Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti, kad atsirastų daugiau pieno?

Nu va kaip idomiai, o man gydytoja kaip tik sake gerk dauk skysciu ivairiausiu zoliu arbatu, nes nuo to tipo pieno padaugeja blink.gif nu va blyn, viskas nuo sios dienos gersiu tik sultis ir laikysiuos saldumynu dietos doh.gif
Atsakyti
Nejaugi tikrai nuo metu arbatos pieno nebuna?As geriu kasdien,o pieno per akis...
Sako svarbiausia pailseti,pamiegotiir normaliai valgyti.
Atsakyti
Po gimdymo ligoninėj buvo paskaitėlė apie maitinimą, tai akušerė sakė, kad mėtų arbata mažina pieno laktaciją.Sakė vienai moteriai buvo per daug pieno, gėrė mėtų arbatą, kad sumažintų ir per daug susimažino. Per tą pačią paskaitėlę sakė, kas kmynų arbata ir net pati paprasčiausia juoda arbata skatina pieno laktaciją.
Čia kažkas sakė,kad saldumynai mažina. Na aš esu "saldomanė" biggrin.gif ir man nuo to pieno nemažėja. Pastebėjau, kad mažėja, kai būna labai karšta.
Atsakyti
Pieno visų pirma mažėja nuo nervų ir nuovargio. Taigi mielos mamos, ilsėkitės. Man mažėja pieno jei nedaug geriu skysčių. Geriu hipo arbatėlę, skatinančią laktaciją. Dar geriu vitaminus maitinančiom motinom Lactalins.
Atsakyti
Man irgi pusdieniui buvo dinge, tai prigeriau kmynu arbatos karstos su pienu. Finale, vaikas nesitustina trecia diena blink.gif tai kaip ta suprast?
Atsakyti
QUOTE (asara @ 2004 08 03, 11:54)
Man irgi pusdieniui buvo dinge, tai prigeriau kmynu arbatos karstos su pienu. Finale, vaikas nesitustina trecia diena blink.gif tai kaip ta suprast?

Kmynų arbata kietina vidurius, gal dėl to. Aš kai litrais "variau" vaikučiui nieko nebuvo, bet man tai oi oi oi...
Atsakyti
QUOTE (asara @ 2004 08 03, 11:54)

Mano mazyte irgi nesitustino 3 dienas, ir nerami buvo. Tai vakar net klizmute statem. Siandien buvom pas gydytoja ir klausiau, kodel. Tai ji aiskino, kad kai oras siltas pienas darosi tirstesnis ir vaikiukas uzkieteja..Liepe duot gert vandens. Nors maniske is buteliuko negeria, tai siule duot sauksteliu. Reikes bandyti, nes nelabai malonios tos visos klizmavimo proceduros..
Atsakyti
O mes vakar savaime susitvarkem
Atsakyti
QUOTE (Lexana @ 2004 08 02, 08:38)
Nesciajai ir mamai, maitinanciai mazyli negalima vartoti metiniu arbatu, saldainiu ir viso kito, i ka ieina metu, nes jos mazina laktacija ir pieno mazeja. g.gif

Labai megstu metu arbata... rolleyes.gif Isgeriu per diena 4-6 puodelius metu arbatos thumbup.gif Mano burbuleliui jau metukai ir trys men. wink.gif Vis dar maitinu wink.gif

Kaaaip as noreciau, kad tas pienelis "dingtu", "pasibaigtu" neskausmingai ir man, ir mano maziukui. Bet... niekur jis nedingsta... smile.gif Vaaa... unsure.gif

Tai va - geriu meta arbata, ne tam, kad tas pienas dingtu, o todel, kad ja labai megstu. smile.gif Pienukas nei is sio, nei is to nepasibaigia wink.gif Jis gaminasi pagal poreiki wink.gif Kiek vaikelis jo isvalgo, tiek ir prisigamina wink.gif Tik nereikia pamirsti maitinanciai mamai pavalgyti ir per diena isgerti ne maziau kaip 2 litrus skysciu (o vasara, kai karsta, kai daug prakaituojame 2,5-3 litrus) smile.gif
Atsakyti
Na antra vaika maitinu ,bet pirma karta isgirdau del tu metu blink.gif .As tai ju ir nemegstu - labai megstu kava su pienu ir saldumynu valgau kiek noriu .O pieno dar turiu pakankamai. mmm.Tikriausiai pieno kiekis priklauso nuo nuo visko apie ka raset , dar + ir nuo organizmo - "kaip dievo duota" tongue.gif .Svarbiausia nesinervuot ir pailset thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif .Aš dukrą (vyresniąją)išmaitinau iki metų ir septynių mėnesių,o pienas visiškai dingo kai mano mažajai sukako du mėnesiukai,esu visai nusivylusi net nebegalėjau nieko padaryti,o juk esu rami,šeimoje jokių problemų(tai dabar juokaujame,sakom pirmoji dukrelė visą išgėrė,net sesytei nepaliko)Onuo ko taip atsitiko?Net neisivaizduojam g.gif
Atsakyti
Muzu mazoji vis dar valgo tik mano pienuka. Pries pora savaiciu pajauciau, kad tuscia - pirma karta gyvenime (vyresnioji valge iki 14 men.)! g.gif "Dirbom" pusantros savaites, kol viskas vel susitvarke. Stengiausi maitinti kiek galima dazniau, net kas valanda, vos tik papraso. Dabar manau, kad tai buvo del nuovargio ir miego trukumo (atostogavom su draugais ir ilgokai vakarodavom). Manau, svarbiausia labai noret ir nepanikuot - viskas susitvarko.
Atsakyti