Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

Sveikos,prasau patarkit.... uzluzo kompas su visais duomenimis,nu ir kaip tycia prireike vyro tax referenco numerio,jis tai self-emplydu dirba ir jo tas nr tik karta metuose per tax returnus reikalingas...o as jau nebezinau kaip jo ir kur ieskoti,buvau kompe issaugojus bet va verysad.gif nebeliko...kaip man atrasti na numeri?
Atsakyti
QUOTE(arturiene @ 2012 09 27, 22:31)
Sveikos,prasau patarkit.... uzluzo kompas su visais duomenimis,nu ir kaip tycia prireike vyro tax referenco numerio,jis tai self-emplydu dirba ir jo tas nr tik karta metuose per tax returnus reikalingas...o as jau nebezinau kaip jo ir kur ieskoti,buvau kompe issaugojus bet va verysad.gif nebeliko...kaip man atrasti na numeri?

ant laisku turetu buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2012 09 20, 22:04)
O kam reikejo registruotis ligoniu kasose?  g.gif 
Juk tik butu uzteke prisideklaruoti gyv vieta, kad gauti pasa ir viskas. Pries isvaziuojant issideklaruoti ir balius baigtas smile.gif

Pasui gauti nesvarbu kur esi registruota, net issiregistravus is LT galima gauti pasa (o dabar jau ir asmens tapatybes kortele) kiekvienam pasu ofise 4u.gif manau cia manau daugiau del ismokos ir nemokamo gydymo buvo reikalinga.
Papildyta:
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 09 19, 11:53)
Tiek as, tiek mano vaikai yra registruoti ir deklarave gyvenamas vietas LT(tik vyras UK). Kaip gaunam Child Benefitus, taip gaunam. Kaip del kitu pasalpu nezinau, mums priklauso tik CB

Jei viskas tvarkyta vyro vardu, tada neturetu paveikt, bet jei viskas eina jos vardu ir ji prisiregistravo kitoj salyj tada gali ir sujungt taskus valstybes darbuotojai, cia jau manau kaip kam pasiseka ax.gif
Atsakyti
sveiki, nezinau ar i tema, bet gal kas galetu paprotinti... girdejau kad galima gauti kompensacija uz vaiko lankoma darzeli ir atgauti kazkiek pinigeliu, gal zinot kur del ju kreiptis ir kokiu dokumentu reik, aciu labai!!!
Atsakyti
Labas,gal kas turi patirties gaunant socialini busta?kokie kriterijai?kokiu dokumentu reikia?
Atsakyti
Yra atskira tema siuo klausimu- jei kalbi apie Council'o namus, aisku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 30 rugsėjo 2012 - 13:52
QUOTE(mamuciukas77 @ 2012 09 29, 11:13)
sveiki, nezinau ar i tema, bet gal kas galetu paprotinti... girdejau kad galima gauti kompensacija uz vaiko lankoma darzeli ir atgauti kazkiek pinigeliu, gal zinot kur del ju kreiptis ir kokiu dokumentu reik, aciu labai!!!

i tax credit paskambini (jei reikia, paprasai vertejo) ir pasakai, kad vaikas prades/pradejo lankyti aukle/darzeli.
reikes- vardo pavardes , jei tai aukle, o jei darzelis- pavadinimo, adreso ir registracijos numerio. taip pat klaus kas patvirtines si darzeli /aukle. Dazniausiai tai buna Ofsted.
pasakysite, kiek mokate ir viskas.
aisku, klaus kiek valandu jus dirbate.
kompensuoja iki 70%
Atsakyti
QUOTE(Notmiau @ 2012 10 01, 05:55)
i tax credit paskambini (jei reikia, paprasai vertejo) ir pasakai, kad vaikas prades/pradejo lankyti aukle/darzeli.
reikes- vardo pavardes , jei tai aukle, o jei darzelis- pavadinimo, adreso ir registracijos numerio. taip pat klaus kas patvirtines si darzeli /aukle.  Dazniausiai tai buna Ofsted.
pasakysite, kiek mokate ir viskas.
aisku, klaus kiek valandu jus dirbate.
kompensuoja iki 70%

O gal žinote per kiek laiko pradeda kompensuoti? Jau gaunam tax creditus, bet planuoju dirbt ir įdomu, jei pradedi leisti i darželį per kiek laiko pradės mokėt tą kompensaciją ir ar yra pajamų riba nuo kurios jau nebekompensuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuke @ 2012 09 30, 12:07)
Labas,gal kas turi patirties gaunant socialini busta?kokie kriterijai?kokiu dokumentu reikia?

sveika, na tau reikia tavo seniunijoje klausti, arba bandyk ieskoti internetu. as gyvenu waltham forest, tai internetu uzpildyt reikejo, bet ten nesamone....
kriteriai, viskas priklauso nuo tavo esamos situacijos, na pagal manaja, praktiskai be sansu. esu 300-400 vietose.... ziauru ane? paziurejau lenteles, nes gavau bidinimo numeri, su kuriuo galiu prieiti, tai siaubinga... zmones lauke nuo 2005, 2009, zodziu, bent jau kur gyvenu as, reikia keliarus metu, bent jau kad turetum kazkoki sansa gauti.
o ir siaip, drauge buvo, nescia, tuoj gimdyti, parduoda nama, tai jiems reikia issikraustyti, tai jiems pasiule nama uz 300 svaru per sav. na siaip as nesistebiu, jei visi butu tokie gudruoliai, tai negautu vargsai, daugiavaikes seimos ir pan. priklausomai nuo tavo situacijos, gyvenamosios vietos, kiek vaikuciu ir pan, siulyciau jei yra galimybe, ieskotis paciai, nuomuotis ir claimint housing benefitu.
as pati pradejau galvoti apie galimybe, kazkaip yra imanoma gauti depozito benefitus ir ieskotis patiems, paskui uzclaiminciau housing benefitus. nes atsiprasant, jei laukti 5 - 6 metus, kai mano dukrytei jau tikrai reikes savo kambario yra nesamone. nebent man nusisypsotu likimas, kuo as netikiu:)))
Atsakyti
QUOTE(quapa @ 2012 10 01, 04:56)
as pati pradejau galvoti apie galimybe, kazkaip yra imanoma gauti depozito benefitus ir ieskotis patiems, paskui uzclaiminciau housing benefitus. nes atsiprasant, jei  laukti 5 - 6 metus, kai mano dukrytei jau tikrai reikes savo kambario yra nesamone. nebent man nusisypsotu likimas, kuo as netikiu:)))

...todel ir nenusisypsos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2012 10 01, 11:30)
O gal žinote per kiek laiko pradeda kompensuoti? Jau gaunam tax creditus, bet planuoju dirbt ir įdomu, jei pradedi leisti i darželį per kiek laiko pradės mokėt tą kompensaciją ir ar yra pajamų riba nuo kurios jau nebekompensuoja?  4u.gif

paprastai 2 sav reikes laukti kol prades moketi.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 10 01, 16:07)
...todel ir nenusisypsos.  mirksiukas.gif

na cia butu kaip laimejimas loterijoj, bet juk tik labai noreti neuztenka:)
tikekimes:))
Atsakyti