QUOTE(Disaster @ 2012 10 04, 16:52)
Sveikos
noriu paklausti del HB, jau pora men kaip tvarkomes. uzpildem viska, nunese vyras algalapius, kaip tik vyko olimpiada jam buvo galimybe padirbeti savaitgaliais, tai ir uzdirbo daugiau, gavom atsakyma, kad nepriklauso HB. po menesio surinko tikruosius algalapius, kiek uzdirba realiai be virsvalandziu ir vel nunesem i savivaldybe. jau menuo kaip laukiam atsakymo, nors sake, kad per 10 d.d. gausim atsakyma. tiesiog idomu, dar laukti, ar skambintis? ir gal yra kazkokie paskaiciavimai kokios turi buti pajamos, kad gauti HB?
sveika, tu zinok pas juos nueik, mums taip buvo, laukem 4 men, kol galiausiai pristatem paskutinius popierius, galiausiai nuejau pas konsultante, ji atsisviete ir pasake, kad kita sav paskaiciuos ir pan ir atsius man laiska, laukiau laukiau, visa menesi islaukiau, nueinu, paziuri i mano claima ir sako, ups, ji susirgo ir nepabaige, niekas neziuri tavo claimo. tai persiunte kitaio asistentei ir ji man sutvarke per pora dienu;) tai va, jei nubegsi ir pasakysi, kad nera gera situacija ir pan, manau tikrai paskubins ir sutvarkys greiciau;)