Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(Zanku @ 2012 07 04, 13:40)
Jei gauni tax creditus nemokamas maitinimas nepriklauso 4u.gif

Aciu uz atsakyma, taip ir supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 07 04, 18:00)
..kiekvioenam individualiai...šeip oficialiai iki 26 sav 4u.gif

ačiū už info. ilgokai reikia laukt.... unsure.gif
Atsakyti
Norejau paklausti Kokia vaiko pasalpa gauciau i sav,jei esu self employed,mano MB taip pat self employed,abu uzdirbam minimuma.Kokia pasalpa gautusi i sav is working tax,child tax ir child benefit?gal kas zinot? g.gif Aciu uz info ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stelute88 @ 2012 07 05, 15:38)
Norejau paklausti  Kokia vaiko pasalpa gauciau i sav,jei esu self employed,mano MB taip pat self employed,abu uzdirbam minimuma.Kokia pasalpa gautusi i sav is working tax,child tax ir child benefit?gal kas zinot? g.gif Aciu uz info ax.gif  4u.gif

tam yra skaiciuokles
Atsakyti
QUOTE(gitcka @ 2012 07 04, 16:51)
gal galite atsakyti po kiek laiko pradeda moket WORKING TAX CREDIT AND CHILD TAX CREDIT,CHILD BENEFIT ? ar tiesa, kad susitvarkius visus reikalingus dokumentus, tik po puses metų pradeda moket? g.gif

WTC,CTC dar nemoka, praeje 10men. CB moka.Manau, sutilpo i 26sav
Atsakyti
Gal kas man galesit patarti?
Siuo metu gaunu JSA ir susiradau darba, kuri pradesiu dirbti tik po 3 savaiciu. Ar man nutrauks JSA iskart kai pranesiu jog darbo nebeieskau, ar mokes iki kol pradesiu dirbti?
Atsakyti
Kol kas nieko nenutraukinechiau bei nepraneshineciau. Gi nezinai, kiek laiko tas darbas tesis, ar patiks/tiks, etc. O veliau teks praeit kryziaus kelius, norint vel JSA gaut. Galu gale, atiduosit ta permoka, jei ka
Atsakyti
O tai tada kaip su jobcentre? Ten gi reikia pildyti lapus irasant kiekviena skelbima kuriam siunciau CV ir pan. g.gif Del darbo tai neabejoju, tiks ir patiks tikrai.

Tai visgi iki kada moka JSA? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas patars ka nors sioje situacijoje 4u.gif CB Klaiminome pries metus liepos menesi, iki siol teko laukti, siandien gavome jau CB numeri, bei laiska kuriame parasyta kad CB paskaiciuoti nuo 12 kovo 2012 g.gif Is kur jie ta data istruake ir kaip apskaiciavo nesuprantu. Gal kas esate susidure, siandien dar vyras skambins bandys issiaskinti, bet kazkaip jauciu kad cia reikes rastu kazkur kreiptis, is anksto aciu jei kas suteiks kokios informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 07 06, 13:24)
Gal kas man galesit patarti?
Siuo metu gaunu JSA ir susiradau darba, kuri pradesiu dirbti tik po 3 savaiciu. Ar man nutrauks JSA iskart kai pranesiu jog darbo nebeieskau, ar mokes iki kol pradesiu dirbti?

JSA moka jei neisdirbi 16val.per savaite. Tai po pirmos darbo savaites praneskite kiek valandu isdirbote ir nutrauks pasalpa 4u.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu JSA moka iki kol pradedi dirbti? Nes as kaiP ir nesiskaitysiu jobseeker tas 3 savaites iki kol gausiu kontrakta (jis 40 val i savaite).
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 07 06, 15:57)
Tai kaip suprantu JSA moka iki kol pradedi dirbti? Nes as kaiP ir nesiskaitysiu jobseeker tas 3 savaites iki kol gausiu kontrakta (jis 40 val i savaite).

Tas 3 savaites vis dar busite bedarbe,tai pasalpa priklauso. Tik pradejus dirbti ja nutraukia.
Atsakyti