Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(saulute99 @ 2012 09 17, 12:52)
Labai reikia patarimo.
Atsiunte is Revenue Tax Examination laiska.Jame daugybe klausimu apie praeitu 3men self-employd veikla.Dirbu sau 24-30val per sav.Taciau esme tame,kad paskutines 7savaites nedirbau,nes buvau isvykusi atostogu kelioms savaitems ir plius sirgau pora sav.Tai tada tik uz 1men siust jiems ataskaitas kur ir kiek dirbau ar kaip?nes praso visko-klientu tel nr,adresu,invoisu,ar turiu ju namu raktus,ar yra ju tel nr mano mobiliajame ir t.t.Ar prideti dar rasyta savo laiska su paaiskinimais?Ir dar praso savo ir vaiku pasu originalu..Tiek cia prisiskaiciau,kad dingsta dokumentai pas juos,kad baisu siusti g.gif Nes ir man paciai pradangino Home Ofice originala ir keleta men jau niekaip neisprasau ju atgal...

as visada pridedu laiska, jeigu kas neaisku. ir visada siunciu special delivery arba kaip recorded letter.
Atsakyti
QUOTE(saulute99 @ 2012 09 17, 13:52)
Labai reikia patarimo.
Atsiunte is Revenue Tax Examination laiska.Jame daugybe klausimu apie praeitu 3men self-employd veikla.Dirbu sau 24-30val per sav.Taciau esme tame,kad paskutines 7savaites nedirbau,nes buvau isvykusi atostogu kelioms savaitems ir plius sirgau pora sav.Tai tada tik uz 1men siust jiems ataskaitas kur ir kiek dirbau ar kaip?nes praso visko-klientu tel nr,adresu,invoisu,ar turiu ju namu raktus,ar yra ju tel nr mano mobiliajame ir t.t.Ar prideti dar rasyta savo laiska su paaiskinimais?Ir dar praso savo ir vaiku pasu originalu..Tiek cia prisiskaiciau,kad dingsta dokumentai pas juos,kad baisu siusti g.gif Nes ir man paciai pradangino Home Ofice originala ir keleta men jau niekaip neisprasau ju atgal...

Dukumentai nedinksta jaigu juos draudi siusdama ir ydedi apdrausta voka kad atgal pareitu draustas as visada taip darau ir kolkas niekas nedinge
Atsakyti
QUOTE(vitalija25 @ 2012 09 17, 17:42)
Dukumentai nedinksta jaigu juos draudi siusdama ir ydedi apdrausta voka kad atgal pareitu draustas  as visada taip darau ir kolkas niekas nedinge

ne visada jie issiuncia su musu idetais vokais. as idejau ta brangu pilka apmoketa voka bet jie issiunte paprastu ir dar imete i pasto dezute.
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2012 09 13, 11:44)
pasakykit man del HB. jei zmogus juos gauna ir keicia gyvenama vieta, tai ar jis iskart gauna HB jau uz nauja nama? turiu omenyje kad jis gautu HB kaip nuoma, o jam tereikia deposita paciam susimoketi.

Dazniausia pries nuomos sutartis pasirasoma bent kelios savaites iki kraustymosi dienos,kai ja turite rankoje galite kreiptis i to rajono counsula ir iki kol persikraustysite HB jau bus perskaiciuoti.

QUOTE(liusi2003 @ 2012 09 17, 11:48)
ax.gif nejagi nekas nezino verysad.gif

Jeigu butu aiskiau parasyta ir su maziau klaidu gal ir iseitu padet,dabar nieko nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(saulute99 @ 2012 09 17, 13:52)
Labai reikia patarimo.

manau, cia didesnis galvos skausmas ne dingstantys dokumentai, o sugebejimas pagrist deklaruotas valandas tai irodanciais dokumentais g.gif ir nebus taip paprasta- as laukiu atsakymo jau metus laiko. kaip buvo bendraujama, esu rases anksciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 17 rugsėjo 2012 - 19:00
Tai taip,manau cia bus darbelio doh.gif ...Nes prasoma ir skelbimus, kur darbo ieskota, idet,ir invoicus,ir cekius kelioniu ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 09 17, 19:50-->
QUOTE(As=laiminga smile.gif @ 2012 09 17, 19:50)
Dazniausia pries nuomos sutartis pasirasoma bent kelios savaites iki kraustymosi dienos,kai ja turite rankoje galite kreiptis i to rajono counsula ir iki kol persikraustysite HB jau bus perskaiciuoti.
Jeigu butu aiskiau parasyta ir su maziau klaidu gal ir iseitu padet,dabar nieko nesuprantu.

Aciu uz pagalba, svarbu kad aisku ir be klaidu 4u.gif
Atsakyti
saulute99, matai, tie dokumentu siuntimai, kiek as supratau, tik del akiu- tipo ar tikrai kazka daro,nes turbut buta atveju, kai nieko nedaro. dokumentus ir mes siuntem, koks 1kg registruoto laisko gavosi ir ka?! ir nieko, jie savo pliurpia, tiesas irodineja ir i tavo argumentus atsakineja 'as taip nedaryciau/nedarau ar kiti taip nedaro',etc. zodziu, apskusta, laukiu atsakymo, metai jau sueje. ir kaip limcamca sako, kuo daugiau jie skoloj, tuo labiau stengsis nemoket ir visaip kaip irodinet savo tiesas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 18 rugsėjo 2012 - 09:56
QUOTE(bim-bam @ 2012 09 17, 17:23)
as visada pridedu laiska, jeigu kas neaisku. ir visada siunciu special delivery arba kaip recorded letter.

Mano dingo 2 pasai vaiku ,jau gal koki pusantru metu atgal,o vaiko gimimo liudijima ne man atgal atsiunte, o i kietuvos ambasada nusiunte,tai vazevau paimti kuo greiciau nes buvo paruostas sunaikinimui.
Atsakyti
QUOTE(cadra @ 2012 09 18, 09:07)
Mano dingo 2 pasai vaiku ,jau gal koki pusantru metu atgal,o vaiko gimimo liudijima ne man atgal atsiunte, o i kietuvos ambasada nusiunte,tai vazevau paimti kuo greiciau nes buvo paruostas sunaikinimui.

o jetus doh.gif doh.gif kaip cia taip...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Snd uzsiregistravau Job centre, ir vel mane supainiojo - sako reikejo dibti 2009-2010 ir 2010-2011 kad gauciau pasalpa JSA (ieskantiems darbo),bet kiek gidejau kad nuo 2011m balandzio nereikia stazo jau,uztenka isbuti 3men UK (as daugiau nei 3 metus esu cia), tai ar vel pasikeite istatymai ar mane suklaidino...? Nerandu info job centro psl...
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 09 17, 06:04)
ne visada jie issiuncia su musu idetais vokais. as idejau ta brangu pilka apmoketa voka bet jie issiunte paprastu ir dar imete i pasto dezute.

Koks tai vokas? Kaip jis vadinasi paste?
Ir apskritai, prieikime vienos bendros tiesos - KAIP SAUGIAUSIAI SIUSTI DOKUMENTUS UK? Ne tik man paciai kartais reikia, bet dar ir kitiem padeti - bet, kaip matau - ne viska pati zinau, einu i pasta, duodu voka su dokumentais, jame i vidu bunu idejusi dar viena voka su markute, savo uzrasytu adresu ir prasymu atsiusti mums atgal dokumentus/payslipus ir t.t. - prasau, kad siustu "registered mail" - ir viskas. Iki siol problemu nebuvo. Bet, kaip matau tai nera saugiausias budas? Ar yra dar kokiu? unsure.gif
Atsakyti