Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(laurinute @ 2012 07 07, 18:59)
kazkokia nesamone,mums mokykloj pasake nepriklauso jei gaunate WTC

O man butent po laisko is HMRC del WTC CTC paskyrimo,po savaites atejo dar ir laiskas,kad vaikams skiriamas nemokomas maitinimas mokykloje.Nuejau i mokykla,parodziau laiska ir paklausiau ar dabar man reikes kazka pildyti ir duoti atsisviesti laiska,bet registraturoje tik oadave uzdeti ''varnele''anketoje del mokyklos pietu ir pasake,kad jie taip pat gavo laiska del mano vaiku nemokomo maitinimo.
Atsakyti
Sveiki,

mes uz menesio skrendam i Uk . kol kas dirba tik vyras, gauna minimuma..kol susirasiu darba, gyvensime tik is jo pajamu...turime 1 m vaikiuka.jis buvo klausti del pasalpu, tai jam sake, kad kai busim visi tada tvarkytis reikes dokumentus ir gausim pinigeliu...bet kiek cia skaitau, tai suprantu, kad reikes laukti vos ne puse metu ??? ir kokius dokumentus ir kur kreiptis del kompensacijos uz busta ?

Aciu uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Dovilyliuxx, dar gerai,kad tik puse metu reikes laukti..
Atsakyti
QUOTE(dovilyliuxx @ 2012 07 08, 12:11)
Sveiki,

mes uz menesio skrendam i Uk . kol kas dirba tik vyras, gauna minimuma..kol susirasiu darba, gyvensime tik is jo pajamu...turime 1 m vaikiuka.jis buvo klausti del pasalpu, tai jam sake, kad kai busim visi tada tvarkytis reikes dokumentus ir gausim pinigeliu...bet kiek cia skaitau, tai suprantu, kad reikes laukti vos ne puse metu ??? ir kokius dokumentus ir kur kreiptis del kompensacijos uz busta ?

Aciu uz bet kokia info  4u.gif

Kur tau, niekas nelaukia ir ishkart viska gauna. Tik spek koja i uk ikelt ir vsio, viskuo aptekes, pradedant nuo cb baigiant council namais wink.gif cia i ta sriti, kur tinka 'bet kokia info'. O realiai per pusmeti nebent cb susitvarkoma. Visa kita sunkiai ir laaaaabai letai.
Bet nieks netrukdo atvaziuot ir dirbt. Gal net greiciau bus pinigeliai saskaitoj
Atsakyti
Aciu visiems uz patarimus del JSA. Buvau nuejus pas savo advisere pasirasyt, tai ji sake, kad mokes JSA iki kol pradesiu dirbti, bet ir toliau turiu ieskotis darbo ir rodyt tai popieriuje. Ir dar ji sake, kad kai pradesiu dirbti, jie man pades pradzioj su darbo drabuziu isigijimu, keliones islaidu apmokejimu ir pan., nes tarp pirmos algos ir JSA nutraukimo as neturesiu jokiu pajamu.
Atsakyti
QUOTE(dovilyliuxx @ 2012 07 08, 12:11)
Sveiki,

Aciu uz bet kokia info  4u.gif

va kaip negraziai atsake kazkas doh.gif gal ir nebus viskas taip blogai, bet kazkiek vistiek turesit is vienos algos pasispaust. Po kokiu puses metu viskas susitvarkys, pinigais nelis, bet visoms butiniausioms islaidoms uzteks. Visa informacija savivaldybeje - council bandykite klausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apsimetele: 08 liepos 2012 - 20:27
Aciu, kas atsake 4u.gif ir aciu, kas cia pasisaipe ... gal kazkam atrodo, kad vaziuojam ten , nes pinigais lyja Uk ? Smagus zmones tie lietuviai verysad.gif

vaziuojam, nes ten turesiu galimybe dirbti ir derinti darbeli su vyro darbo grafiku...vaziuojam, nes esam SEIMA ir gyventii atskirai bei auginti vaika, kuris nemato tecio yra pats baisiausias dalykas ... smile.gif

labai smagu, jei galima kazka suzinoti, nes mazai yra lietuviu anglijoje, kurie (bent gal vyrui tokiu nepasitaike) papasakoja kaip viskas yra.. turejom , gal 10 skirtingu versiju...bet matau, kad jos visos buvo super geros ...
Atsakyti
Aga, ir ash pastebejau 'smagus tie lietuviai'- ne apie darbus klausineja, o ishkart apie pashalpas/namus g.gif tad vis tik gal 'lija uk'?! wink.gif
Atsakyti
Normalus klausimai.Kiekvienas turi teise zinoti apie visas socialines garantijas.jei zmones keliasi i kita sali,tai butu kvaila galvoti tik ''as vaziuoju dirbti ir daugiau nei apie atlyginima man niekas nerupi''.Pirmiausia reikia pasiruosti paciam blogiausiam.
Atsakyti
o ar tikrai tiesa, kad kol musu nera ten, vyras negali tvarkyti jokiu dokumentu ?

jei mes tik su vyru butume, siame forume tokiu klausimu neuzdavineciau...svarbiausias yra vaikas, todel idomu, kokios yra galimybes, nes visa diena as dirbti negalesiu ..
Atsakyti
Gal kas daretes CRB? Internetu pildet forma ar skambinotes? Kiek kainavo ir kiek laiko uztruko?
Atsakyti
Laba diena,gal kam taip buvo,jau beveik metai kaip laukiu tax credit,ir ana savaite gavau is ju laiska,su nemokama NHS kortele,bet apie mokejimus nei zodzio,tai likau nesupratusi nieko.
Atsakyti