Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(amarrile @ 2012 07 05, 11:37)
MB sako-Ne,vaikai,šitaip nebus  biggrin.gif

Mano senolis sako-geriau boba nuo stogo,nei degtine veltui biggrin.gif
Atsakyti
o ant pomidoru juodos su sparneliais musytes tai amarai?ir jei taip kas jom nepatiktu kazin?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 07 05, 19:59)
Mergiukai, pasidalinkit, kokios geltonų pomidorų veislės jums pačiausios  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Labai kažko ant geltonos spalvos pasinešiau  blush2.gif

Lemon Boy wub.gif Kaip tik šią savaitę pirkau lauktuvių į Vilnių bigsmile.gif

Ir tuo pačiu blogos žinios - Monroe išėmė iš prekybos ir daugiau nebebus.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 07 05, 19:59)
Mergiukai, pasidalinkit..
Labai kažko ant geltonos spalvos pasinešiau  blush2.gif

Tuoj, lukterk, jau neužilgo noks, berods, keturi ar penki skirtingų veislių geltoni (spalvos intensyvumas irgi skirsis). Palyginsiu - sugrupuosiu nuo pačiausio iki "pats tas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 07 05, 20:38)
o ant pomidoru juodos su sparneliais musytes tai amarai?ir jei taip kas jom nepatiktu kazin?

Amarai
Zalias muilas,beje pirmam psl.aprasymas net su nuotrauka.
Atsakyti
pas mane tu juodu museliu tukstanciai...jei ne milijonas... gerai, kad kol kas tik ant geliu(nesimato geliu nuo ju kiekio)... neduok dieve persikraustis i siltnami... tada jau supiksiu ant ju... dabar tai nekreipiu demesio, tegul tupi... svarbu, kad mano pomidoru neliestu...
Atsakyti
Ačiukas, Gaudvile 4u.gif - Lemon Boy įsirašau į sąrašą thumbup.gif - jų per apsileidimą šiemet nenusipirkau doh.gif
Ačiukas, Ex - lauksiu tyrimo rezultatų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 05, 21:13)
Tuoj, lukterk, jau neužilgo noks, berods, keturi ar penki skirtingų veislių geltoni (spalvos intensyvumas irgi skirsis). Palyginsiu - sugrupuosiu nuo pačiausio iki "pats tas" biggrin.gif

QUOTE(Asese @ 2012 07 05, 22:39)
Ačiukas, Gaudvile  4u.gif - Lemon Boy įsirašau į sąrašą  thumbup.gif  - jų per apsileidimą šiemet nenusipirkau  doh.gif
Ačiukas, Ex - lauksiu tyrimo rezultatų  thumbup.gif

thumbup.gif jėga...ir man visokie spalvoti patinka...kelis turiu ir aš geltonus- golden kionig , zlato , taiko, zlotij ožarovskij , polka, čudo sveta,a -ir geltonas kibire tumbling tom...bet dar nė vieno nėr nokstančio rolleyes.gif Tai ir aš lauksiu , koks ten pas Ex bus pats gardžiausias...jaučiu įdomybių turi vėl kokių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 06 liepos 2012 - 07:07
nu ir orelis... anksti ryte siltnami virs 30... kas bus diena blink.gif jau dabar matosi pavieniai ziedu metimai, tia po siu karsciu bus niekas blush2.gif
jau vakar prideliojau buteliu su lediniu vandieniu, aisku jau susilo ir per nakti neatveso normaliai... ka dar galima padaryti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 06, 09:39)
nu ir orelis... anksti ryte siltnami virs 30... kas bus diena blink.gif  jau dabar matosi pavieniai ziedu metimai, tia po siu karsciu bus niekas  blush2.gif
jau vakar prideliojau buteliu su lediniu vandieniu, aisku jau susilo ir per nakti neatveso normaliai... ka dar galima padaryti  g.gif ?

unsure.gif nebent statyti ventiliatorių...man tai ir laistyti neišeina , nes pakankamai dar drėgna , vakar visai nieko nedžiuvo žemė...labai vienžo blogas oras pomikams - karštis ir drėgmė...
Atsakyti
Jau dziaugiausi , kad galiu tik skaityt temuke be bedavojimusi , ir se tau boba devintines unsure.gif , vel nauja beda doh.gif .
Pradejo kristi ziedai cray.gif , bet pradejo kristio kai dar karsciu nebuvo doh.gif . Dregmes pakanka g.gif . Nesuprantu koks velnias ... Kazi , ar gali buti del kalio trukumo ? Turbut nesamone , ka jus mergytes manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 07 06, 09:54)
Jau dziaugiausi , kad galiu tik skaityt temuke be bedavojimusi , ir se tau boba devintines  unsure.gif , vel nauja beda  doh.gif .
Pradejo kristi ziedai  cray.gif , bet pradejo kristio kai dar karsciu nebuvo  doh.gif . Dregmes pakanka  g.gif  . Nesuprantu koks velnias ... Kazi , ar gali buti del kalio trukumo ? Turbut nesamone , ka jus mergytes manot  g.gif

g.gif nebūtinai dėl kalio...gal ir ko kitko trūksta , geriau palieti ar nupurkšti trąšomis su mukroelementais...
Papildyta:
ax.gif tarp kitko , maximoj mačiau tokias trąšas
http://www.vytostoga...r...ra&hl=lt_LT
gal galėtų , kas nusimano apie natūralias trąčšas jas kiek pakomentuoti pagal aprašymą...savo nuomonę išsakyti g.gif 4u.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti