sveiki kal kas susidure su tokia problema,as gyvenu vienam name metai 7 men moku uz ji 725 svaru.issiunciau dokumentus del housing benefitu pries pora menesiu ir gavau atsakyma kad lenloradas visur raso kad moku tik 500 simtus svaru,nes jis tikriausei nenori moket mokesciu.kaip man irodyt kad moku 725 sutarty namo turiu bet visada mokedavau grynais ir jis jokio lapuko nepasirasydavo kad gauna tokius pinigus.laiska lenlordas atsisako rasyt kad tikrai tiek moku
QUOTE(zivilematas @ 2012 07 29, 11:12)
sveiki kal kas susidure su tokia problema,as gyvenu vienam name metai 7 men moku uz ji 725 svaru.issiunciau dokumentus del housing benefitu pries pora menesiu ir gavau atsakyma kad lenloradas visur raso kad moku tik 500 simtus svaru,nes jis tikriausei nenori moket mokesciu.kaip man irodyt kad moku 725 sutarty namo turiu bet visada mokedavau grynais ir jis jokio lapuko nepasirasydavo kad gauna tokius pinigus.laiska lenlordas atsisako rasyt kad tikrai tiek moku
O jus mokate dar ir visus mokescius? Ar kazkas iskaiciuota dar i nuoma?
sveikos
niekur nerandu, kiek laiko reikia buti isdirbus, kad gautum Jobseeker's Allowance?
aciu

niekur nerandu, kiek laiko reikia buti isdirbus, kad gautum Jobseeker's Allowance?
aciu

QUOTE(Pause @ 2012 07 29, 12:35)
O jus mokate dar ir visus mokescius? Ar kazkas iskaiciuota dar i nuoma?
moku nuoma ir visus mokescius atskirai pati. visi mokesciai mano vardu vanduo dujos elektra ir consul tax.viska pasidarius pavedimu nuo korteles.sutarti turiu sena ir nedgi ja man jis pratese tvarkingai su visais parasais.kaip jiem atrodo gal as ja padirbau

QUOTE(zivilematas @ 2012 07 29, 14:07)
moku nuoma ir visus mokescius atskirai pati. visi mokesciai mano vardu vanduo dujos elektra ir consul tax.viska pasidarius pavedimu nuo korteles.sutarti turiu sena ir nedgi ja man jis pratese tvarkingai su visais parasais.kaip jiem atrodo gal as ja padirbau 

Bet juk sutarty nurodyta £725

Jusu atveju kita menesi Landlordui sumokeciau £500 ir paziureciau ka sakys. Juk jis kiauliskai meluoja

QUOTE(zivilematas @ 2012 07 29, 09:12)
Sveika. Na, logiska, manau, butu ir moketi tuos 500£, kuriuos lanlordas visur nurodo....

O housingus bet kuriuo atveju mokes tik nuo dokumentu pateikimo datos, tai uz praejusi laika ( iki dok. pateikimo) jau kaip ir nebeverta kovoti

QUOTE(Tiomama @ 2012 07 29, 15:44)
Sveika. Na, logiska, manau, butu ir moketi tuos 500£, kuriuos lanlordas visur nurodo....
Na, bent jau bandyciau su juo kalbeti..... Nes kaip ir neteisiskai jis tokiu atveju gauna 225£ 
O housingus bet kuriuo atveju mokes tik nuo dokumentu pateikimo datos, tai uz praejusi laika ( iki dok. pateikimo) jau kaip ir nebeverta kovoti

bandem jau kalbet su tuo lenlordu tai sako as jum dar labiau pakelsiu nuoma kad papraset housing benefitu.bandysiu laiska rasyt i consula ir ziuresiu kaip bus.bet tikriause geriau kraustytis is to namo
QUOTE(zivilematas @ 2012 07 29, 14:29)
bandem jau kalbet su tuo lenlordu tai sako as jum dar labiau pakelsiu nuoma kad papraset housing benefitu.bandysiu laiska rasyt i consula ir ziuresiu kaip bus.bet tikriause geriau kraustytis is to namo
Bet tai koks

Nueit ar parasyt i Council ir susakyti viska..... Arba tiesiog kraustytis kitur, jei kainos labai nesiskiria ( nors isivaizduoju, kaip sunku keisti namus tiek pragyvenus). Jam gi neturetu buti didelio skirtumo, kad praset housingo (nu as taip manau), nes man buvo tokia situacija: kai ieskojau buto sau ir maziui, radau viena, kur labai labai patiko, pasakiau jam, kad noresiu prasyti Housingu, jis pasake, kad nenoretu(nes pries tai nuomojo nelegaliai)... Nu ka, nenori tai nenori..... Bet buvau tikra, kad nelabai ka jis ras, nes nuomos kaina tik vos mazesne, negu namo, ir as manau, kad kas turi pinigu, tas geriau dades kelis £ ir eis i nama, o kas turi maziau, tai prasys Housingu arba ieskos ko pigesnio, paprastesnio.... Po keliu savaiteliu jis pats mane susirado ir pasake, kad sutinka del Housingu, tik pati turesiu claiminti Council Tax (nezinau, kaip jie tiksliai vadinasi). Kadangi tuos Taxus man housingas apmoka, tai va jokiu problemu

QUOTE(zipzip @ 2012 07 29, 13:23)
sveikos
aciu

aciu

jei nepasikeite, tai reik but isgyvenus bent 3 men UK ir aktyviai ieskot darbo. Ar visi 3 men dirbti, ar ne teoriskai neturi turet itakos.
QUOTE(zvaigzdut @ 2012 07 29, 16:45)
jei nepasikeite, tai reik but isgyvenus bent 3 men UK ir aktyviai ieskot darbo. Ar visi 3 men dirbti, ar ne teoriskai neturi turet itakos.
as 7 metus isgyvenusi, bet kazkaip, man rodos, ten skaiciuoja, kad butu per paskutinius 2 ar 3 metus pakankamai NI sumoketa

QUOTE(zipzip @ 2012 07 29, 21:02)
as 7 metus isgyvenusi, bet kazkaip, man rodos, ten skaiciuoja, kad butu per paskutinius 2 ar 3 metus pakankamai NI sumoketa
darba turiu, bet po dekretiniu nebeiseis dirbti tuo paciu grafiku, tai mastau iseiti ir ieskotis kito. tik va idomu kaip su ta bedarbyste 

jei irodysite, kad turite rimta priezasti iseiti is darbo, jums pasalpa mokes. MB isejo is darbo, nes sumazino agentura labai valandas ir galiausiai jis persikrauste i kita UK dali, nes isgyvent per brangu buvo ir jobcentras vis dar nemoka pasalpos, nes jis savanoriskai isejo is darbo

QUOTE(Pause @ 2012 07 29, 18:11)
jei irodysite, kad turite rimta priezasti iseiti is darbo, jums pasalpa mokes. MB isejo is darbo, nes sumazino agentura labai valandas ir galiausiai jis persikrauste i kita UK dali, nes isgyvent per brangu buvo ir jobcentras vis dar nemoka pasalpos, nes jis savanoriskai isejo is darbo 

zinau, kad paciam isejus paskui sunkiau, bet kad mano mergina pradeda eiti i mokykla, o vyras dirba slenkanciu grafiku, tai man visai valandos nebeatitinka, ografiko ten niekas nekeis, nes labai mazas kolektyvas