Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti, kad atsirastų daugiau pieno?

Na cia truputi ne i tema, bet skaiciau kad toks kruties davimas nusiraminimui, gali tureti psichologines itakos veliau, kai iskilus problemoms, zmogus noredamas nusiraminti puola valgyti.
Atsakyti
Pirmakart girdziu  :smile.gif O kaip tada su ciulptukais, kuriuos duodam nusiraminimui - ar iskilus problemoms uzauges vaikas puls, pvz. rukyt ar kokiu ciulpinuku pirkt?  ;D
O krutis juk nera vien maisto tiekimo priemone, tai ir artumo su mama, saugumo jausmo saltinis. Bent jau pirmaisias menesiais...
Atsakyti
O ka nebuna taip, kad zmones susinervave griebiasi cigaretes? Manau labai daznai...  Na niekaip neatsimenu kur skaiciau, prisiminsiu - parasysiu. O su mama artumo jausmas ir taip buna, jei priglaudi prie saves, nebutina iskarto duoti kruti. Ka tada daryt toms, kurios nemaitina savo pienu? Artumo jausmo nera?
Atsakyti
na mane mama maitino labai ilgai.kruti gaudavau ir nusiraminimui .bet man jau 25m,o cigaretes kaip tais nevilioja.nors nuraminti aisku reik bandyti pirma siaip priglaudus.cia manau kiekviena mama jaucia .o jei nemaitini krutimi,tai irgi yra visokiu budu nuraminimui.tokia mama ir nenuramins vaiko ikisus kruti,kurioje pieno nera.taip,kad kiekvienam savas budas.
Atsakyti
Patikekit manim ,artumo jausmas tikrai nesusijes vien tik su maitinimu krutimi.Man neteko tos maitinimo palaimos pajausti , bet su vaiku mes artimi labai.Priklauso nuo to , kaip jus pati  su tuo vaikeliu jauciates.
Atsakyti
Na, man asmeniskai tai pieno padaugeja kai gerai issimiegu.
Manau, kad poilsis yra vienas is pagrindiniu faktoriu pienelio gaminimuisi.
Taip pat geriu ir daugiau skysciu nei gerdavau anksciau, Beje, as dabar maitinu jau 5,5 menesio.
O chalva tai manau tikrai nepadaugina pienuko, na, nebent svorio, tai gal ir padaugina  ;D
Atsakyti
Pastebėjau, kad man pieno gamyba tiesigiai priklauso nuo išgeriamo skysčių kiekio.Kai tik labiau užsiėmus ir nėr kada arbatos išgerti, vaikas iš karto irzlus darosi ir vis papo prašo ir labai greit iščiulpia.Sulčių duodu nedaug, arbatų išvis negauna-pagrindinis gėrimas-pienas.Maždaug nuo dviejų mėnesių, kai buvo pieno krizė-maitinau kas 15 min. kokias 4 dienas ir maniau, kad reikės pradėti mišinuką duoti- geriu Hipp arbatą.Visai neseniai perėjau prie paprastos arbatėlės ir tfu, tfu, viskas gerai-neužtrūksta.Išgeriu skysčių ne tiek jau daug- du-tris puodelius silpnos kavos ir tiek pat arbatos.Alus man piedo nepadaugina, greičiau atvirkščiai- skysčiai pro kitur išbėga :smile.gif ir leliui gėrimo pritrūksta.
Atsakyti
KAva nesumuojama i bendra isgerytu skysciu kieki, ji atima skyscius is organizmo tiek pat kai jos isgeret, t.y. skaiciuojant skysciu per diena kieki kvos kieki atimkit dvigubai (todel pavyzdziui turkijoj kava geria maza puoduka (kelis gurksnelius) ir uzsigeria su stikline vandens).
Atsakyti
 Tai kad ta kava- vienas vienas šaukštelis dideliam puodui- tokia,kad dugnas beveik matosi, nes nėštumo metu atpratau stiprią gerti.
Atsakyti
Nesvarbu kokio stiprumo kava, bet tiesiog isgerk stikline vandens po kavos ir viskas bus OK  ;)
Atsakyti
Man padedavo: geras poilsis, atsipalaidavimas ir negalvojimas apie pieno gamybos procesa smile.gif , skysciu pakankamas vartojimas. Kai tik susinervindavau, tai ir pienas "nervuotas" budavo, is karto vaikai pajusdavo ne ta skoni... Geriausia - ramybe.. Sako, kad alus labai skatina pieno gamyba. Tad galima ramiai bealkoholinio butelaiti isgerti, ypac vasara liuks variantas wink.gif
Atsakyti
Man pieno padaugeja nuo dazno zindymo, poilsio, kartais nuo arbatos su pienu ir... nuo jogurto "Jo".  :smile.gif Nezinau kaip tas jogurtas veikia, bet jei tik geriu per diena visa pakeli, tai vakare krutienius reikia vos ne su virvutem paristi, kai prisipido. ;D
Atsakyti