagulėti tai galėsite tik vanduo bus kaip pas mus birželio mėn.apie lankytinas vietas pas makalių persiskaitykit.o nusipirkus savaitei bilietą už 12.50eurų galėsit po visą salą važinėti.pasiimsit autobusu žemėlapį su laiku ir laisvai keliausit.turai daug brangiau išeina.
Atsakyti
QUOTE(simba2 @ 2013 01 20, 22:49)
pagulėti tai galėsite tik vanduo bus kaip pas mus birželio mėn.apie lankytinas vietas pas makalių persiskaitykit.o nusipirkus savaitei bilietą už 12.50eurų galėsit po visą salą važinėti.pasiimsit autobusu žemėlapį su laiku ir laisvai keliausit.turai daug brangiau išeina.

aciu labai, toliau planuojuosi
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2013 01 12, 21:26)
Dabar džiaugiuos, kad paėmiau po 1200lt. 2 žmonėms., nes jie kainas vėl sukėlė...

Nesuprantu, čia kainos i Maltą blink.gif Mes pernai rugpjūčio mėnesį į maltą suskraidėm už 390 Lt žmogui, su visais mokesčiais tik be bagažo. Bilietus įsigijom maždaug pries 1.5 mėn.
Tuo metu nesvarbu buvo, kur keliauti. Žiūrinėjom įvairias kryptis, todėl pakliuvus akcijiniams bilietams - griebėm Maltą drinks_cheers.gif
Baisu, kaip Ryanairas kainas sukėlė.
Atsakyti